Buna seara Forum!
Dupa 6 zile fara curent, reusesc si eu sa vad ce mai este pe forum, si sa pun cateva poze care o sa va surprinda!
Din pacate, la fel ca domnul Puisoru din Ramnic, si noi cei din Buzau,(Smeeni) ne confruntam cu aceeasi situatie!
In unele locuri zapada atinge si 5 metri fara probleme, acoperind casele oamenilor.
Ninsoarea de la inceputul anului ma speriase putin. Dadeam zapada in continuu, maturam aerisirile, cand le inchideam cand le deschideam....Nici eu nu mai stiam ce sa fac! Acum am stat si m-am uitat le ei! Ma uitam pe geam si speram sa se opreasca viscolul ala odata!
Dupa ce s-a oprit toate nebunia...m-am dus repede la vecinul meu sa-l inreb ce sa fac, ca nu se mai vad stupii de nicio culoare! Mi-a spus sa dau cateva gauri cu o teva pana la pamant si sa-i las asa, momentan, doar ca sa poata albinele sa respire.
La vecinul meu este prapad! Un rand de stupi, cred ca este acoperit de un strat de peste 4 metri de zapada! O sa pun cateva poze in curand! Momentan s-au epuizat bateriile! A facut cateva gauri mari in zapada pana la stupi, ca sa poata sa respire albinele!
Ce sa mai zic... Asta-i iarna!
Multa sanatate... Sper sa ne vedem toate familiile de albine facand zbor de curatire!
In poza sunt nedespartitii: Dragos cu scumpul sau catel Lucky
Lucky = o corcitura cu suflet mare...care imi alina orice suferinta si care iubeste zapada la nebunie