Adi Hodis scrie::P
Abia apoi m-am uitat sa vad ... oare m-a vazut vecina ?![]()
Nu m-a vazut ... dar daca ma vedea ... si daca albina nu zbura ... a ? ... ajungeam pe prima pagina la shtiri radio-shantz.
Adi Hodis scrie:Cand am lucrat in stupina numai cu pantaloni pe mine, a intrat o albina pe sub pantalon. Si a urcat ... si a urcat ... eu cu rama in maini, m-am blocat, tzeapan ca lemnu´ si albina tot urca ... ce ma fac de ajunge sus ??? ca n-aveam " cofrag " ( chilotzi ).
Am pus rama in stup si-am executat o dezechipare fulger ... am scuturat pantalonii, a zburat albina repede ( norocul meu ). Instant am realizat ipostaza in care ma putea vedea vecina din spatele meu ... si tot fulger mi-am tras nadragii.
Abia apoi m-am uitat sa vad ... oare m-a vazut vecina ?![]()
Nu m-a vazut ... dar daca ma vedea ... si daca albina nu zbura ... a ? ... ajungeam pe prima pagina la shtiri radio-shantz.
redoo scrie:... dupa doua saptamani sa exfoliata pielea de pe treaba aia. Nu doresc la nimeni
iosca scrie: ...
Tu dac-o vedeai pe ea in aceeasi ipostaza nu te faceai ca n-o vezi ? Asa ca nu fi asa sigur ca nu te-a vazut ?
Adi Hodis scrie:Te inseli ... eu as fi ramas... poate ma si speriam !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator