Ioan Guist scrie: ....
Dupa ce Antonescu si ponta au fost la Ue sa strige ca in romania nu est edemocratie sau ca sunt incalcate drepturi , ori mai stiu eu ce, teoretic noi nu mai indeplinim o anumita cerinta UE.Asta inseamna ca Romania va fi lipsita de drept de vot in parlamentul ue si de asemenea se vor stopa fondurile comunitare pana la rezolvarea problemelor.Reluarea lor va fi cu schepsis.
Intr-o perioada unde accesul la bani este tot mai scump, cand nimeni nu mai investeste in tari cu risc sau nu mai investeste, stoparea finantarii fondurilor pe diferitele programe europene, nu ne va pica taman bine.
....
vai .... ce tragedie .... sa ne dea afara din UE .... da .... sa ne returneze si "privatizarile" strategice (E.ON, Romgaz, Petrom, BCR, etc) ... si mai ales sa-si inchida supermarketurile de pe la noi .... ei ... acum cine o sa planga mai rau?
Noi ca ramanem fara cai la bicicleta .... sau cei din UE ca nu mai au fraieri sa-i prosteasca?
Dreptul de vot in PE al Romaniei este fix pix .... iar despre asta chiar stiu ce vorbesc