ia incarca-l pe youtube si apoi urmeaza procedura detaliata de Admin aici: viewtopic.php?f=35&t=14
o asa minunatie e pacat sa nu aiba clipul propiu de prezentare !
Gicone de BmV scrie:Salu_Tare
De mult doresc sa fac si eu unul. daca poti sa imi spui...
De unde ai cumparat platbanda de inox pentru cutite ?
Eu as incerca sa fac un cutit din doua platbande de tabla de 1 mm sudate intre ele, partea de dedesubt fiind indoita pe lungime, formind astfel o teava prin care sa treaca aburul, asta ca sa nu mai trebuiasca sa sudez dedesubt o teava care ar determina indoirea platbandei la sudare.
Daca intri pe situl celor de la INDECO Argentina ai sa gasesti o masina cu doua cutite automata.
Cred ca dispozitivul se poate face si din doua cutite electrice de descapacit sudate la virf intre ele.
nae scrie:Doua cutite de abriht !? Sunt prea dure ?
dogvet scrie:Va salut d-le Gusoiu_Gigi !Spuneti ca se sudeaza greu acea banda de inox!Ce tip de curent s-a folosit la sudare?Va intreb deoarece eu am un invertorde sudura marca GYS (deci lucreaza numai in curent continuu) si acolo pe prospect scrie ca sudeaza multe materiale inclusiv inox.
kamy scrie:ce ziceti de doua cutite-n v pozitionate vertical si rama sa chice printre dansele pe o rampa de asteptare,am un pretin care a facut un transformator care sa-ncinga la 60 de grade cutitul cica consuma 200 w dar mi se pare mai lejer decat cu aburi daca iese, daca nu raman la masina de descapacit ,,rodica,,
geangu scrie:are cineva idee unde se gaseste la noi asa ceva ?
http://www.youtube.com/watch?v=BoVE59bxLSk
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori