Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Piata universitatii

Mesajde BUNKA » 03 Feb 2012, 06:58

nae scrie:Iliescu :-Roman
-Stolojan-Base (secretar de stat la transporturi )
Constantinescu : Base -ministru la transport .
Iliescu :
-Base primar in Buc.
Base :-Tariceanu
Base Base
Base
Base este comunist sau nu ?,d-le Pin .

Lasa ma Nae ca unii inca mai cred in Base, "razboinicu` luminii" al mai anticomunist dintre comunisti, al mai antisecurist dintre securisti, acest adevarat MESIA care s-a pogorat sa salveze acest popor de ...nu-i asa, CLASA POLITICA care toata-i de c..at, numa` el e curat ca un nufar.
Cat suflet pune el pentru poporul asta si pentru tara asta, cate LACRIMI A VARSAT EL PENTRU TARA.. :lol: , cum se sacrifica el si partidul lui de INGERI pt ca, noi sa putem sa TRAIM BINE!!!!!!
Nu stiu cum unii oameni pot fi atat de nerecunoscatori pentru binele pe care-l face EL natiunii noastre?!! :lol:
Lasa ma...acum doi ani jumate, am zis ca inainte sa se schimbe ceva tre sa curga oleaca de sange din neamu` asta prost ca altfel nu invata nimic...iacata curge, si se pare ca se trezeste nitel si poporul, nu degeaba avem ca si imn al tarii ..Desteapta-te romane!!
Se potriveste cum nu se poate mai bine...Desteapta-te romane din somnul cel de moarte in care te-adancira barbarii de PDL-isti.. :lol: :lol: :lol:
BUNKA

Mesajde namzeb » 03 Feb 2012, 11:50

Uiuiu ca vine-acu calare pe basascu, nu sint simpatizant al nici-unui partd dar ce au facut astia e genocid.Base este seful tuturor of.acoperiti din vechea securitate uitativa cum s-au dus la el toti ca mieluseii UNPR-istii si altii cu dosare de parlamentul a devenit o anexa a lui de cine misca nu mai misca. :D :D :D Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde pin » 03 Feb 2012, 13:02

BUNKA scrie:
patrascu scrie:Pin ori esti membru PDL ori esti inocent. In prima faza au iesit in strada pentru arafat iar apoi nu au iesit contra cuiva au iesit pentru ei si pentru viitorul lor. Peste ceva timp daca mint si astia or sa iasa tot pentru interesul lor nu pentru al altor politicieni si or sa conteste.
Ai o gandire foartae elaborata cine este in piata este manipulat cine este cu base gandeste in regula si nu este manipulat. Batul are doua capete depinde de unde privesti si la ce capat te aflii asa ca las-o moarta cu manipularea ca este de clasele primare mai ai sa ne spui ca sunt "fascisti" astia in piata sau "din agenturi straine" m-ai distrat pe cuvantul meu tine-o tot asa.

Prietene, mi-ai readus zambetul pe fata, n-am mai ras de mult cu asa chef...imi place cum ai scris!
Total de acord cu tine..no offense PIN!! :lol:

No offence taken. Aici ne expunem parerile. Nu trebuie neaparat sa coincida si nici sa ne simtim jigniti daca sunt diferite.

Problema nu este daca cine gandeste cu base gandeste in regula cum spui tu, ci daca cine gandeste doar ca daca pica base se rezolva problemele de la sine gandeste corect. Eu nu sunt pentru base ci sunt impotriva venirii la putere a ciumei rosii. Daca vi se pare ca astia de acum au furat mult, asteptati putin sa vedeti cat vor fura fomistii ailalti care sunt de ceva vreme pe tusa. Sper din tot sufletul sa ma insel. Vom afla in curand.

Sa va dau ceva de gandit (atentie, ziarele respective sunt mai degraba sustinatoare ale puterii):
http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/mogulizarea-romaniei-252226.html
http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/video-vintu-treaba-opozitiei-nu-e-sa-l-injure-pe-basescu-nu-cred-ca-usl-va-castiga-alegerile-252325.html
pin

Mesajde ioanpuiu » 03 Feb 2012, 16:32

Nae, un "refresh de memorie" pentru tine.
http://www.procesulcomunismului.com/mar ... _dinca.htm
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 03 Feb 2012, 16:35

Cînd iei un bulan pe cîrcă, uneori îl poţi auzi...un şuierat scurt...şi mai ai o şansă să te fereşti.
Cu manipularea e un pic mai altfel !

https://www.google.com/#q=tehnici+de+manipulare+in+masa

Eu le-am luat la rînd (articolele)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde BUNKA » 03 Feb 2012, 17:07

PIN uite parerea mea..

Eu nu zic ca se vor rezolva toate ca prin minune, zic doar ca asta a omorat ideea de democratie in esenta ei, nu zic ca ailalti vor fura mai putin decat astia sau ca vor fura mai mult...dupa mine toti sunt cam o apa si un pamant pentru ca puterea iti ia mintile, dar ce ma scoate din minti...cum zic aia de la Morometii.."arde carnea pe mine" cand vad cum astia nu mai au nici un pic de respect pentru principiile pentru care au murit oameni in tara asta in `89,nu mai pun pret pe libertatea de a alege, nu mai pun pret pe ideea de libertate de democratie de a fi reprezentat in mod corect la nivel de parlament a oricarui om din tara asta...
Sa ma explic putin ca sa nu fiu ambiguu, ce parere aveti de Sever Voinescu sa zicem?..Mie personal "imi place la nebunie" modul cum rastalmaceste el orice situatie, orice idee cu cuvinte alese menite sa prosteasca omul simplu sa-l induca in eroare, pur si simplu ne insulta inteligenta pe fata, e ca si cum mi-ar zice "deschide gura fraiere ca vreau sa scuip"..tipul asta de comportament nu-l inghit deloc, si nu stiu daca observati dar acest tip de comportament este specific tuturor liderilor PDL, si nu doar a celor de la varful partidului...am un specimen de asta la mine-n oras, culmea, il cunosc, e un prieten al surorii si cumnatului meu, sa zic generatia celor de 37-40 de ani de acum, mie nu-mi vine sa cred cum omul asta aplica aceeasi placa identica cu cea folosita de iontrgul partid...oamenii astia nu stiu alte cuvinte, alte fraze alte idei decat cele invatate la partid.
Altul Mircea Toader, acelasi tip de limbaj, acelasi tip de comportament fata de cetateanul simplu, aceeasi luare la p..la, aceeasi insulta la inteligenta omului de rand care nu are nic de a face cu politica.
Altul..Marcel Hoara, cel care aparea cu indarjire pe toate posturile ca sa apere partidul cu orice pret, chiar si cu pretul de a scoate pe gura, aberatii si insulte la adresa oamenilor simpli, bataia de joc pe fata la televizor fata de popor, il vezi pur si simplu cum mananca c..cat, incontinuu, si nu poti sa-i raspunzi ca el e protejat de sticla televizorului care ne separa...s-a vazut cum au reactionat oamenii cand au avut ocazia sa se intalneasca fata in fata cu el, a platit pretul c..catului mancat la televizor ani in sir, a insultelor aduse oamenilor..a luat flegme, oua, apa injuraturi, palme-n cap..fiind scos de sociologul Pieleanu si de jandarmi din multimea furioasa, s-a ridicat de pe scaun si s-a pitit sub un gard ca un caine ogarjit pus la colt...omul asta este reprezentativ pentru lacheii partidului unic, a celor care nu au pareri sau idei personale, care au doar lozinci de partid, si nu au argument.
Alta..Roberta Anastase..reprezentativa pentru partidul asta, bataia de batjocura la adresa poporului, a romanilor simpli s-a vazut la votul pe legea pensiilor cand ea vedea una si numara alta, cu o nesimtire si un tupeu JEGOS zice ca albul e negru, si noi sa stam la TV sa inghitim asta, pur si simplu nu putem sa-i dam o replica...frustrarea e uriasa ca nu poti face nimic sa schimbi nimic in circul asta macabru decat la vot, care se intampla rar si votul tau gandit, echilibrat, calculat, hotarat este contracarat de votul unuia care e dus cu duba si voteaza pe 50 de lei.
La vot in 2008 au fost cam 5mil la 5mil voturi cu putin in favoarea lu` "sa traiti bine!"...nu discutam de frauda, o fi luat sau nu o fi luat 1 mil de voturi nu mai conteaza...ideea e ca aproape 5 mil de oameni i-au votat pe astia, acum cei care nu l-au votat niciodata cum sunt si eu ai urasc la modul ca le-as da un glont in cap fiecarui tradator (UNPR) si fiecarui mancator de C..at, cei care i-au votat doar in 2004 se simt si aia inselati, si suporta aceesi decizie a "majoritatii" cei mai dezamagiti sunt cei care i-au votat in 2008 dupa care si-au luat-o original, ca le-a zis ca au pensii nesimtite, si salarii nesimtite..si a venit Boculet (Traian sub acoperire) si a dat cu barda si au taiat in carne vie, si de la bebelasi, si de la mame..fara scrupule, fara inima, fara minte!!
Nu vreau sa mai vorbesc de rechinii de la varful partidului gen Blaga care i-a aranjat castigarea alegerilor in 2008 lu` marinero...mai tineti minte pana de curent de la numaratoare??? .e ca in filmele u prosti, ati mai auzit sa se intample asa ceva pana atunci sau de atunci incolo?
Videanu, care are omul un palat nu-i asa facut "pe munca..pe foarte multa munca" cum ai place lui sa zica, mai vorbim de borduriada sau ceva, de faptul ca el are toata marmura tarii...de unde baiatul asta asa de capabil a putut sa faca asta?..de ce nu ai tu PIN toata marmura din Romania??...iti zic eu, ca nu te cheama Videanu.
Mai vorbim de Ritzi, de Udrea care mi se pare..man, i meen..cireasa de pe tort...toculete, posetute, rochitele, stand cu P--da la soare pe plaje, si ruland prin pixuletu` ei tot, contracte..tot..
Au crezut ca daca ai inlatura din fruntea partidului pe Videanu, Blaga, Berceanu si restul vor pacali pe romani si CULMEA, chiar i-au pacalit..acum avem Boci, Igasi si altii care nu-s mai prejos, sunt poate mai putin versati la modul ca nu au vrajeala si verbul la ei, dar nici nu au nevoie pentru ca astia tineri nu mai incearca sa ne minta frumos, pur si simplu au o arma mult mai tare NESIMTIREA.
Astia nu mai baga mana pana la degetul opritor, astia iau tot tot tot tot si ne zic asa pe fata "DESCHIDE FRAIERE GURITA CA TRE SA SCUIP"
Un exemplu de luare la p.la si de nesimtire este aia cu..cateva sute de oameni protesteaza, cand de fapt au fost zile cu 40-60 de orase cu demonstranti, cu mii de demonstranti, pe la Brasov, Oradea, Focsani, Cluj...se incearca minimizarea evenimentului, si se incearca implantarea ideii ca oamenii au strigat lozini impotriva clasei politice lucru neadevarat...s-a strigat Jos Basescu Jos PDL, L-au spanzurat, i-au dat foc(pe base)..pe Udrea la fel etc...ce arata asta...URA fata de cei ce ne conduc, iar la mitingul USL s-a demonstrat ca nu sunt asa de urati de popor asa cum incearca puterea sa insinueze...deci un exemplu clar de prosteala pe fata si de marlanie...eu sincer, nu sunt revoltat atat de situatia economica dezastruoasa si de hotie, cat de nesimtirea si felul lor de a distorsiona, si manipula situatii, felul cum se agata de putere, felul cum au subjugat parlamentul si au facut din el o mascarada, cum s-au folosit de tradatorii din UNPR, si de oportunistii din UDMR
Ce sa mai zic, sunt scarbit de oamenii astia si nu de acum, ci de la inceput..am stiut ca aici se va ajunge si stati asa ca treaba nu s-a terminat!!!
Va urma!!
BUNKA

Mesajde pin » 03 Feb 2012, 18:48

Nu ma mira ca esti scarbit de oamenii astia de la inceput. Cu procentele pe care le avea PSD-ul la voi ma astept la astfel de reactii. Toata stima pentru Paul in aceasta privinta. Omul are convingeri politice adevarate spre deosebire de mine care caut sa minimalizez daunele atunci cand merg la vot. Parerea mea despre prezidentiale este ca daca Antonescu ar fi avut consilieri inteligenti l-ar fi atacat pe Geoana in turul intai nu pe Basescu. In turul doi il batea detasat pe Basescu.

Sa nu-mi spui ca i-a manipulat puterea pe aia de la antene sau realitati sa minimalizeze revolta oamenilor. E absurd. A fost cam pe dos. De asta au matrasit-o pe doamna Culcer de la TVR ca sa nu afle oamenii adevarul. Atunci cant de uiti la stiri trebuie sa faci ca pe timpul lui Caragiale: ziarul puterii zice ca au fost 10000 de manifestanti, ziarul opozitiei zice ca au fost 20000, deci inseamna ca au fost cam 15000. Nu te amagi insa cu ideea ca vei gasi un post independent si corect.

O recomandare: Nu mai scrie romane la o singura postare ca nu le citeste nimeni (eu n-am avut rabdare - am citit printre randuri).
pin

Mesajde nae » 03 Feb 2012, 18:54

ioanpuiu scrie:Nae, un "refresh de memorie" pentru tine.
http://www.procesulcomunismului.com/mar ... _dinca.htm

Multumesc !

Parerea mea :
1-oamenii cu o convingere ,curata ,de dreapta au fost deportati /omorati /inchisi /facuti ''legume'' /discreditati(Ratiu, Cinpeanu ...)
2-ceilalti am votat "liberi"(eu ,19 ani, educat de comunisti n-am fost manipulat /lumea mea gravita intre Dragasani si Sibiu = mica )
Dupa 22 de ani multi vorbesc cu veneratie de Ceausescu .Se spune ca toata clasa politica este vinovata /corupta , adevarat dar incomplet si noi suntem vinovati .
Ex.- in '89 ,toamna, suntem comunisti _______-in '90 ,iarna, liberi si apti sa fim :liberali, taranisti ...Suntem seriosi sau !?
Fac apel la cresterea matcilor :-25 de ani roitoare si dupa 5-9 luni selectionate :roll:
Dupa 22 de ani avem frica de ''ciuma rosie'' ...( fara legatura :- tata a fost informator la securitate ,dupa '90 a intrat in PNTCD ....am o stare de voma si o scarba de ''fete mari ''...)

Am scris 2-3 pagini in urma ca puterea e un JOB (serviciu) prea usor si foarte bine platit ; cand vom renunta sa cautam Persoana providentiala si vom vota aiurea (ca pana acum )dar sa iesim /sa pretindem si Luna de pe cer sa cerem lapte de pasare sa-i dam jos anual (e mai ieftin la cat fura Astia )daca e nevoie .

Cine plateste camionul pt. pastoral in febroarie /Guv. plateste in avans dezapezirea si Boc da cu lopata ... n-am multa carte si nici culoare politica dar cand ma regulezi ,fara prezervativ ori sunt prost/ori imi place ori te musc de p..a .
nae

Mesajde nae » 03 Feb 2012, 19:09

IN '08 am votat la primari un OM (membru PSD)/consilieri liberali ...
Pt. Presedinte am votat cu Crin ,dupa votare doua fatuci,liberale,din comisiile electorale s-au laudat ca au primit 500 lei sa-i lase pe PD-listi sa ''numere '' = am votat degeaba !
Oamenii providentiali sunt rari si daca sunt pot fii anihilati de ''2 fatuce ''
Morala :-''Frica pazeste via !"
nae

Mesajde paul » 03 Feb 2012, 19:31

nae scrie:IN '08 am votat la primari un OM (membru PSD)/consilieri liberali ...
Pt. Presedinte am votat cu Crin ,dupa votare doua fatuci,liberale,din comisiile electorale s-au laudat ca au primit 500 lei sa-i lase pe PD-listi sa ''numere '' = am votat degeaba !
Oamenii providentiali sunt rari si daca sunt pot fii anihilati de ''2 fatuce ''
Morala :-''Frica pazeste via !"

Nae ... asta cu fatucile ... e usor povestioara ... Sa nu uitam ca mai erau si ... ceilalti !!! Daca si ceilalti ... au pus botul ... se prea poate ! Dar ... ma indoiesc ... SINCER !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde nae » 03 Feb 2012, 19:47

Cele 2 fatuce exista ,nu-ti cer sa ma crezi (dezavantajul net-ului e ca nu cunosti persoana cu care''dai ''mana ). Eu speram sa observi ca nu le-am denuntat ,ca am participat prin pasivitate ...ca sunt vinovat .
nae

Mesajde mac72ro » 03 Feb 2012, 19:52

In 2009 multi din bucuresit si au primit 350 lei pentru a da votul lui Basescu
Tot in acel an in Italia s-a platit 100 Euro pentru votul dat lui Basescu.
Traiti Bine
Cel mai mare mafiot roman este Basescu caruia ii doresc sa ajunga la puscarie.
mac72ro

Mesajde paul » 03 Feb 2012, 20:18

nae scrie:Cele 2 fatuce exista ,nu-ti cer sa ma crezi (dezavantajul net-ului e ca nu cunosti persoana cu care''dai ''mana ). Eu speram sa observi ca nu le-am denuntat ,ca am participat prin pasivitate ...ca sunt vinovat .

Nae ... problema nu se pune asa ... Sa zicem ca fatucile au pus ... gurita (era sa scriu botul ) ! Acolo mai erau cei de la PSD ...UDMR (sa nu uitam ca ei pana la alegeri voiau pe Johanis premier- Crin mergea in tandem ) ... si care o mai fi fost pe acolo ! Ma refer la reprezentantii ... ALTOR PARTIDE !!!
Chiar daca fatucile libere (era sa scriu ... liberale )... in momentul numararii voturilor au iesit la o cafea , o tigara sau ... altceva ... reprezentantii PSD ... UDMR si ... altii ... AU RAMAS LA NUMARATOARE !!! Desigur ... DACA NU AU PUS SI EI BOTUL CA ... fatucile libere...Daca s-a intamplat asa ... PACAT CA NU A IESIT BASE ... 99,9% !!! Mai rau ... TREBUIA !!!
P.S. Cred ca ele au vrut sa-si justifice cei ... 500 castigati pt. altfel de prestatii ... Sau altfel spus ... au spalat banii !!! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde BUNKA » 03 Feb 2012, 21:11

mac72ro scrie:In 2009 multi din bucuresit si au primit 350 lei pentru a da votul lui Basescu
Tot in acel an in Italia s-a platit 100 Euro pentru votul dat lui Basescu.
Traiti Bine
Cel mai mare mafiot roman este Basescu caruia ii doresc sa ajunga la puscarie.

Macar mai sunt persoane cu care pot fi deacord..noroc!
BUNKA

Mesajde BUNKA » 03 Feb 2012, 21:18

pin scrie:O recomandare: Nu mai scrie romane la o singura postare ca nu le citeste nimeni (eu n-am avut rabdare - am citit printre randuri).

Stii cum e...citeste fiecare ce vrea, cat vrea , cand vrea (asta-i cu libertatea, cu democratia, chestii pe care PDLeii nu prea le suporta)..probabil ca nu ai avut rabdare sa citesti pt ca nu esti de aceeasi parere ca si mine si atunci..ce rost are nu-i asa sa cunosti si celelalte pareri...nu??
Sper ca nu-ti place de Anastase!! :lol:
Eu am gusturi mai rafinate ca sa zic asa la femei! :lol: :lol:

PS O recomandare..citeste cat poti, cat nu...lasa si la altii!
BUNKA

Mesajde gabi bee » 03 Feb 2012, 21:40

mie-mi place si ANASTASE si UDREA :D ! politica pt noi e pierdere de vreme si e castig doar pt cei care efectiv sunt implicati in ea . noi contam doar cand avem stampila in mana , pana atunci ne necajim unii pe altii ! va salut pe toti si cred ca toata lumea are dreptate ! ;)
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE