Frumos album
Faina stupina
reusite in tot ce va propuneti
salcam scrie:o intrbare
remorca+masina trebe C+E
cati ai pus max pe remorca
multumesc
aurelt60 scrie:(Mosule) ce tinar esti.....te salut si sa stii ca mi-a placut ce am vazui, vreau ca pe viitor sa pot face si eu ce am vazut la tine, bineinteles ca totul v-a depinde de puterea financiara dar usor, usor poate o voi realiza. I-ti urez sanatate, multe realizari tie, familiei si ajutoarelor tale.
proapis13 scrie:Sunt intradevar cateva poze de Oskar
Ai postat odata un peisaj fantastic cu vale incantatoare
pe care nu am vazut-o pe aici,ce s-a intamplat?
salve
mosneagu scrie:Nume: Vasile Platon
Piatra Neamt
-nascuta la 02.11.1966
-casatorit
-2 baieti (unul vrea facultatea de fotografie si imagine film si cel mic vrea handbal)
-am inceput in 2004 cu 9 familii cumparate de la doi stupari de la munte pe rame nestandard; m-am chinuit ceva pina am scapat de aceste rame
-am stupina la 14-15 km de piatra neamt impreuna cu inca un amic;
-in timp am dat cite un roi si la prieteni; la unul a devenit pasiune si vrea sa se dezvolte si sa traiasca din apicultura.
-acum pe vatra sunt in jur de 100 de familii
Microbul cu apicultura il am de la bunicul care avea stupi sub poalele Ceahlaului si se descurca bine chiar daca erau ierni lungi si friguroase.
Fac pastoral din primul an, la inceput mai greu, acum ma misc repede si cind vreau eu; nu mai depind de alt transport.
Am o remorca pe doua axe de 4.20x1,85 m, pe care o trag cu o Toyota Landcruiser din 1997
-stupi: 12 rame in pat cald cu cat 1/2 cu sita pe fund; am citeva cutii pe 10 rame dar le folosesc pentru inmultire.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori