Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA PLANURI....PLANURI....PLANURI.....

In aceasta sectiune se pot introduce planuri de constructie a echipamentelor si utilajelor folosite in apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: stup 5r

Mesajde _razvan_ » 11 Noi 2011, 17:48

Am sa mai fac 2 corpuri 1/2...configuratia de iernare sa fie...1/1+1/2.
Astept cu nerabdare sa vad albine zburand din el...
:)

sanatate va doresc!
_razvan_

Mesajde mibu » 12 Noi 2011, 01:13

Razvan iti repet ! N-ai treaba cu nimeni ,ba mai mult, daca respecti regulamentul forumului ,sa nu te doara nici la basca !
Daca te mai ia cite unul "in balon" sa nu te miri pentru ca atita poate si nu stie sa dea un sfat sau sa incurajeze!
In rest as vrea sa-ti spun ca ai face cel mai bine sa cauti pe la anticariate o carte , un manual de apicultura , ceva mai vechi , pentru ca acolo vei gasi cele mai bune raspunsuri la intrebarile pe care si le pune orice incepator !
Tot odata citeste si pe forum si ai sa vezi prin comparatie cum sta treaba ! Mai vorbim!
Sanatate!
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde gica » 12 Noi 2011, 02:10

Lume lume,
uite ca mibu,om la 60 de ani scrie ceva concret despre apicultura
gica

Mesajde mibu » 12 Noi 2011, 02:14

cam tirziu ai observat !
nu, nu e bine ! abia acum recunosti !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde _razvan_ » 12 Noi 2011, 10:09

:)
Va multumesc pentru sfaturi,am sa tin cont de ele!
sanatate!
_razvan_

Mesajde alexandrucucu » 12 Noi 2011, 12:05

-Razvane- ai grije la picioare sa nu cada. Am patit eu asa ceva . In urma cu multi ani bagam roiurile in lazi de 5 rame pina ii mutam si din lipsa de timp a trebuit sa mai adaug corpuri pina am pus 3 cu gindul sa ii mut toamna. Albinele au cules si greutatea era sus a venit o ploaie si au cazut. Asa ca am muncit mai mult in loc sa fac ce trebuia la timpul potrivt. Trebuie sa adaugi mereu corpuri altfel te trezesti ca roiul roieste.
alexandrucucu

Mesajde johnysibiu » 19 Feb 2012, 18:35

Razvane am mostenit si eu asa ceva de la un apicultor sas. Nu l-am folosit niciodata ca stup, doar ca roinita, dupa salcam, cand dadeau stupii pe afara. Daca gasesti o utilitate practica destainuieste-te!
Cand lucrurile merg prost si, cineva se bucura, inseamna ca stie pe cine sa dea vina. -Murphy-[list=][/list]
johnysibiu

Anterior

Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....