Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Achizitonare familii albine

Mesajde ani marin » 21 Feb 2012, 19:15

Buna ziua. In primul rand vreau sa va felicit pentru acest forum minunat.Acum cateva saptamani m-am hotarat sa iau 3 stupi. As dori daca este cineva din Bucuresti sau zonele limitrofe, care are familii de vanzare daca ma poate ajuta sa ii populez si eu.
Va multumesc frumos pentru intelegere, si poate o sa va mai deranjez cu alte intrebari .
O zi buna. :P
ani marin

Re: Achizitonare familii albine

Mesajde ves.lucian.zabrani » 21 Feb 2012, 19:16

bine ai venit printre noi !!! sanatate maxima tie si familiei tale !!! spor la achizitii !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde proapis13 » 21 Feb 2012, 20:46

Ai sa gasesti aici ce te intereseaza;bine ai venit :!:
http://anunturiapicole.stuparitul.com/u ... a541f6f1ad
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde ani marin » 21 Feb 2012, 23:47

Multumesc de sprijinul acordat.

:P
ani marin

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR