CORNEL V. scrie:Te uiti la continutul flaconului,daca este in termen si este limpede poti sa-l folosesti linistit,daca este cristalizat si totusi este in termenul de garantie,poti sa-l arunci
aurelt60 scrie:Salut Cataline...pe prospect sau pe cutie se da termenul de valabilitate, dar orice peoducator stie ca produsul lui tine aproape dublu perioadei de valabilitate, asta ca o marje de siguranta dar nu iti face probleme folosestel fara retinere sau daca ai mai mult si iti este frica sa il folosesti damil mie gratis ca mie nu imi este frica( ASTA CA O GLUMA).
aurelt60 scrie:Salut Cataline...pe prospect sau pe cutie se da termenul de valabilitate, dar orice peoducator stie ca produsul lui tine aproape dublu perioadei de valabilitate, asta ca o marje de siguranta dar nu iti face probleme folosestel fara retinere sau daca ai mai mult si iti este frica sa il folosesti damil mie gratis ca mie nu imi este frica( ASTA CA O GLUMA).
nae scrie:Poate e bun poate nu ,nu sunt chimist sau etc. . Eu nu l-asi folosi ,de ce ? N-am o explicatie . Cat costa o fam . sau cat costa suferinta mea daca dau gres ?
Apicultura e un sport scump ; daca nu-ti permiti un VF de ~30 lei (2 pachete de tigari ) vorbim vorbe .
cipry74 scrie:LA OBIECT>>>>>nu are cristale in el se poate folosi chiar daca a expirat de cateva luni(nu ani)....Probata afirmatia facuta.
horia_ch scrie:Ce crenguţă?![]()
Vezi că nu poţi doza corect decât cu pipeta originală!
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori