Prima pagină OFF TOPIC NEURONU` ZAMBARET

Faze haioase , bancuri , video funny , divertisment , imagini si poze hazlii . Sa rada si neuronu` in tine .....
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Turte de miere

Mesajde Nebunu_R » 27 Feb 2012, 09:42

Ce-am visat azi noapte...
Am extras mierea de floarea soarelui. Am pus in tavi cam de 2 cm inaltime miere. Aveam niste bureti de dimensiunile 15x20x1cm. I-am bagat in miere. I-am lasat acolo pana au absorbit mierea si am cristalizat. In primavara aveam turte cu miere cristalizata si le-am dat dupa ce au inceput sa zboare. :D
P.S. - sunt prea stresat ca albinele mele n-au facut inca zborul de curatire desi a fost cald
Nebunu_R

Re: Turte de miere

Mesajde Dila Daniel » 27 Feb 2012, 09:49

Asta inseamna sa fi apicultor!!! Cand visezi stupi,inseamna cu adevarat ca iti pasa...
Si chiar daca nu au facut zbor masiv de curatire,faptul ca a fost cald si le-a permis sa desfaca ghemul,daca au avut mancare(chiar si mai departe de ghem),ai cca 10 zile la dispozitie sa stai linistit cu privire la mancare.
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Înapoi la NEURONU` ZAMBARET