Bee Happy scrie:La 3 grade culegNu e cam frig?Nu cumva ai uitat un 1, inainte de 3? La 6-7 grade, am vazut albine iesind dupa apa, dar foarte putine.
gabi bee scrie:ajutati-ma cu un sfat legat de administrarea turtelor ! am preparat o compozitie de turta proteica cu lapte praf , faina de soia si sirop invertit insa am gresit si in loc de sirop dens am pus sirop 1/1 si a iesit cam terci si chiar daca am pus si ceva malai nu mai pot sa aduc compozitia la consistenta unei turte !am vazut ca unii apicultori administreaza chiar sirop in pungi ! compozitia este de consistenta unei zmantane moi sau sau ca o miere moale , fluida ! pot sa o administrez asa la punga legata sa nu curga , fara sa o intep ? cand o sa gaureasca albinele punga o sa curga pe ele sau trag ele cate putin ?
ps. o s-o dau la albine dupa un zbor bun de curatire , nu acum , ca sa nu facem vreo confuzie ! mutumesc si numai bine !
glaliona scrie:Pe forum toata lumea discuta despre lapte praf,strot de soia,drojdie de bere.Ce ajuta mai bine la dezvoltarea familiilor in primavara turtele cu aceste ingrediente ori sunt suficiente ramele de la rezerva? Nu am polen recoltat dar nici in cel din comert nu am incredere.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori