si eu sunt la fel de curios si vorba lui nea Gica..."ma invart in casa ca un leu in cusca"
victor s scrie:acestia sunt nucleii ce as vrea sa-i populez si sa introduc eventualele viitoare regine... ramele sunt bagate in alti stupi la crescut, si in acest moment sunt pline ochi de miere...
nucleul este compus din trei rame+ hranitor.
ideea era urmatoarea: sa bag cate 2 mini-rame cu miere, o mini-rama cu F.A. si hranitorul.
dar totul depinde de reusita mea cu cresterea de matci
victor s scrie:acestia sunt nucleii ce as vrea sa-i populez si sa introduc eventualele viitoare regine... ramele sunt bagate in alti stupi la crescut, si in acest moment sunt pline ochi de miere...
nucleul este compus din trei rame+ hranitor.
ideea era urmatoarea: sa bag cate 2 mini-rame cu miere, o mini-rama cu F.A. si hranitorul.
dar totul depinde de reusita mea cu cresterea de matci
victor s scrie:va multumesc din suflet pentru incurajari, dar , asa cum spunea nea Gica, belele si bucuriile se tin lant de mine. ..vine si randul vestii proaste... nici o botca nu a fost luata in crestere, deci reusita operatiunii mele a fost ZERO %
undeva am gresit dar durerea este ca nu stiu unde...data viitoare poate va iesi ceva...![]()
as fi pus ceva foto, dar ori vremea ori lipsa culesului le-a creat o stare de nervozitate exagerata si am cam fost capsat de nu mai puteam tine aparatul in mana...![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori