Adi Hodis scrie:Cine-i oare ?

... si ce faceau ???

Sa vedeti cum a fost:
Ma suna omul,nea Gica am fost pe la Bucale,pot sa trec la intoarcere pe la matale sa bem o cafea in fuga?
- poti sa treci daca stai macar o zi-doua zic eu,nu asa ca nu am timp de pierdut
- da-i mare deranjul nea Gica am si familia, zice el
- cel putin o zi daca vrei raspund eu.
Accepa omul,vine seara si a doua zi ii dau o gustare si-l iau la ture:
- baga viteza ca avem treaba la stupi toata ziua
- pai ce-i de lucru zice el
- maruntisuri ca eu nu fac pastoral
Plecam pe la ora 9,ia aia,trage de aia,fa aia,tine asta si pune-o acolo,se face ora 15.Zice el:
- nea Gica da nu mancam ceva ca eu mor de foame
- ce sa mancam ca nu avem nimic la noi,diseara acasa zic eu.(norocul lui a fost ca a avut niste uscaturi prin masina)
Si da-i viteza,terminam la o stupina,se facuse ora 19,hai ca mai avem treaba si la cealalta.
- da acolo cati stupi sunt zice el ca aici credeam ca-s toti?
- aici sunt mai putini,acolo-s vreo 90 cu roi cu tot
- da matale lucrezi si noaptea ?
- bine sistam da dimineata iei viteza acasa la tine ca nu umblu cu lenesi la albine
- abia astept sa plec zice el.
Si dus a fost.Nu stiu cum a facut poza asta.
Daca mai sunt amatori de vizite ii astept cu placere.Mai am si vreo 6 metri cubi de cherestea de prelucrat in pauzele cand nu-i de lucru la stupi.Dar prefer vizitatori mai trupesi sa reziste nemancati 12-14 ore ca nu-i timp de distractie.Au dreptul la o plotoaga de 2 litri de apa minerala pe alese din vreo 10 marci.
Astept cu placere
In timp ce scriam a mai picat unul cu un telefon.
Abia il astept.Asta nu stie ca in sezon eu nu am duminica si sarbatori in calendar.Pacat ca si asta-i cam pielea si osul.
-