frumos dle marinlm64 multe filmulete frumoase
del marin exista vreo carte in care spune mai explicit despre lucrul pe pavilion detin si eu unul de anul trecut mai mic si as dori sa stiu cat mai multe
sanatate
marinlm64 scrie:aceast licez se ia jos si acolo se pune tava ,pe care scuturi albinele şi ele se duc drept în ladă..asta se foloseste la storsu mieri si nu se deranjează albinele din lucru adică, nu atingi cuibu cu nimic ,şi invenţia asta e foarte bună ...năroc...
eucondruz scrie:
Mai Marine dar da data asta ai construit un stup (supa) pt combina si tractor. Fain stup si bine populat. Cu nevasta (de nadejde), cu tata(probabil) si cu copilul("baiatul tatei") faina echipa ai facut ,dar n-am inteles bine esti din Banatul sarbesc asa cum arata nr de inmatriculare al tractorului sau....? Cred ca tre sa iau toate postarile tale sa descopar asta. Dulce grai. Cinste tie si tot respectul!
marinlm64 scrie:salut gratia haneman se strijină pe 6 cunicele ,3 do lăture şi 3 dă alta dar este tăiat capul si e de gros cam 1,5 sau 2 mm si afară este eşit 1 cm pe asta se sprijină gratia ...năroc...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 6 vizitatori