kamy scrie:domnilor,imediat dupa revolutie se facea mare reclama acestui tip de stup,dar culmea cei ce-l promovau mi se pare ca lucreaza majoritar cu 1/1,adevarul ca esti izolat pe o insula a utilizatorilor de MER,in cazul in care cumperi sau vinzi e mai nasol cu compatibilitaturile,parerea mea e bine de folosit modelul de rama majoritar ca vorba aia albinele aduna miere si-n sapca,o diferenta fiind doar viteza la extras
cristi-serban scrie:ALBINELE aduna mierea in sapca la un apicultor nu la unul care are albine.
domnu cristi serban eu ma consideram apicultor plecam in pastoral si un mos cu 5 familii a facut 25 kg pe vatra in timp ce io la 2 salcamuri 10 kile si eu -i dadeam centrifuga sa estraga,intr-un an am plecat la mar doua salcamuri la fel 10 kg,am lasat acasa 2 roi pe cate 3-4 rame si le-am dat laturi cum am spalat bidoanele sa nu chiara de foame,am scos de la ei un ghium de miere 35 kg.albinele nu te-ntreaba de calificare. o zi buna!
kamy scrie:domnu crisan nu intentionez nici sa va supar da eu le numesc caturile alea mici ,,caturi,, cu ,,ca,, in fata,or fi bune nu zic dar nitel mai scump mai multa manopera si daca vreu sa vand sa plec in congo mai greu olecuta,promotorii stupului au revenit la stas sa fie varsta sau intelepciunea greu de spus!o zi buna!
kamy scrie:domnu crisan nu intentionez nici sa va supar da eu le numesc caturile alea mici ,,caturi,, cu ,,ca,, in fata,or fi bune nu zic dar nitel mai scump mai multa manopera si daca vreu sa vand sa plec in congo mai greu olecuta,promotorii stupului au revenit la stas sa fie varsta sau intelepciunea greu de spus!o zi buna!
Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori