IGI scrie:Eu din acesta folosesc.
zlibut scrie:IGI scrie:Eu din acesta folosesc.
ce capacitate are hranitorul
zlibut scrie:IGI scrie:Eu din acesta folosesc.
Cu borcanul trebuie sa aveti grija CAPACUL NU ARE VOIE SA ATINGA RAMELE in caz contrar se prelinge si borcanul trebuie sa fie umplut complect pentru a crea vid , se intoarce chiar deasupra stupului se pune pe doua crengute sau ca mine http://batrinul.sunphoto.ro/Stupina_-Mehes . In prezent folosesc bidonase de smintina de 1kg care are umar si nu este nevoie nici de crengute nici de polistiren sint usoare etc. FAC GAURILE CU CUI DE 60 in numar de pina la 5 buc in raport cu ce vreau ; stimulare sau complectare. Bagi cu doua gauri si faci stimulare pentru o saptamina. Dupa cum vedeti data pozei vorbesc din experientadinupaltinis scrie:Domnule Ionita daca sinteti amabil sa ne descrieti putin metoda cu borcanul,mi se pare interesanta,de cit gaurile?,cum se foloseste?,etc,daca ati practicat-o,cum vi se pare?Stima.
Adi Hodis scrie:zlibut scrie:IGI scrie:Eu din acesta folosesc.
Salve shefuleee !![]()
Daca hranitorul ala nu o fi suficient, mai este din acesta, de 1,4 l ... ajunge pe-o masea la o fam. ?![]()
IGI scrie:Adi, referitor la hranitorul tau (daca tot suntem la capitulul asta).
Are vreo importanta cum pui PFL-ul, cu fata pe exterior sau pe interior ?
Si daca da, de ce ?
Adi Hodis scrie:IGI scrie:Adi, referitor la hranitorul tau (daca tot suntem la capitulul asta).
Are vreo importanta cum pui PFL-ul, cu fata pe exterior sau pe interior ?
Si daca da, de ce ?
Pe suprafatza lucioasa aluneca mai ushor albinele si daca o pui in interiorul hranitorului va fi mai dificil sa iasa afara fiind incarcata gusha.
Pe partea opusa ( cea din interiorul hranitorului ) se agatza mai ushor pt. ca are patratzele si materialul este rugos.
liviu1965 scrie:Eu am cumparat un hranitor din plastic care este dotat si cu "scandurica" , ceva in genul ce a postat Adi Hodis.
Are cam 1l , nu sunt sigur , torn dintr-o sticla de 5l siropul .
Iarna pun o folie peste rame si pe pozitia hranitorului fac o gaura cat sa intre gura unei palnii ( ca sa nu racesc ghemul ).
Siropul il torn prin intermediul palniei.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori