Ioan Guist scrie:Auzi ma? Ba janese!!
Nut' , mai decontreaza austriecii telefonu de nu dai un tzar!?
Astepti sa dau eu telefon? Dupa ce ca toata pastorala ma straduiesc sa-ti beau cafelele la baicoi, acu nu suni si tu o data?
Las ca vi tu la intersectie si ma rogi sa stau 4 ore cu o cafea si te ... flituesc.
Ce faci ma?Sanatos? Ma mai iubesti? Ca eu visez de tine!
sa stii ca ma gandecs la voi...chiar ma intrebam daca o fi plecat cisnadianu in sud la salcie...ca-i stiu,, bolili"" de primavara!!!
cum ai iesit ma din nameti??? de fapt nu tu,ci stupii!!!!
aviz si lu LU(moderatoru care se omoara de la o vreme cu banarile

)...baaa...am vazut ca se poarta pe anunturi...la vand material biologic...unu zice...vand cincizeci bucati cu tzashpe milioane...si apoi peste doua zile zice..tot ala....S_AU VANDUT!!!!...maaa...sunteti niste mafioti...si aia care fac cacaturi dastea si voi ca le treceti cu vederea...deh...e si in avantaju vostru!!!!! in felul asta vreti sa ridicati preturile cat mai sus!!!vindeti ma albina la bucata!!!!
ma gandeam...cum sa fac sa-i pun pastia care au luat de la respectivii sa zica...da, eu am luat...eu am fost cumparatorul...familiile au fost asha si pe dincolo si am dat atata pe atatea cutii!!!
ma ioane...ii mai dai in toamna????ca daca acu pana-n salcam sunt in jur de 200ron familia...dapai la toamna...mai mult de 120-150 ron nu are cum sa creasca!!!
ma ioane...na ca mi-am adus aminte...te mai duci ma la batranu, manajer...sau majordom...nu mai imi aduc aminte ce voia sa te ia ala din tg secuiesc

!!!!!
deh...mafi...potzi!!!
sa traiesti ma...dar demult nu ma mai luasem de tine!
ce face ma fata cu chineza???..ca de stupi...nu stiu daca mai ai....ca vad ca n-ai mai zis nimicuta pe aici!!!
hai la cafele la baicoi!!!!auzi ma...am o radacina de rapitza ,,eco"" intr-un ghiveci...poate te intereseaza!!!
ps....semneaza janese...saritoru...de c*r in sus maaa...nu de ajutor!!!!!!