badguy_goodguy scrie:O rama cu foarte multa pastura pe ea introdusa in cuib actioneaza cumva ca si diafragma?
badguy_goodguy scrie:O rama cu foarte multa pastura pe ea introdusa in cuib actioneaza cumva ca si diafragma?
badguy_goodguy scrie:Pe scurt: am pus o rama cu pastura in cuib, pt. a le hrani mai bine. Si am vazut ca matca nu vrea sa treaca de rama cu pastura...
badguy_goodguy scrie:Pe scurt: am pus o rama cu pastura in cuib, pt. a le hrani mai bine. Si am vazut ca matca nu vrea sa treaca de rama cu pastura...
badguy_goodguy scrie:Inteleg ce ziceti ... insa nu am atatea rame doar cu miere... mai am si rame cu celule acoperite de pastura si apoi de miere... din toamna...
Dar nu e nimic. Acuma am ramas si fara alea. Doar cu rame goale
Adi Hodis scrie:badguy_goodguy scrie:Pe scurt: am pus o rama cu pastura in cuib, pt. a le hrani mai bine. Si am vazut ca matca nu vrea sa treaca de rama cu pastura...
Stiu ca esti la al 3-lea an de a avea stupi ... daca erai atent la ce iti arata cuibul cand ai umblat prin el, ai fi obsrevat ca pastura este, de regula linga puiet, la marginile cuibului.
Sint cazuri, de ex. vara, dupa perioada roitului, cand exista polen din abundentza in natura si atunci, fam-le puternice depoziteaza polen si in fagurii din centrul cuibului din care a eclozionat puietul. ... dar acum, nu are ce cauta pastura in mijlocul cuibului.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 30 vizitatori