catalin.profiri scrie:My bees, ce ai mai facut? nu ai mai scris de ceva vreme aici.
Ce ai mai descoperit /experimentat ?
Da, nu am mai scris demult. La un moment dat mi-a pierit cheful de a-mi mai asterne povestea intr-un loc care intre timp s-a schimbat. Cumva, povestea mea nu si-a mai gasit locul langa alte povesti. Deocamdata astept sa imi treaca sau sa se schimbe cumva lucrurile. Fiind de un optimism incurabil inca mai sper
Pana atunci ma chinui sa reconstitui istoria personala(de parca ar exista) a apicultorului din mine pe un blog, deocamdata nefacut public. Pentru ca imi place atat de mult incat trebuie sa o scriu si vreau sa existe peste ani momentele de care sa zambesc
La descoperiri, imi e greu sa numesc ceva anume, la cate lucruri au fost si sunt. Plecand de la nivel zero de doar 2 ani, sunt atatea de descoperit incat e greu sa dau exemple. Poate cel mai important e ca descopar ca pasiunea inca rezista dupa un an in care am tras bine de tot de mine. Datorita unui mic motiv, de un an si ceva, am ramas pe langa casa, in stationar si cum de la productia de miere mi-am luat gandul am facut ceva inmultire. Prins de febra am ajuns sa lucrez 83 de colonii, dupa care rupt de munca(placuta, totusi mancatoare de timp) am unificat in toamna cat m-a lasat inima si acum iernez 60 de colonii. Inca nu stiu ce voi face din primavara, ce cale voi apuca.
Ma rog... am trait viata la maxim ca sa zic asa, impartindu-ma intre familie, apicultura, munca...
In plus, parcuri, gradini, fantani
A propos de asta, in primavara am avut facelia pusa care acum, dupa ce m-a fericit cineva cu o aratura de toamna, a rasarit din nou. Daca mai tinea toamna asta blanda cateva saptamani, puneam caturile