Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: gabi bee

Mesajde cristi_vidican » 10 Apr 2012, 21:38

liviu1965 scrie:Ai cotit-o ca la Buzau.....

Am cotit-o, asa cum s-a cotit ea atunci. Ideea era cum sa ne facem din sotii un aliat in apicultura sau macar sa avem un cont afectiv suficient de mare, ca atunci cand trebuie sa cumparam un cui din banii familiei (altii decat cei din albine) sa reusim fara sa aruncam bucataria pe geam.
Cine are soție s-o ție!
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde gabi bee » 10 Apr 2012, 21:40

dragilor colegi , intr-adevar cand este vorba sa cheltui ceva bani pentru albine musai sotia trebuie sa comenteze ! solutia ? investitiile facute asa mai pe neve , sau sa le minimalizam pe cat se poate in fata ei ! sper sa nu citeasca pe aci :lol: ! in ce priveste abricul nu am dat nici un leu pe el ci l-am luat imprumut pe termen nelimitat de la o ruda care nu l-a folosit niciodata ! va salut ! :D
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde bostina constantin » 10 Apr 2012, 21:49

liviu1965 scrie:In sfarsit am intalnit si eu un om norocos.
Mai are surori?
]
Ma banditu' 1!!! :lol:
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 10 Apr 2012, 21:55

paul scrie:
cristi_vidican scrie: Jumatate din bani i-am dat sotie, ca avea treaba la dentist (2 masele si 2 plombe), iar astia s-au scumpit foc.
Din momentul acela nu ne-am mai certat NICIODATA din cauza stupilor. Cand apare vreo posibila disputa, se stinge de la sine, inainte ca sa mai spun ceva :lol:

Pana ii sare ... o plomba ;) :lol:
]
Nu mai zic nimic!!
Ba zic , ma voi ati urcat sculele in pod??? ;)
ps intrebarea nu era adresata lui Gabi!! ??
Ultima oară modificat de bostina constantin pe 10 Apr 2012, 22:08, modificat 1 dată în total.
bostina constantin

Mesajde paul » 10 Apr 2012, 22:08

Nu le-am urcat dar le folosim mai ... cu economie ! :lol:
Acum serios ... daca ai sti cata dreptate au colegii . Daca ai sti cum imi calculeaza banii cheltuiti pe "hobby-urile mele neprofitabile" ! Asta iarna mi-a ars tot inventarul apicol ! Cand am cheltuit 500 lei pentru refacere ... era sa lesine ! A inceput cu teoria ca ea nu se indura sa-si cumpere nu stiu ce pereche de pantofi sau nu stiu ce parfum ... Am contraatacat facandu-i inventarul pantofilor si al parfumurilor ... Dai si lupta si bineinteles ... "pauza competitionala" ;) Pana la urma i-am cumparat un parfum Bvlgari si ... s-a reluat "campionatul" ! :idea: Raportul a fost 5-1 in favoarea mea ! Merita !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde proapis13 » 10 Apr 2012, 22:26

Am cheltuiti pt albine de la inceputul anului pina azi peste 2500 ron
Nu uit insa ca din 2 in 2 saptamani sa achizitionez din targul de ,,vechituri''
Cate un Shalon,o oja buna un ruj si un rimel acolo,ba mint cate 2 ca vede
fiemea si ma ia la rost ca nu-i iau si ei si asa trece cu vederea suplimentarea de buget
pentru apicultura
Unul dintre avantajele mele este ca nu beau tutun si alcool dar reusesc sa pun zilnic deoparte
echivalentul unui pachet de tigari si a unei beri la jumate
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde bostina constantin » 10 Apr 2012, 22:27

paul scrie:Nu le-am urcat dar le folosim mai ... cu economie !
Acum serios ... daca ai sti cata dreptate au colegii . Daca ai sti cum imi calculeaza banii cheltuiti pe "hobby-urile mele neprofitabile" ! Asta iarna mi-a ars tot inventarul apicol ! Cand am cheltuit 500 lei pentru refacere ... era sa lesine ! A inceput cu teoria ca ea nu se indura sa-si cumpere nu stiu ce pereche de pantofi sau nu stiu ce parfum ... Am contraatacat facandu-i inventarul pantofilor si al parfumurilor ... Dai si lupta si bineinteles ... "pauza competitionala" ;) Pana la urma i-am cumparat un parfum Bvlgari si ... s-a reluat "campionatul" ! :idea: Pana la urma raportul a fost 5-1 in favoarea mea ! Merita !!!
]
Vezi ca n-am zis, da' zic acum ; bandit 2. Eu daca eram in locul doamnei [saru' mana doamna!!], nu ma ,,prezentam'', pierdeam cu 0-3 [mor cand aud a pirdut cu 3-0, comentatorii lu peste imputit], si dupa aia te faceam , fideluta fideluta!!! :lol: .
Gabi sa nu te superi pe noi, din panfletetele noastre poate mai ciupesc si astia tineri cate o invatatura!! Sa fiti sanatosi si iubiti!! :lol: salutare!!
bostina constantin

Mesajde Gabysgg » 11 Apr 2012, 10:46

victor s scrie:
cristi_vidican scrie:Faceti si voi ce am facut eu
Am vandut doar 10. Jumatate din bani i-am dat sotie,

interesant si esential este ce s-a intamplat cu cealalta jumatate din bani... ;)
:lol:

Logic ca tot in stupi :D
Gabysgg

Mesajde liviu1965 » 11 Apr 2012, 19:49

Scuze Gabi ca-ti "poluam"pagina ta
E mai bine aici, nu ne vede nimeni....

Dar sa fim seriosi acum , o investitie trebuie facuta cu cap intrucat...... na ca a plecat de langa mine....
Acum totul e securizat.
Cand ne vedem la o bere?
liviu1965

Mesajde ioanaavram » 12 Apr 2012, 08:53

gabi bee scrie:dragilor colegi , intr-adevar cand este vorba sa cheltui ceva bani pentru albine musai sotia trebuie sa comenteze ! solutia ? investitiile facute asa mai pe neve , sau sa le minimalizam pe cat se poate in fata ei ! sper sa nu citeasca pe aci :lol: ! in ce priveste abricul nu am dat nici un leu pe el ci l-am luat imprumut pe termen nelimitat de la o ruda care nu l-a folosit niciodata ! va salut ! :D

Speri degeaba gabi, am citit tot :lol:
ioanaavram

Mesajde LUCIAN AVRAM » 12 Apr 2012, 08:58

valeu , ai incurcat-o , :lol: de Paste , treci pe fasole :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde Dila Daniel » 12 Apr 2012, 08:59

bun venit doamna Ioana!
va rugam sa folositi un facaletz mai subtire.Si nu dati la maini,sa mai poata sa ne scrie si noua urmarile... :lol:
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Avram Sorin » 12 Apr 2012, 09:07

Stati asa ca nu e nevasta lui gabi. E nevasta-mea :D. Acuma sa vezi. Draga vezi ca am zis numai de bine .....
Telefon : 0732.406.209
www.dapis.ro Stupina Avram
Avram Sorin

Mesajde Dila Daniel » 12 Apr 2012, 09:27

Avram Sorin scrie:Stati asa ca nu e nevasta lui gabi. E nevasta-mea :D. Acuma sa vezi. Draga vezi ca am zis numai de bine .....

da?...e mai grav atunci!!!
ii va spune nevestei li Gabi,deci el tot si-o fura.
Si mai esti si tu in pericol!!!...deci vor fi doua concedii medicale in loc de unu! :lol:
Si nu va ganditi voi ca sunteti mai mari si duceti,ca v-o puteti lua noaptea la ureche...o pervesa deaia... :lol:
Sa aveti grije de voi!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde peterneamt » 12 Apr 2012, 20:48

Da e groasa si cea mai rea e perversa la toba urechii nu aia de pe Tirgu Ocna. :(
peterneamt

Mesajde gabi bee » 25 Apr 2012, 22:16

cu toate ca rapita este o raritate anul asta , am reusit sa plec in primul meu pastoral , alaturi de cineva cu vechime si cu multi stupi ! de doua zile albinele cara la greu si semnele sunt bune insa aglomeratia de stupi este cam mare ! vom vedea ce va fi ! :P
Fişiere ataşate
Fotografie0192 (Copy).jpg
Fotografie0194 (Copy).jpg
Fotografie0193 (Copy).jpg
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?