Badea. claudian scrie:Pentru dl. Bambucha
pentru ati forma o parere referitor la cele scrise de dv. eu cred ca este insuficient perioada de"cercetare "ca sa zic asa;stiti dv. proverbul cu floarea cu primavara !...eu zic sa mai perseverati o perioada de timp dupa care mai stam de vorba
Dila Daniel scrie:Badea. claudian scrie:Pentru dl. Bambucha
pentru ati forma o parere referitor la cele scrise de dv. eu cred ca este insuficient perioada de"cercetare "ca sa zic asa;stiti dv. proverbul cu floarea cu primavara !...eu zic sa mai perseverati o perioada de timp dupa care mai stam de vorba
Sunt sigur ca reusesc sa va fac(argumentat)sa priviti altfel ca pana azi,diafragma mobila.
Daca nu aveti rabdare pana atunci,sau unul din noi nu ajunge in pastoral...va astept la mine.Eu aduc carbunii)
Toate cele bune!
Bambucha scrie:Badea. claudian scrie:pentru ati forma o parere referitor la cele scrise de dv. eu cred ca este insuficient perioada de"cercetare "ca sa zic asa;stiti dv. proverbul cu floarea cu primavara !...eu zic sa mai perseverati o perioada de timp dupa care mai stam de vorba
Asa e! Parerea deja mi-am format-o, in loc de diafragme prefer sa-mi cumpar F.A, fiindca primavara sunt multe flori.
Un roi care a iernat asa la -20 de grade. Lui unde ii punem diafragma?
balanescuadrian scrie:cu o singura diafragma de polistiren, albinele au mutat ghemul (toamna tarziu)
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori