Anu asta am pierdut 3 roiuri.Am rupt botcile,am umblat destul de des in interiorul familiilor,am facut si 6 roiuri insa tot am pierdut trei.De ce zic ca le-am pierdut, pt ca au zburat la 10 metri distanta si s-au asezat in curtea vecinului.Iar vecinu,ca numa vecin nu se numeste, a chemat un alt mester sa i le prinda si asa s-a facut si el cu 3 familii.Da nu a venit la mine sa-mi zica,sau cum se face intre vecini,pur si simplu a chemat pe altcineva sa i le prinda si le-a pus si el in 3 lazi si acu se da si el rotund ca e apicultor.
Acum vreo cativa ani ai mei aveau un bar,au vazut ei ca merge treaba cat de cat au deschis si ei unu la 10 m departare.Acum cu albinele. M-as duce la el sa-i zic ca e marlan, dar ma tem ca n-am cui sa-i zic,nu stiu daca merita sa ma agit atat.Oricum cand bagi bani in stupi,albine,tratamente etc. si cand vezi ca ala de peste gard "se serveste din albinele tale" parca nu te simti tocmai bine.Mi-am spus si eu oful aici,sper ca nu am plictisit sau deranjat pe nimeni.