Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: FURTURI ALBINE

Mesajde Cristian IONITA » 30 Apr 2012, 00:44

mac72ro scrie:nenea cristi ionita e greu sa intelegi matematica

depinde ... se pare ca am ceva incompatibilitati cu matematica folosita de "militieni"

nu mi-ai raspuns la intrebarea cu sfatul si minciuna ..... sau la "valoarea" ta oricum nu te incurci in astfel de amanunte.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 30 Apr 2012, 00:51

danut scrie:Si in cazul in care sunt descoperiti autorii (si aici ai dreptate ca politistii trebuie sa-si faca treaba identificandu-i!)solutia in dosarul penal o stabileste procurorul ,politistul decat face propunere ,si conform aceleasi legi amintite mai sus ,daca prejudiciul nu depaseste 5000lei ,hotii nu sunt trimisi in judecata ,procurorul stabilind o amenda administrativa ,(care de regula nu o plateste nimeni ca si in majoritatea cazurilor privind aplicarea amenzii contraventionale),iar cei care ajung in judecata daca sunt recidivisti primesc o pedeapsa cu suspendare ,dar asta numai daca prejudiciul depaseste 5000lei si nici atunci nu este obligatoriu ,si toate astea repet conform legii amintite mai sus! Legile sunt facute in favoarea infractorului si stiti de ce? Ptr. ca cei care adopta legi sunt ei insusi infractori!

Danut ... eu zic ca fiecare cu a masii .... pe mine ca pagubit ma intereseaza in primul rand ca hotul sa fie identificat si pe cat se poate prejudiciul recuperat. Mi-ar place intradevar ca legea sa fie mai dura .... si cel care fura sa fie pedepsit astfel incat sa nu mai fie tentat a doua oara, dar hai sa nu justifica "delasarea" politistilor prin asta, daca nu-s capabili sa se lase de meserie.
Cristian IONITA

Mesajde stuparul2011 » 30 Apr 2012, 14:57

buna,

imi pare sincer rau pentru ce ai patit.sunt alaturi de tine.
dar fratilor furturile nu l-a 112 se reclama?politistii astia cum sunt?
eu totusi sunt de parere ca multe din aceste furturi de albine sunt in stransa legatura cu fondurile europene........
poate ca unii nu isi fac norma,sau doar pur si simplu vor sa aiba peste numarul cerut de masura accesata de fiecare.
sincer sper sa nu se mai intample nimanui.

numai bine
stuparul2011

Mesajde un OM » 30 Apr 2012, 22:04

Indiferent ca este pentru vreo masura sau alta, furtul este greu primit de...pagubas. Numai el stie cat a trebuit sa adune leu cu leu sa-si cumpere material sau stupul gata facut. Sunt alaturi de pagubiti,dar...
un OM

Mesajde danut » 30 Apr 2012, 22:24

Daca asta e parerea unanima ca de furturile din tara asta sunt vinovati numai politistii atunci imi cer scuze inseamna ca am gresit eu ,dar sa stiti ca lucrurile raman la fel nu se schimba nimic javra ordinara ramane javra si isi v-a bate joc in continuare de acest popor el si cei ce ne conduc din 1989 si care sunt aceeasi !Toate cele bune!
LIBERTATEA ESTE BUNUL CEL MAI DE PRET AL OMULUI!
danut

Mesajde un OM » 30 Apr 2012, 22:40

In niciun caz nu sunt de parerea ca furturile se datoreaza politistilor. Cunosc suficient de multi care-si fac datoria . M-am lovit in schimb si de viceversa. Oameni buni gasesti peste tot.
un OM

Mesajde mitti22 » 01 Mai 2012, 08:59

sa traiti.la mine au furat ,au fost prinsi,au recunoscut ,au dat declaratii si...nimic.ba mai mult la 2 saptamani unul din hoti ere cu militianul de cot la sectie.ce pot sa mai zic sau sa mai fac? nimic.
Un om liber este acela care poate sa spuna ''nu''.Cel ce este constrans sa faca ceva, fara a putea sa spuna ''nu,, primeste statutul de sclav.
mitti22

Mesajde Donbazil » 01 Mai 2012, 22:58

cornelioandanciu scrie:
Cristian IONITA scrie:si ce are asta de-a face ciu datoria politistului de a-si face treaba?

stiu .... in Romania nu doar politisti isi considera slujba ca fiind ceva care sa-i dea salariu si eventual sa-i mai permita sa mai faca si niscaiva mismasuri, obligatiile pe care le are sunt ceva "facultativ"

In cazuri si mai grave, daca domnii de la politie nu sunt sesizati, cu toate ca stiu, nu incep cercetarile.Prefera sa doarma pe coada in continuare.Bine ca il fac pe seful Statului "javra ordinara". Sa le fie rusine.

Alooo!
Domnu pedelist!....Usor cu pianu' pe scari!.....
Da' despre albine ai dumneata ceva a ne spune?:......
Si, DA! Javra ordinara, tot javra ordinara ramane, oricat ar fi pupat in dos de unii......
Iar degringolada din unele ministere, printre care si cel de interne, de la pedelei vine......
Da' nu-i musai sa vedeti astea voi, - avetzi ce-avetzi cu amaratul care nici leafa nu si-o mai ia intreaga.......Mentalitate de infractori, ce sa-i faci?......
Sal'tare la tot natu'......
Donbazil - Faget :idea:
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 02 Mai 2012, 00:30

Donbazil .... esti pe dinafara ... si-n problema asta ....

Amaratul ala care nu-si ia leafa intreaga daca ar avea un pic de respect fata de propria persoana si-ar cauta sa faca altceva in viata, eu personal nu-i gasesc in asta o justificare pertinenta pentru a nu-si face treaba, dar stiu ca e prea mult sa ai asemenea pretentii de la majoritatea celor care formeaza politia romana.

Daca dumneata ii gasesti justificari ... rezulta ca gandim total diferit si in consecinta cam greu de ajuns la un numitor comun.

Iti doresc dumitale sa nu ai vreodata nevoie de serviciile unor oameni cu mentalitate asemanatore celor pe care ii justifici, ca de exemplu cand iti cumperi haine sa le primesti gata decolorate si/sau rupte, un electrician sa-ti faca instalatia gata intrerupta, etc .... ca cine stie .... poate ca si ei or avea frustrarile lor .... si atunci de ce si-ar face treaba bine?

Se vede treaba ca ai fost militian comunist .... doar aia aveau atata minte (lipsa) incat sa-i considere pe pagubiti infractori .... ca vezi doamne ... e vina lor ca a avut hotul ce sa fure.
Cristian IONITA

Mesajde mac72ro » 02 Mai 2012, 20:32

D-l Ionita nu cunva esti un infractor de vorbesti asa la adresa politiei si politistilor.
Nu te supara dar ce servici practici matale sa ne luam si noi de slujba buna pe care o faci.
mac72ro

Mesajde Cristian IONITA » 02 Mai 2012, 21:17

mda .... degeaba au trecut mai bine de 22 de ani de cand v-ati schimbat denumirea din militieni in politisti .... ca la mentalitate tot militieni .

Nu e treaba lu' matale ce "servici" practic eu ... in fond ce te deranjeaza asa de tare .... ca-ti spun eu ca iei leafa (aia mica si taiata) degeaba sau ca chiar asa si este?
Cristian IONITA

Mesajde ciptheman » 02 Mai 2012, 21:29

Cristian IONITA scrie:mda .... degeaba au trecut mai bine de 22 de ani de cand v-ati schimbat denumirea din militieni in politisti .... ca la mentalitate tot militieni .

Nu e treaba lu' matale ce "servici" practic eu ... in fond ce te deranjeaza asa de tare .... ca-ti spun eu ca iei leafa (aia mica si taiata) degeaba sau ca chiar asa si este?

da tare rau mai esti mai nene da de ce nu te ai facut tu politist pe salariu ala taiat sa vedem tot asa vorbeai?
Hai baga mare in stilul lu' matale caracteristic, bine ca nu mai esti moderator ca sa vezi avertismente si banari.
ciptheman

Mesajde danut » 02 Mai 2012, 21:46

Lasa-ti omul in pace sa critice cat vrea ! Daca el o fi singurul care isi face treaba cum se cuvine si-si merita banii acum ce sa facem ! Ionita erai bun de ministru la interne !Lumea iti spune ca hotii sunt incurajati de legile in vigoare iar tu o tii una si buna ca politistii toti sunt prosti,lenesi si coruptiI!Terminasi cu stuparia si te facusi analist ,trebuia sa te faci politician !
LIBERTATEA ESTE BUNUL CEL MAI DE PRET AL OMULUI!
danut

Mesajde jimm » 02 Mai 2012, 21:48

Nu va mai ciondaniti, va rog frumos!
Cu siguranta o parte a politiei isi face treaba dar nu sunt sprijiniti in nici un fel. Parca exista o politica voita de distrugere a politiei, invatamantului si sanatatii!
Hotii isi fac de cap parca din ce in ce mai des, bagabondeala e la ea acasa in Romania! In 50 de ani de cand locuiesc parintii mei in localitatea respectiva nu au fost calcati niciodata de hoti si acum in nici 1 luna de 2 ori! Sistemul e depasit de situatie, neputincios! Pana cand?
Senzatia mea care nu sunt familiarizat cu sistemul este ca nu se vrea sa se intreprinda nimic se stie situatia dar chiar nu se vrea, asta e cuvantu! Nu vor muschii lor (cei care au haturile) sa se puna piciorul in prag!
Mergem cu pasi repezi la vale!
jimm

Mesajde nae » 02 Mai 2012, 21:51

Donbazil scrie:Sal'tare!
Si colegului Patrascu de la Caransebes i s-au furat stupii. M-a sunat si incerc sa-l ajut, ca la mine in zona cunosc aproape tot ce misca, dar ......Oricum, vorba unui coleg " foame mare"!.....
Am discutat cu fostii colegi de la Faget si i-am rugat sa verifice "la sange" toate trensporturile de stupi ce trec prin zona, asa ca cei care merg in pastoral fara acte in regula........
Oamenii cinstiti si corecti n-au a se teme de nici un fel de controale, doar cei in ilegalitate se plang si aduc tot felul de acuzatii.....
Eu si doctorul veterinar ( care e si el stupar) - am stabilit sa dam concursul politistilor daca gasesc transporturi in neregula. Pur si simplu , daca ne suna - la orice ora,- mergem acolo si ajutam in clarificarea situatiei....
Fara fermitate nu se mai poate!.....
Sal'tare!
Donbazil - Faget

Va respect ca stupar si ca om (nu va cunosc personal ci din ce scrieti ... ).
Teoretic nu este rau dar daca langa Garcea vine un medic (cu stupi - si cu interes ... )si alt garcea (G-mic )care stie despre stupi :-nimic ? ,ce faci !?
Ca fost om al ''LEGII'' sa va placa anarhia, sau gresesc ? :oops:

ASTEPT 1 H CU STUPII INCHISI PANA VINE DOCTORULSI DV. SA CONSTATATI CA S-AU SUFOCAT ?
nae

Mesajde Cristian IONITA » 02 Mai 2012, 22:22

danut scrie:Lasa-ti omul in pace sa critice cat vrea ! Daca el o fi singurul care isi face treaba cum se cuvine si-si merita banii acum ce sa facem ! Ionita erai bun de ministru la interne !Lumea iti spune ca hotii sunt incurajati de legile in vigoare iar tu o tii una si buna ca politistii toti sunt prosti,lenesi si coruptiI!Terminasi cu stuparia si te facusi analist ,trebuia sa te faci politician !

Danute te faci ca nu intelegi? tu vezi prost sau intelegi greu?

.... am spus foarte clar ca indiferent de cat de "incurajatoare" e legea pentru hoti asta nu este o scuza pentru indiferenta (sau poate incompetenta) unora dintre politisti ... esti capabil sa intelegi diferenta intre asta si aberatiile tale?

Si am mai spus ca nu-s politisti singurii in aceasta situatie - adica aia in care considera ca postul ala exista acolo sa-i doar dea lui leafa, nici asta bag de seama ca nu ai retinut ....
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE