de modigliani » 30 Iul 2012, 14:14
Pamflet - scrisoare d-acilea-nspre Brusel
Iaca se trezira niscaiva "cavaleri" , niste carcotasi obtuzi , sa atenteze la imaginea mea si-a poporasului din care ma trag in fata lumii . Pai cum adica , mai nenicule , sa-si permita Agaricii sa-mi terfeleasca statutul de traitor in secol 21 ?
Agarici d-astia au cam tot fost in timp si-n timp pe plaiurile astea asazis mioritice . Io le-as spune plaiuri sfasietoare ! Ca de-a lungul timpului ne-am cam tot spanzurat si executat pe cei din frunte fara niciun discernamant , fara scrupule si respect la adresa INSTITUTIEI !!! L-am ucis pe Vladimirescu , l-am asasinat pe Ceausescu de Craciun , ne straduim sa-l dam jos pe Basescu ca pe un ciorap murdar ........ Mai nene , nu-i asa !!!
Pai ce-aveti voi sa-mi spuneti mie bun de hodoroaga aia de regina a Angliei ? O scorpie si-o javra ! Taie si spanzura din hruba aia de castel da' un intreg popor e capabil sa faca diferenta intre ea si ceea ce reprezinta functia ei pentru tarisoara ei . Ca d-aia-s unii unde sunt iar noi mult prea-n urma lor . CA NU SUNTEM CAPABILI sa patrundem termenul de presedinte , rege , etc !
Saracia asta de referendum de se desfasura penibil ieri ilustreaza exemplar acest lucru ......... Stiu si eu , Basescu-i un tampit ! Dar atata , el ca om ! Insa PRESEDINTELE ROMANIEI , functia in sine , ar trebui sa beneficieze de o anumita sacralitate , de respect ! ..... Da' cati sunt in tara asta sa poata face diferenta ???
Pai , mai natia ma-tii de Crin , cum iti permiti tu , boule , prin ceea ce-ai incercat sa faci , sa sfidezi vocea unui popor , voce exprimata prin vot liber si democrat la ultimele alegeri ? Sanchi , fraiere , tu ma respecti PE MINE ??? Nu !!! Sau nu asta vad , ca poate-oi fi mai tampitel ! Da' ambasadoru' statelor o fi la fel de tampitel ? Nu ti-a dat prin cap ca reactia aluia ar trebui sa-ti dea de gandit ? Sa te sperie nitel . Daca nu-n numele tau , bou retard , in numele meu , omul pe care vrei sa-l conduci !
Io ..... Cine-s io sa vorbesc despre democratie ? Io-s ala de-am fost impuscat pentru ea , dar tot io-s ala de habar n-am ce-i aia ! Fiindca un ******** sovietic ca Iliescu mi-a ingradit accesul la a o cunoaste ...... A fost inceputul sfrasitului sau "avortul" Romaniei in cazul in care "embrionul" , speranta viitorului se numea ..... democratie . Ambasadoru' SUA , nene , in schimb , ...... o fi nitel mai dibaci in d-astea cu si despre democratie ...... Ca d-aia e din SUA si nu din Cuba sau de prin Coreea aia fraiera . Si-a luat omu' foc si-a dat buzna peste Agarici in Cotroceni !!! Agaricii .... "nu-si-nu" , noi stim mai bine !
- Baa , treaba voastra - zice ala - , voi stiti mai bine ! Asa o fi . ..... Numa' ca ramaneti singuri , ca prea va pricepeti voi la incalcat Constitutii ...
- Constitutie ??? .... Ha ! Ce-i aia ? O schimbam numai decat ! Nu vezi ca nu ne convine de ce-i p-acolo ? Ce daca prostimea asta de la care mai avem nitel de ciordit ...... A VOTAT-O si-a ales-o ??? ..... Prostimea trebuie prostita , altfel nu i-am spune prostime !
- Bine mah , cum credeti voi .....
...................................................
A cazut cum trebe'. Tembelul marinar , cel mai penibil PRESEDINTE european ramane pe scaunelul de vis-a-vis de Gradina Botanica . Odata cu el ramane INTACTA imaginea poporului referitor la respectul pentru SUPREMA INSTITUTIE a tarii !!!!!
Mare smecherie daca-l mai sta nitel pe scaunel ! Ete na !!! Dezastrul din tara nu sta-n ce face el p-acolo sau prin vila Dante ...... Nu nene Brusel ! Nu ! C-o fi el , c-o fi altu' , "balamuc" in tara asta o sa mai tot fie d-acilea-ncolo asa cum e de niscaiva mii de ani incoa' ! Pentru ca problema nu-i la ala de-l punem in "frunce" ...... Problema e ..... in "fruncea" cui se afla ! Ca suntem orice , numa' "turma" linistita si civilizata ..... NU !
..................................................
Ca dracu' ca iar imi vine sa scriu cam cum gandesc eu personal . Pe cand o pun astia de alegeri ..... de popor ? Ca la alea m-as duce primu' ! Am ales presedinti , prim-ministrii , primari , senatori , parlamentari , ..... etc . Da' si-aia , saracii , tot de prin poporu' asta se trag . Asa ca ce pretentii sa avem ??? Gandesc si ei ca si noi .
Cum gandim noi ? Pai ..... hai sa ne gandim ! Sau nici sa nu mai gandim , sa ne limitam la a ne uita-mprejur . Mergeti la orice chiosc din orice sat dimineata la 7 00 luati-va o cafea . Taceti , beti cafeaua-n liniste si cascati urechile . Veti vedea "vasnicul" urmas al lui Burebista cum sade la "una mica" - luata "la caiet" , ca n-a muncit nimica anu' asta - si-l vei vedea cum debordeaza de pricepere in ale DEMOCRATIEI .......
O fi ca el , nene . S-o pricepe el mai bine si io nu-nteleg . Ca poate , cum spuneam mai sus , ..... io-s mai tampitel ..... Dar mai tampit e ambasadoru' ala de va pomenii de el ! Ala chiar nu se pricepe cu d-astea . Sigur nu ! L-a pus Obama ambasador degeaba ........
..................................................
Dar deh ..... ce stiu altii ce-i aia democratie ??? Ce stiu ei ce-i aia Constitutie ??? Ca e buna la toate , chiar s-o iei cu tine-n buda cand te cufuri rau de tot . ..... Facem alta , da-o dracu' !
Mai Brusel , acuma tu sa nu te ataci prea tare de ce spun io acilea , ca nici tu nu esti mai smecher . Ca daca erai asa de smecher cum te crezi te prindeai pana acuma ca cei mai prosti romani - agramati , isterici , violenti , extremisti - ne reprezinta pe noi ca popor pe la tine prin ograda . Asa ca ..... prostule , ...... si tu si altii ca tine , ...... nu mai aveti voi figuri in cap ca nush ce democrati sunteti voi ! Veniti la noi , dimineata la 7 00 , .... luam "una mica la caiet" ..... si va meditam .