Scuzati ... off topicul ...
Am fost ieri intr-o localitate aflata la granita judetelor Suceava si Iasi ... o zona de unde incep teisurile moldovenesti ... in recunoastere ! Si am cunoscut ... o alta fata a padurarilor care se cred mosieri pe terenul altora (stat sau particular ).
Ca un baiat bine crescut m-am dus la canton sa-mi exprim intentia de a aduce cei 13 stupi ai mei in zona si daca s-ar fi putut pe undeva prin preajma cantonului ... MARIA SA padurariul (nu-i scris gresit) mi-a spus sec ca nu poate sa ma primeasca ... in zona ,pentru ca sunt albine salbatice si ... " le casapesc pe ale mele"

Cand i-am spus ca-mi asum acest risc ,brusc a luat foc si mi-a spus sa-i aduc aprobari de la Directia Silvica , DSV ,Primarie ... si daca nu-i aduc ,el IMI GARANTEAZA ca nu-i voi putea lasa in zona ...
Ma intreb si eu ... o fi plantat tat-su padurea pe care el acum o taie si dispune de ea dupa maretul bun plac ?...
Nu va mai povestesc de ... padurarita ... ce tare era-n clanta ! Cum adica ei imi protejeaza albinele mele si eu ... nu-mi convine ?