[quote="jonny_it"]Genul de matci care nu au pret. Matca obtinuta in 2011 dintr-o matca anecbalica. Se pare ca insusirea s-a transmis si la fiice.
adica sunt asa de scumpe si de valoroase !!! eu asa inteleg !!! sunt mai greu de cap !!!
ves.lucian.zabrani scrie:jonny_it scrie:Genul de matci care nu au pret. Matca obtinuta in 2011 dintr-o matca anecbalica. Se pare ca insusirea s-a transmis si la fiice.
adica sunt asa de scumpe si de valoroase ca nu au pret !!! eu asa inteleg !!! sunt mai greu de cap !!!
ves.lucian.zabrani scrie:sa traiesti si tu si nea Ilie !!! pacat mare ca l-am pierdut pe nea Gica !!! sunt sigur ca mult timp de acum incolo il vom pomeni !!!
trantor scrie:Jonny, te rog detaliaza un pic poza cu nea Ilie.
Ce-i cu fundatiile ale cu scandura de zbor puse intre caturi si desupra caturilor?
trantor scrie:Hai d-le da din gusa, varsa tot.
Fundatie cu sita AV sau fara?
La cate zile verifica de botci ( sper ca nu la 9 ca asta inseamna tot intrat cu bocancii pe rama si taiat la botci)?
Cum introduce matca imperechiata?
Si ma mai gandesc, mai ales daca mai pui poze
jonny_it scrie:Astazi am avut un plus de 2,8 kg, si pe cantar nu este cea mai puternica familie. Posibil sa mananc miere anul asta!
JohnSpatari scrie:jonny_it scrie:Astazi am avut un plus de 2,8 kg, si pe cantar nu este cea mai puternica familie. Posibil sa mananc miere anul asta!
Asta la tei?sau salcam?
clncatalin scrie:Sa pastrezi un borcan si de vanzare!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori