lyvyu_81 scrie:pai si cei de la pioneer, lg si altii?
Ca numai astia se cultiva acum.
Chiar asa , de soiurile astea nu se stie nimic ? de ex : PIONEER PR64LE19 secreta nectar ?
lyvyu_81 scrie:pai si cei de la pioneer, lg si altii?
Ca numai astia se cultiva acum.
oltenasu scrie:Salut,
Ieri, am mers pana la Slobozia si inapoi spre Calarasi. Intre aceste localitati sunt 36 de km. Aproximativ 60% din distanta, de-a lungul drumului este ocupata de FS cu grad de inflorire intre 20% si 80%.
De asemenea, FS cu inflorire de 50% se afla si pe drumul de la Calarasi spre Fetesti, in zona comunei Unirea.
FS se afla si pe drumul de la Calarasi spre Oltenita, in balta, dar acolo este mai greu de stationat daca nu cunosti proprietarii terenurilor.
Incepand de azi de dimineata, ploua marunt in Calarasi. Sper ca pana diseara sa se opreasca; albinele de abia asteapta sa ajunga in lan.
laur1 scrie:ma scuzati ca nu vb de fs.)am scos inainte de tei ceva miere neagra.cineva mi-a zis ca am avut castani.
viewtopic.php?f=24&t=336paul scrie:...daca floarea din varful semintei depaseste ... 10 mm ... soiul este autopolenizator ! Adica ... albinele avand trompa mai scurta nu pot culege nectarul...!
ves.lucian.zabrani scrie:...cu cat semintele sunt mai mici , cu atata este de melifera floarea soarelui...
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori