Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Dragos2006 » 01 Iul 2012, 23:15

Claudiu ai reusit in doua proprozitii sa te contrazici singur.
Daca nu aici este locul sa discutam politica atunci unde sa discutam ? La capitolul "intretinerea albinelor " ?
Cred ca inca traim intr-o tara libera care respecta dreptul la exprimare , cat voi fi asa nu voi inceta sa-mi exprim parerea politica si sa polemizez chiar daca nu sunt membru in nici un partid. Poate tu esti cu vorbele ! de unde stii ca nu avem si noi un ciolan ?? :idea:
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde liviu1965 » 02 Iul 2012, 09:54

Paule, te salut

Spune-ai de dreapta ceva..... unde e?...

De ceva timp se soptea pe la colturi ca Base pregateste dreapta ca si contrapondere la stanga PSD-ului.Problema era ca acele partide de dreapta nu se calificau ( PNL, PDL ) si singurul era PNTCD. In acel moment s-a facut o resurcitare a acestui partid si conducerea a trecut din mana Primarului de Timisoara si Ciorbea in mana simpaticului avocat....pe care nu stiu cum il cheama.
Nu stiu de ce s-a amanat pana acum dar sunt sigur ca in sfarsit Base a gasit persoana potrivita ptr. aceasta miscare: Ungureanu.Din ce am mai auzit e ca si PDL-ul actual are sa fie inghitit de aceasta noua structura, dar asta dupa alegeri.
Se doreste baremul de 5%.

Pot sa pun pariu cu voi ca dupa alegeri are sa se-nfiinteze aceasta miscare in care vor fi : pdl+pnl+pntcd si se poate si partidul militarilor

O zi buna tuturor
liviu1965

Mesajde akmm » 02 Iul 2012, 10:04

Sa pun o intrebare.Care este rostul scolii?
Patru clase sunt suficiente pentru a nu fi catalogat analfabet.Adica stii sa scrii, sa citesti si sa socotesti-nu esti analfabet.
In momentul in care continui studiile incepi sa te iei la intrecere cu cei ce gandesc la fel ca tine.La un moment dat firul se rupe.Ca la atletism.Desi depui tot efortul, ramai in urma.Iti poti recunoaste limitele sau poti continua.
Cand continui si nu ai rezultate te-ai lasa.Dar nu-ti vine pentru ca fierbe potentialul din tine, semn ca ti-ai gresit cariera.Care este solutia? O iei pe scurtatura.Lasi prostii sa faca doctoratul la Oxford, iar tu transcrii o lucrare.Si gata, suntem chit.
Poporul e in dilema, ce sa faca?
Sa-l aleaga pe ala cu Oxfordul sau unul de-al ,,nostru''.Hai ca am raspuns o data si mai raspundem o data la toamna....
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde ioanpuiu » 02 Iul 2012, 11:21

paul scrie:Nu sunt fan USL dar nici PDL . Tot timpul din '90 incoace am votat cu dreapta !Care dreapta ? ... ;)

Cea cu care ai ţinut ştampila :)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 02 Iul 2012, 11:22

pst_claudiu scrie:Vad ca politica asta incinge spirite.Nu e cazul si nici locul.Ei sunt cu ciolanul, voi cu vorbele.
........................................................................
The world suffers a lot,
Not because of violence of bad people.
But because of silence of good people!

:?: :?: :?:

Claudiu, ţie îţi solicit o întrevedere că văd că eşti din Bucureşti.
Pentru detalii lasă-mi un nr. de telefon în PM
Ultima oară modificat de ioanpuiu pe 02 Iul 2012, 11:26, modificat 1 dată în total.
ioanpuiu

Mesajde emilchitu » 02 Iul 2012, 11:23

Nu a adormit, doar ca nu prea mai tine nimeni cont de ea...
emilchitu

Mesajde ioanpuiu » 02 Iul 2012, 11:24

Donbazil scrie:Sal'tare la toata lumea! :)
Mai, maiiiii...... :mrgreen:
Cum au mai reusit cei din clica lui beselu sa gaseasca noduri in papura Aliantei........

Mi-e greu să încep.
Trebuie să-mi înving aproape o sfială ca să pot comenta mesajul lui Donbazil deoarece îl ştiu trezorierul unor principii sănătoase de viaţă.
Trăiesc acum dilema Janese: "să tac sau să zic ?"

După trei ani de prezenţă pe forum cînd mai activă, cînd mai discretă, văd că nu am reuşit nimic din ce-am încercat, poate deja am vorbit prea mult dar scriu acum deoarece am şi tăcut destul şi pentru că încă mai există speranţă.
Cînd şi cînd mai apar aici în comunitatea asta a noastră noi membrii care ştiu a gîndi şi a scrie romăneşte dar îi văd (cu regret), ca într-un film vechi reluat obsesiv, cum pierd din entuziasmul începutului.
Am sărăcit deja destul şi scriu cu speranţa că discutînd, comunicînd sincer, deschis, vom reuşi să facem ceva în Romănia apicolă, ca mai tîrziu să putem schimba ceva în cea mioritică.

Dragă Dombazile, puterea a trecut în alte mîini dar eu nu simt acel bine (nici măcar speranţa lui) pe care îl aşteptam cu toţii.
Pe unde am căutat nu am găsit deloc optimism, ba dimpotrivă...

"De două luni de zile trăiesc un amestec de bâlci și coșmar. Cu excepția primelor guverne din anii 1990 (dar atunci istoria însăși se reașeza și își căuta matca), nici un guvern al României nu a reușit, asemeni guvernului Ponta, să inducă în populație o isterie mai mare într-un timp mai scurt."
http://www.contributors.ro/editorial/la ... r-arbitri/

Concluzia de la finalul articolului din The Economist este univoca: "Politicienii romani de la varf par sa fi uitat deja de ce mii de oameni au protestat la inceputul acestui an in mijlocul frigului."
http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... xelles.htm

Discipolul si-a invins maestrul (aflat in puscarie). Guvernul Ponta a reusit sa se impuna ca putere abuziva, anti-democratica si anarhica mai repede decat Guvernul Nastase, caruia i-au trebuit totusi patru ani sa ingrozeasca lumea occidentala. Cel putin Nastase avea...
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-1265 ... putere.htm

Titus Corlăţen - ministru al justiţiei - o glumă macabră. Dreptul la informare ? de ce să ştie presa ? ca să afle şi cetăţenii ?
Titus Corlatean: Este de datoria ministrului Justitiei sa ceara investigatiile necesare privind scurgerea unor informatii catre presa
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12 ... rmatii.htm

Pierderile în planul imaginii, atât pentru România cât și pentru USL vor fi imense. Imposibil de cuantificat acum. Credibilitatea diplomelor românești în spațiul european se va prăbuși. Dacă la voi în România, până și Primul Ministru este plagiator, nu aveți mecanisme de sancționare a plagiatelor, ce încredere să avem în diplomele și titlurile voastre?
http://www.contributors.ro/politica-doc ... %C8%99ine/

Mă simt refugiat politic şi social.
M-aş întoarce acasă.
ioanpuiu

Mesajde nicus » 02 Iul 2012, 11:53

ioanpuiu scrie:M-aş întoarce acasă.

Si eu, dar pentru ce?
Sosele zero, seriozitate zero, salarii zero, sanatate zero, scoala zero.

Astea sunt doar motivele cu "S".

PS: Stiu ca acest.. m as intoarce acasa nu este ..fizic. dar nu am putut abtine :?
Ultima oară modificat de nicus pe 02 Iul 2012, 12:45, modificat 1 dată în total.
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde liviu1965 » 02 Iul 2012, 11:54

Ioane, felicitari ptr. faptul ca ai precizat sursa postarilor , sa nu intri in plagiat
Poate ii inveti si pe alde Ponta si toti cu diplome super superioare masluite acest lucru

Multa lume spune ca acest guvern a venit ca un tavalug peste micuta noastra democratie.
Baietii destepti din USL au stat flamanzi atatia ani. Se pare cu nu au mai putut sa astepte 6 luni ptr. a devora din nou inca cel putin 4 ani.
Tot circul asta ..... Nastase,Ponta.... sunt varfurile celor cu interese ....
Ups..., au venit si arestarile.... Cei care mai sunt liberi au de ce sa tremure.
Ma uitam cum Felix-Voiculescu amana inevitabilul.....

Ce putem face?
Bine spunea cineva pe acest post: VOTAM dar nu cu astia. Sau ailalti.....ups, nu prea am cu cine vota.....

Poate face moldoveanul meu Ungurean ceva de dreapta si-i votez pe astia.

Dar chiar ca nu am pe cine sa votez
liviu1965

Mesajde Dragos2006 » 03 Iul 2012, 17:22

Azi vad cum USL s-a transformat in partidul nazist , sa vrei ca in 24 de ore sa ii schimbi pe toti care nu sunt de acord cu opinia ta este dictatura pe fata . Poate as fi fost de acord cu o dictatura condusa de oameni luminati la minte dar cand vezi ca exponentii acestei dictaturi sunt doua entitatii vii gen ponta si crin cu niste slugi decerebrate , vorba lui CTP , iti vine sa emigrezi in Congo . Congo de Brazzaville ca la Kinshasa cica e ca in mintea lui arici pogonici antonescu.
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 03 Iul 2012, 18:00

Dragos, deseori incerc sa inteleg in profunzime lucrurile, sa trec de aparente. Uneori lucrurile sunt in profunzime la fel ca si in aparenta, dar sa trec la subiect.
Citesc si eu ca cele ce se petrec sunt o alunecare spre dictatura. La prima vedere si mie imi pare -judecand doar dupa logica bunului simt- la fel. Intrebarea de baraj este:
-Se poate ajunge la dictatura fara incalcarea legii?
Daca da! Atunci e foarte grav si inseamna ca legile sunt strambe.
Daca nu! Atunci hai sa privim toate astea ca pe un exercitiu al democratiei.
Categoric, nu-mi place ce se intampla. M-as bucura sa-i vad pe acesti "alesi" ca se zbat pentru mai binele tarii. Ii vad preocupati de sfada zilnica si asta ma scarbeste.

Nu am simpatii politice, mai degraba as zice ca sunt apolitic, dar dupa circul din ultima vreme, sunt unii cu un comportament infantil si pe care nu-i voi vota niciodata. Fereasca Sfantul sa ajungem in situatia unui baraj intre acesti si PPDD.
Atunci as emigra in Macondo pentru un veac de singuratate.(cititorii stiu de ce!)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 03 Iul 2012, 18:09

Frate e incredibil ! arici pogonici antonescu pus presedinte la senat doar pentru a fi presedinte la Romanica fara vot popular . Murea de ciuda ca ponta era deja prim-ministru... Voi nu vedeti ca parerea palmasilolr nu mai conteaza !
In acelasi timp UE trimite audit pentru a verifica cum sta treba cu banii europeni sub aceasta dictatura si fac pariu ca intr-o luna de zile se vor taia fondurile structurale pentru Romania uselista. Ambasadorul SUA deja a luat pozitie pe tema situatiei dramatice din politica damboviteana . Unde ajungem ???? FOAMEA !!! CA DOAR ROMANUL USELIST ARE CREIERUL SPALAT SI GANDESTE DOAR CU STOMACUL.
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 03 Iul 2012, 18:18

As vrea sa il dau copilului meu ca exemplu pe nenea Antonescu. Sa-i spun: uite, daca esti cuminte si faci asa, poti ajunge si tu candva presedinte al senatului.
Din pacate nu prea stiu ce sa-i spun copilului ca a facut acest domn, ca sa merite o astfel de povara onorabila.
Vina mea!
Mircea_63

Mesajde adycnst » 03 Iul 2012, 20:09

va consumati nervii si curentul degeaba!
adycnst

Mesajde ioanpuiu » 03 Iul 2012, 21:09

De ce crezi asta Ady ?
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 03 Iul 2012, 21:23

Cred ca apreciaza ca ne consumam curentul degeaba in sensul ca oricum "nervii" nostrii nu vor schimba nimic.
Are dreptate! Tot asa nici injuratul nu foloseste la nimic, da` asa de bine racoreste :lol:
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE