Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Dragos2006 » 05 Iul 2012, 23:51

de ce crinul si victoras nu au mai avut rabdare 4 luni pentru a prelua puterea legitim in urma unor alegeri generale ????
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde pst_claudiu » 05 Iul 2012, 23:58

pentru ca au vrut sa aduca comunismul in Romania si sa ajunga euro la 12 lei si sa dam faliment si sa dispara Romania si noi sa ajungem un fel de sclavi.Pe bune Dragos, mai taie din ele da-le....
pst_claudiu

Mesajde patrascu » 06 Iul 2012, 00:02

Daca Romania ar fi avut o economie sa duduie nu se clintea leul un ban. Dar cand suntem datori si la caruta cu var ce sa stopam . Acum doar nu cad bursele UE ca se paruiesc romanii.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Bee Happy » 06 Iul 2012, 00:05

Democratia n-o muritu
Numa' umptic o sucombatu.
Se revigoreaza iara,
La vot. La parlamentara.

(Din putul gandirii, Copy. Copy Paste.)
Ultima oară modificat de Bee Happy pe 06 Iul 2012, 00:08, modificat 1 dată în total.
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde Bee Happy » 06 Iul 2012, 00:12

E doar o caricatura care exprima viziunea artistului, sau mai degraba a celui care a comandat caricatura pe bani multi. La plata caricaturii, probabil am platit si noi. Si uite asa sustinem chiciurile fara sa vrem.
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde patrascu » 06 Iul 2012, 00:19

Viziunea artistului? Pai ar trebui sa analizezi putin petrolul e vandut padurile se apropie de final apele o mare parte din luciu de apa e in posesia cui. Basescu e presedinte ce viziune este cruda realitate. Este caricatura nu e semnata grigorescu sa coste o avere.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde ioanpuiu » 06 Iul 2012, 00:22

patrascu scrie:o imagine care spune multe

Pătraşcule, ai o fixaţie.

Cît despre CV-ul lui Traian Băsescu (prezentat de tine) care cuprinde atîtea date încît PARE real pot să-ţi spun un singur lucru: dacă ar fi real ar fi fost demult exploatat de adversarii lui politici.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde patrascu » 06 Iul 2012, 00:37

Cine il sustine pe basescu este destept aerisit la minte gandeste limpede si este in general in regula ciine isi pune intrebari este pe dos. Un om politic se judeca de oameni dupa rezultate .Pt Dragos In Dumnezeu cred si de regula imi pun intrebari si gasesc raspunsuri sau daca nu intreb oameni care cunosc mai bine decat mine lucrurile sfinte si imi dau raspuns. In mod normal aerisit la acoperis fiind imi pun intrebari si de oamenii politici si daca nu am gasit raspuns am intrebat la destepti si nu au venit raspunsuri deci ce pot sa spun probabil ca nu sunt.
Problema nu se pune ca cei din USL sunt nemernici si de aici sa uit ce au facut Iliescu, Nastase sau Basescu. Nimeni nu poate sustine ca in toti aniin astia Baselu a fost fecioara care a pazit bordelul.
patrascu

Mesajde Cristian IONITA » 06 Iul 2012, 06:58

eu nu inteleg de ce discutia trebuie abordatata exclusiv "microbistic" ... de ce daca ai de comentat la adresa USL (Ponta, Antonescu, Voiculescu, etc) inseamna si musai ca esti "basaist" .... am mai precizat .... ca sa nu poti depasi asta esti ori rau intentionat ori ****** .... si din pacate din ultima categorie nu putem spune ca ducem lipsa.

Oricate flote ar fi vandut Basescu ... si oricate trenuri ar fi aprobat sa aduca minerii in Bucuresti, oricate lefuri si pensii ar fi taiat .... si oricate borduri si asfalturi ar fi schimbat protejatii lui nu justifica in nici un fel modul "banditesc" si lipsit de o elementara consideratie pentru principiile democratice pe care il folosesc cei de la USL.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Dragos2006 » 06 Iul 2012, 07:18

Doua lucruri grave se petrec acum
1) incalcarea grava a democratiei
2) furtul total a banilor din buget de catre noua conducere uselista , ce a furat alde udrea sunt bani de tigari fata de sumele colosale pe care le fura astia zilnic .
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Ioan Guist » 06 Iul 2012, 07:43

Ce ma racaie pe mine cel mai mult e ca suntem luati cu japca.Adica asa... la gramada si din toate aprtiile.Cancelariile lumii urla ce nu au urlat din 89 incoace, iar media o tine pe pareri de ...analisti politici.
In plina criza mondiala suntem (cu sacrificii mari) in lauda lumii.E si Romanica stimata.Era si timpul sa ni-o dam la gioale ca prea e bine.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Cristian IONITA » 06 Iul 2012, 07:58

bine deasta (sacrifiicii ca sa dam bine pe perete) eu nici dusmanilor nu le doresc, dar asta e cu totul alta discutie.
Cristian IONITA

Mesajde akmm » 06 Iul 2012, 07:59

patrascu scrie:....... Base si Nastase daca erau facuti de o mama nu puteau sa fie asa asemanatori.

Cand cineva cu chip de caine spune asta nu poti sa nu-i dai dreptate.Se stie, cainele este prietenul omului care hraneste mai bine.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Cristian IONITA » 06 Iul 2012, 08:11

Dragos2006 scrie:Maine schimb toti leii in euro iar daca dezastru continua probabil imi voi lua o casa in Bulgaria ma mut cu toata familia acolo inclusiv stupina .

drum bun .... nu cred ca e timpul si nici momentul de reprosuri .... dar ... fara cei cu caracter ca al tau (parvenitism, mincinos, janghinos, etc) ne-ar fi fost la toti mai bine. Oricat ne-ar displace .... nu prea avem cum sa evoluam pe calea cea buna (in principal durabila) pana nu zdrbim capul naparcii .... naparca care azi te injura pentru ca maine sa nu stie cum sa se gudure mai bine daca prevede oaresce interes.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 06 Iul 2012, 08:19

echo scrie: ...

Peste 1/3 din populatia Romaniei a semnat adeziuni cu Secu. Ce facem, ii punem pe toti = nemernici ?? Sau ii clasificam drept nemernici doar pe aceia care se dovedeste ca prin natura colaborarii au facut un rau in mod voit semenilor lor ?
...

pai asa ar fi trebuit .... sa-i punem si sa-i tratam pe toti ca "nemernici" ..... tot mai ramaneu 2/3 de oameni nepatati .... dar din pacate multi dintre ei erau in aceasta situatie din cu totul alte considerente decat ca ar fi dat pe afara cu competenta.
Este foarte falsa ideea ca nu puteai face nimic pana-n 89 daca nu colaborai .... e drept ca erau anumite functii in care nu se putea evita asta .... dar un om cu caracter ar fi evitat aceele functii .... aveai posibilitatea de a alege si alte domenii ...
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 06 Iul 2012, 08:25

paul scrie:Apropos de criza din Europa si cu maxima legatura cu postarea de mai sus ... Aia au criza la un venit mediu de 2000-3000 de coco. Noi suntem in relansare la un venit mediu de 350 coco si asta aproximativ . Parca mi-ar place sa fiu un "crizat" de pe acolo .

Paul .... hai sa nu uitam nici de unde am plecat .... cat era in 1990 leafa medie la noi si cat era in vest? .... dar in 1997?, dar in 2000?, dar in 2004? .... oare lka cine cresterea a fost de peste 300%? ca noi de "hoti" si de "lenesi" nu am stiut si in continuare foarte putin stim sa beneficiem de acest aspect nu prea poti da vina pe altii.
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE