Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: prezentare

Mesajde ves.lucian.zabrani » 26 Dec 2011, 00:40

Craciun Fericit si un An Nou Fericit !!! acuma ascult colindele -Corul Manastirii Camarzani -
daca vrei sa asculti cateva colinzi de exceptie , le gasesti pe net !!!
fi sanatos , Mosule !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde mosu » 26 Dec 2011, 11:26

MII DE MULTUMIRI pentru urari, iar eu ti-le intorc inzecit insotite de un laMULTI ANI, in ce priveste colindele am imregistrat pe telefon slujba de inmormintare a fiului meu si o ascult f. des si nici acum nu i-mi vine sa cred cum de s-a intimplat chiar la mine , incredibil dar ADEVARAT.
desteptul invata dela toti prostul le stie pe toate
mosu

Mesajde vali79 » 26 Dec 2011, 11:58

Nu pot decit sa va admir taria de caracter,sa incerc sa va inteleg grelele momente prin care treceti,sper ca timpul sa va dea putera necesara pt a trece peste toate greutatile.Mia placut stupina dumneavoastra f mult si sper sa veniti cu mai multe detalii,o paralela facuta intre apicultura din ani 65 si cea din prezent ar fi foarte interesanta.Sarbatori fericite si un an nou inbelsugat :!:
Sanatosi sa fim ca boala...vine!
vali79

Mesajde mosu » 27 Dec 2011, 10:58

VALI i-ti multumsc foarte mult pentru aeste cuvinte frumoase din care reiese un caracter placut care i-ti face tie cinste si placere celorlanti, meriti din plin a i-ti spun la multi ani, si cu multe realizari in urmatori anii, pentru asta i-ti trebuie mult optimism si perseverenta insusiri pe care sint sigur ca le ai si mai ramine sa ai incredere in Dumnezeu. TOT CE AI IN GIND SA SE INPLINEASCA. sarbatori fericite/
mosu

Mesajde vali79 » 27 Dec 2011, 13:12

Presupun ca vati mutat inapoi in aceasi localitate/zona(natala).Ce ne puteti spune despre zona melifera de atunci si cea de acum?Este vreo diferenta?
Eu ma uit in sat la parinti si finetele ce erau acum 15 ani,acum sunt la 50% din potentialul melifer chiar daca suprafetele sunt mai mari!
Sanatosi sa fim ca boala...vine!
vali79

Mesajde mosu » 06 Apr 2012, 14:23

S-a discutat foarte mult despre hranirea familiilor de albine in afara stupului,multi nu sunt de acord acuzand :furtisag,trasmitere de boli si altele,eu practic acest lucru de ani de zile fara probleme si la ora actuala.
Fişiere ataşate
result (1).jpg
mosu

Mesajde Avram Sorin » 06 Apr 2012, 14:26

Va rugam sa ne dati mai multe detalii. Nu am inteles foarte multe din poza dvs. Multumesc.
Telefon : 0732.406.209
www.dapis.ro Stupina Avram
Avram Sorin

Mesajde mosu » 06 Apr 2012, 14:34

Aici am mai adugat intr-o cutie de stupi si rame care merg la reforma si mai au coroane de miere.
Fişiere ataşate
Picture 061_opt.jpg
mosu

Mesajde mosu » 06 Apr 2012, 20:56

Avram Sorin scrie:Va rugam sa ne dati mai multe detalii. Nu am inteles foarte multe din poza dvs. Multumesc.

Sorine cred ca nu ai dat de saitul care se discuta hranirea fam. de albine in afara stupului de asta nu ai inteles foarte multe,adica atunci cind albinele es afara din stup si sa incalzit inloc sa mai ridi capacele la stupi si sa le pun mincare in hranitoare sau pe rame le pun ,asa cum zice uni la troc, bine inteles ca tot acestia caracterizeaza pe cei care fac ca mine lenesi sau si ceva mai mult, uni spun ca distanta de stupina trebuie sa fie de sute de metri iar pentru a nu veni albine dela alte stupine distanta trebuie sa fie de kilometri dar dupa cum vezi la mine nu este nici doi metri distanta de ceilanti stupi, mentionez ca dupa ce a luat tot ce le am pus acolo pleaca si nu ramine decit la apa.
mosu

Mesajde Avram Sorin » 09 Apr 2012, 21:28

Daca aveti adresa sitului va rog sa o postati sa citesc si eu . VA MULTUMESC
Telefon : 0732.406.209
www.dapis.ro Stupina Avram
Avram Sorin

Mesajde ves.lucian.zabrani » 09 Apr 2012, 21:30

salutare Mosu !!! cum stai cu altoitul ???
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde mosu » 09 Apr 2012, 23:02

Avram Sorin scrie:Daca aveti adresa sitului va rog sa o postati sa citesc si eu . VA MULTUMESC

Tasteaza pe un motor de cautare , hranirea in afara stupului, si se va deschide o pagina pe vechiul forum succes.
mosu

Mesajde proapis13 » 09 Apr 2012, 23:11

Avram Sorin scrie:Daca aveti adresa sitului va rog sa o postati sa citesc si eu . VA MULTUMESC

Asta e de ajuns/..
http://stuparitul.3xforum.ro/post/761/1 ... _stupului/
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde mosu » 03 Iul 2012, 22:29

Sintem in perioada culesului la floarea soarelui, calduri mari cum este si normal dar nectar mai putin, asteptam recoltatul
mosu

Mesajde ciptheman » 04 Iul 2012, 16:48

in ce stadiu este floarea soarelui la dvs in zona?cum merge culesul?la alexandria si in imprejurimi e aproape trecuta.
ciptheman

Mesajde mosu » 07 Iul 2012, 22:24

ciptheman scrie:in ce stadiu este floarea soarelui la dvs in zona?cum merge culesul?la alexandria si in imprejurimi e aproape trecuta.

Este adevaratca este pe trecute dar avem putin noroc caci s-a intors o parcea de rapita si s-a insamintat f.soarelui care inca nu a inflorit.
mosu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?