de delorin I » 17 Iul 2012, 17:07
Salut! Tocmai mi-am cumparat 2 familii de albine. Albinele au emigrat in majoritate intr-unul din stupi. MA gandesc ca o fi fost din cauza ca scandura de zbor a stupului ramas nepopulat era nevopsita iar cealalta fusese vopsita cu o zi inainte. Si acum ma gandeam sa elimin diafragma si sa-i las pe 12 rame si nu pe 10 cum i-am cumparat. Am cumparat ceara...ma gandesc ca desi nu prea mai au ce culege sa-i pun pe rama artificiala poate vor cladi ceva...Sau sa le cumpar un colector de polen, caci polen mai este berechet? Oricum intra timp am ajuns la alta problema...cum sa asez fagurii artificiali pe rame...asa am ajuns sa ma loghez aici si ma gandeam ca practic pentru a incalzi sarmele orice incarcator de telefon-laptop, care scoate 12 v ar fi bun! Ma insel cu ceva? Nu de alta dar tocmai aveam o disputa cu un coleg inginer de profesie care sustine ca as arde sursa si nu doar as incalzi sarma! MUltumesc anticipat de amabilitatea de a mi se raspunde!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!
“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)