gabi bee scrie:salut victore ! scuze de intarziere , dar am cantarit bine mierea! au iesit cam 22 kg pe familie la floare ! bine , rau , ca pt prima extractie sunt multumit !sperantele mai mari raman pt la anul ! te salut !
iulian03 scrie:gabi bee scrie:salut victore ! scuze de intarziere , dar am cantarit bine mierea! au iesit cam 22 kg pe familie la floare ! bine , rau , ca pt prima extractie sunt multumit !sperantele mai mari raman pt la anul ! te salut !
salut gabi santem vecinii eu sant m-ai la vale la parepa
gabi bee scrie: au iesit cam 22 kg pe familie la floare !
paul scrie:gabi bee scrie: au iesit cam 22 kg pe familie la floare !
Cate familii ??? Banuiesc ca ai avut si recordiste ...
iulian03 scrie:paul scrie:gabi bee scrie: au iesit cam 22 kg pe familie la floare !
servus nu inteleg aluzia
paul scrie:iulian03 scrie:paul scrie:gabi bee scrie: au iesit cam 22 kg pe familie la floare !
servus nu inteleg aluzia
Iulian ... nu era nici o aluzie !!!
Eram curios cate familii de productie a avut Gabi si mai ales cat a scos cel mai mult dintr-un stup (acela ar fi recordistul) ... Media este o chestie ... medie ! Per exemplu la mine ... am dus 13 familii la tei dar am scos miere doar din 10Din aia 10 pe vreo 4 i-am scapat si in roit din vina mea exclusiva ! Asa ca ,media este relativa !
Ma gandeam sa-i imprumut niste butoaie ...![]()
iulian03 scrie:nu te supara pun si eu o intrebare din cei 4 care au roit ce varsta avea matca
.
paul scrie:iulian03 scrie:nu te supara pun si eu o intrebare din cei 4 care au roit ce varsta avea matca
.
Nu ma supar ... banuiesc ca erau de anul trecut pt. ca atunci am cumparat roii . Greseala a fost exclusiv a mea pentru ca intrand in friguri si neavand cutii de rezerva in momentul respectiv (acum am) , nu i-am roit si le-am mai lasat si cu cate o botca grasa si frumoasa , in speranta (desarta) ca matca tanara o va elimina pe cea batrana . Asta e ... Invatam din greselile proprii !
iulian03 scrie:paul scrie:iulian03 scrie:nu te supara pun si eu o intrebare din cei 4 care au roit ce varsta avea matca
.
Nu ma supar ... banuiesc ca erau de anul trecut pt. ca atunci am cumparat roii . Greseala a fost exclusiv a mea pentru ca intrand in friguri si neavand cutii de rezerva in momentul respectiv (acum am) , nu i-am roit si le-am mai lasat si cu cate o botca grasa si frumoasa , in speranta (desarta) ca matca tanara o va elimina pe cea batrana . Asta e ... Invatam din greselile proprii !
NU TE SUPARA DE UNDE AI CUPARAT ROI ,ROII AU FOST FACUTI SI CU MATCII BATRANE
iulian03 scrie:iulian03 scrie:paul scrie:iulian03 scrie:nu te supara pun si eu o intrebare din cei 4 care au roit ce varsta avea matca
.
NU TE SUPARA DE UNDE AI CUPARAT ROI ,ROII AU FOST FACUTI SI CU MATCII BATRANE
o matca tanara nu roieste cat de recordista ar fi ea
paul scrie:gabi bee scrie: au iesit cam 22 kg pe familie la floare !
iulian03 scrie:gabi bee scrie:
salut gabi santem vecinii eu sant m-ai la vale la parepa
gabi bee scrie:la tine cum a mers ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori