un OM scrie:Altul e baiul.Matcile au iesit la zborul de imperechere in ziua, zilele dinaintea mutarii la floarea soarelui. Dar au mai avut nevoie la imperechere si dupa mutare, dar cand au iesit din stupi erau obisnuite cu reperele de la tei...si nu s-au mai intors, sau mai bine zis au intrat la alti stupi cu matci si...continuarea o stii.
vlad scrie: - bagi o rama cu puiet , fara albina , ca roiurile sa-si traga alte botci
horia_ch scrie:vlad scrie: - bagi o rama cu puiet , fara albina , ca roiurile sa-si traga alte botci
Decat asta, mai bine bagi albinele inapoi in stupii batrani (adica unesti roii cu batranii). Parerea mea.
nicugalati scrie: pai roiurile au crescut nu am loc in stupi batrani sa le mai bag eu lucrez cu stupi verticali pe 16 rame ...
Adi Hodis scrie:nicugalati scrie: pai roiurile au crescut nu am loc in stupi batrani sa le mai bag eu lucrez cu stupi verticali pe 16 rame ...
Salutare
Pui macar o poza cu stupii aia verticali ? ... ca sa vad si eu ceva nou ... ca inca n-am vazut verticali pe 16 rame.![]()
Cate cauri are un stup ?.
nicugalati scrie:cateva sfaturi pentru iernatul albinelor imi poate da si mie cineva nu stiu mai nimik despre iernat as avea nevoie de cateva sfaturi
nicugalati scrie:cateva sfaturi pentru iernatul albinelor imi poate da si mie cineva nu stiu mai nimik despre iernat as avea nevoie de cateva sfaturi
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori