Dragos2006 scrie:In aceasta seara am stat de vorba cu niste baieti de la liberali si ....
daca nu spui si cum ii cheama pe baietii aia de la liberali .... tot degeaba
Dragos2006 scrie:In aceasta seara am stat de vorba cu niste baieti de la liberali si ....
Dragos2006 scrie: ... intelegeti ce vreau sa spun.
2) vinovat principal este ministru de interne Ioan Rus care nu a stiut sa administreze listele cu votanti.
alin m scrie: institutia e una , omul care o reprezinta e alta. de aia sint alegeri la 4-5 ani, sau posibilitatea de al suspenda pe omul din institutie
marius.gj.apic. scrie: Nu se poate spune că l-au susţinut pe Băsescu prin absenţa lor .
A fost alegerea lui să se întoarcă printr-un mod nedemn şi josnic decât să piardă în mod cinstit .
Ioan Guist scrie:Umbla vorba in targ ca exista o inregistrare cu ponta si un spion rus(si geoana a fost nitel la rusii)In care ponta face asigurari ca "toate sunt pe drumul bun"ca nu mai este mult.Nu mai vrem europa? Foarte bine dar sa stim si noi.Nu sa ne trezim ca batem la alta poarta si ca schimbam armele la prima pala de vant mai acatarii.Nu ar fi prima oara.
patrascu scrie:Pai daca asa este democratia sa privim rezultatele alegerilor din 2008. Dupa regula aceasta din 2008 nu suntem in democratie
echo scrie:
dezvoltati ca nu ma prind ce vreti sa spuneti... Nici eu, pe bune, nu e la misto!
O fi vre-o lagatura intre aia de mai sus cu accesul in mod abuziv la documentele CSAT si cu asta de aici ??![]()
O fi vre-o lagatura intre show-ul cu "vila Dante"
Mircea_63 scrie:Dante,
e aberant si jenant! Habar n-am daca era pregatita pentru Base sau nu, dar si daca este, mi-se pare absolut normal. Va fi un fost Sef de Stat, vila ramane a poporului (formulare draga unora), Base doar o locuieste pentru putinul timp ce i-a mai ramas. Speranta medie la romani= 68 de ani. Apoi vine altul. Costurile mari sunt date si de buncare, electronica si alte chestii speciale. Nu e o locuinta pur si simplu.
Exista in Romania vile de politai si vamesi, sau tigani, mai scumpe cu mult decat asta si nu-i intreaba nimeni de unde au avut banii. Centrul Timisoarei e cumparat deja de un clan de tigani si nimeni nu e revoltat, valoarea e mult mai mare decat a vilei Dante,
patrascu scrie: Din punct de vedere economic suntem total dependenti de occident dee ce ne-ar vrea rusii sa ne dea ceva de pomana?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori