Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde patrascu » 01 Aug 2012, 15:53

In politica mondiala in relatia dintre state exact la a da si la a lua se reduce. Relatiile dintre state nu se fac pe dragoste si iubire ( ca intre oameni) se fac pe interese materiale. Daca esti un stat mare oferi o frimitura unuia mic iar in schimb primesti totul. Dupa razboiul rece am mai spus Rusia isi subordoneaza cam toata Europa economic. Cat este ea de Germanie motorul UE fara gazul rusesc rugineste pe loc asta este ideea. Poti sa faci puncte fierbinti razboaie aliante daca nu ai petrol si gaz le faci degeaba.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde alin m » 01 Aug 2012, 16:14

patrascu scrie:In politica mondiala in relatia dintre state exact la a da si la a lua se reduce. Relatiile dintre state nu se fac pe dragoste si iubire ( ca intre oameni) se fac pe interese materiale. Daca esti un stat mare oferi o frimitura unuia mic iar in schimb primesti totul. Dupa razboiul rece am mai spus Rusia isi subordoneaza cam toata Europa economic. Cat este ea de Germanie motorul UE fara gazul rusesc rugineste pe loc asta este ideea. Poti sa faci puncte fierbinti razboaie aliante daca nu ai petrol si gaz le faci degeaba.

dom. Basescu ce o fi dat la schimb de il iubeste tanti Germania asa brusc si dintr-o data? parca mai ieri presedintele statea singur si nebagat in seama pe la intalnirile oficiale.
alin m

Mesajde modigliani » 01 Aug 2012, 17:10

alin m scrie:dom. Basescu ce o fi dat la schimb de il iubeste tanti Germania asa brusc si dintr-o data?

ESTE PRESEDINTELE ...... ROMANIEI !!!!!! STAT EUROPEAN SI-N DEPLINE DREPTURI CU CELELALTE STATE COMUNITARE !!!!!!!!!!

Vrei ( poti ) sa intelegi asta ? ..... Bine .
Nu poti ??? .... Iarasi bine ! ..... Sa fii sanatos , toate cele bune !

.............................

Am obosit sa te faci sa intelegi ....................

Nu poti ? Asta e ! Barem spune si cu asta basta ...... Terminam "discutia" ....
modigliani

Mesajde modigliani » 01 Aug 2012, 17:20

Mai baiatule , ........ poti face DIFERENTA intre ...... CETATEANUL BASESCU si ........ PRESEDINTELE ROMANIEI ??????? Pentru ca daca nu poti face asta in capul tau ...... vei bate campii in continuare , imi vei toca mie nervii la nesfarsit , celorlalti la fel , etc . ..... Vom "pedala" pe subiectul asta d-aiurea pan-la vara alergand ca hamsteru' pe roata neajungand nicaieri ..........

Spune , fratioare , in capul tau exista diferenta intre ...... BASESCU si ....... PRESEDINTELE ROMANIEI ?

Pe bune , aloc minute pretioase replicilor catre tine ..... S-o mai fac ?
modigliani

Mesajde MIHAI BALS » 01 Aug 2012, 17:29

ba, da rai basistii astia!
de-aia i-l iubeste!
se aseamana!
mai au un pic si-si fac declaratii de dragoste aici pe forum.
nu e voie cu alte pareri, ca ho pe el!
stiam ca apicultorii sunt niste NEINTELESI da...nici chiar asa!
MIHAI BALS

Mesajde patrascu » 01 Aug 2012, 17:39

Da exista diferente el acum nu este presedinte este un baiat in tricou albastru care vb prostii. Cheama partidele la el . Asa le pot chema si eu si tu la tine acasa pana nu se duce la cotroceni este un baiat si nu reprezinta pe nimeni. (oricum rusinos 7,n mil contra)
Despre institutia presedentiei putem vorbi dar nu o putem separa persoana care reprezinta aceasta instuitutie trebuie sa fie nepatata sa nu ai ce sa-i reprosezi pe plan profesional cel putin asa e pe la altii care sunt mai democrati decat noi. Stii cum o dai tu daca fura fura omul Basescu dar nu institutia prezidentiala doamne fereste sa nu ne atingem de ea. Realitatea este ca omul Basescu se foloseste de institutia prezxidentiala in scop personal si in interesul familiei si catorva lepre care l-au insotit in furt .
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde patrascu » 01 Aug 2012, 17:41

P S Daca nu ai inteles iti desenez :D
patrascu

Mesajde Bambucha » 01 Aug 2012, 17:48

Ca e prost, ca e nasol, ca e chior, ca nu ne place, trebuia dat jos de noi poporul dupa sfarsirea mandatului. Punct! Nu s-a savarsit genocid, nu s-a vandut tara, nu s-a reales la al 15-lea congres, asadar cu ce drept vin eu parlamentul sa-l dau jos la mijlocul mandatului?? Mandat care a fost dat de popor! Dar daca noi poporul vrem alt parlament/primar/gainar dupa 6 luni de la alegeri? Unde ajungem? La anarhie?Daca introducem in aceasta ecuatie notiunea de mandat, mandatul n-ar mai trebui sa existe, ar trebui sa fie o valoare zero! Asta inseamna ca n-ar mai trebui sa fie primar, consilier judetean, si nici macar parlamentar care sa ne reprezinte!! Rezultatul, traiasca Anarhia!!!

Incercati sa treceti peste ura adunata si sa discerneti logic. De ce sa se creeze acum un precedent periculos pentru viitorul nostru? De ce sa dam acum cu sutul la un drept fundamental castigat in '89 si sa nu mai putem schimba ceva decat cu varsare de sange? De ce in mediul privat notiunea de mandat este sfanta? Oare de ce acolo regulile sunt reguli?

Hai sa ne punem si cateva intrebari inainte de a a da curs patimei si sentimentelor. Daca ar fi dupa mine eu as intra cu un kalajnikov in toata clasa politica din 90 incoace si as salva doar taranistii lui Coposu/Ratiu poate si liberalii lui Campeanu. Cu toate astea am respectat decizia poporului cand Iliescu a castigat cu 97% +++ si cu toate ca am vazut sicriul lui Coposu purtat de mineri prin capitala am indurat toate cele 3 mandate ale bunicutei pana la capat, desi constitutional avea dreptul doar la 2. Fiindca dupa mine, poporul trebuie sa detina puterea absoluta si nu o gasca sau alta in functie de conjuctura de moment.

Va respect indiferent ce opinie aveti!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde modigliani » 01 Aug 2012, 18:09

patrascu scrie:P S Daca nu ai inteles iti desenez :D
Imi dau deshtele la strung , imi caut vopselele , creioanele si carbunii , pun mana pe ceva cartoane , imi iau niscaiva zile libere si ...... tu dictezi , eu execut !

SA TRAIESTI 3000 de ani !
modigliani

Mesajde echo » 01 Aug 2012, 19:00

patrascu scrie:P S Daca nu ai inteles iti desenez :D

desenati-mi mie, ca eu nu m-am prins !! pe bune...
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde Ioan Guist » 01 Aug 2012, 22:20

Ma tot uit pe masaje.Si mai cetesc si inapoi.
Echipa anti basescu.Sau mai pe cinstite echipa cu Da, nu are decat o ..linie.Nu toata echipa.dar regasesc des stilul.Acela ca cine e cu basescu , e ca el, e orb si sa-l pupe p ebot sau mai stiu eu unde.Ca e lepra, jigodie,dictator si nepotrivit ca si presedinte si nici macar nu e bun de primar in Prislop.(catun in munte).
NU vad insa nici-o explicatie, argumentare sau ideea despre ce face actuala putere.Dupa parerea mea , o putere nelegitima.Noi nu am votat-o inca.Poate in noiembrie. Pana atunci ...mai e ceva vreme.

Base nu este legitim cu 7,5 milioane impotriva.Dar antonescu sa stea la presedentie si sa reprezinte tara cu 9 000 de voturi cat o luat la parlamentare.Intrand de pe locul III. Sa nu uitam, antonescu a luat multe milioane de voturi impotriva.Toate ce au fost pentru geoana si base, au fost impotriva lui.Cu toate astea a intrat in parlament cu 9 000 de voturi si este incet incet adus presedinte.Eu zic ca nu e cinstit.

Echipa, este astazi , suparata.Ca liderul -El maximo, adica basescu a luat tidula cu pensile si a taiat la intamplare.a secatuit tara.Ca presedinte e atat de bou incat sa se incarce cu astea? Nu mai bine stai in banca ta departe de acest gen de masuri? E greu sa lasam patima deoparte si s aincercam sa privim nitel si din celalalt colt al camerei?

Vine urmatorul tur de referendum.Ca CCR nu se incarca cu prostiile politicienilor.O sa platim iarasi. De parca nu se poate guverna cu base la cotroceni.Ei -as ! Sa nu fie alte cele.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde alin m » 01 Aug 2012, 23:00

modigliani scrie:
alin m scrie:dom. Basescu ce o fi dat la schimb de il iubeste tanti Germania asa brusc si dintr-o data?

ESTE PRESEDINTELE ...... ROMANIEI !!!!!! STAT EUROPEAN SI-N DEPLINE DREPTURI CU CELELALTE STATE COMUNITARE !!!!!!!!!!

Vrei ( poti ) sa intelegi asta ? ..... Bine . ...

Am inteles ce e. Si daca tot vorbim de drepturi si nu vrei sa zic nimic de Germania uite zic de Ungaria.
dom. Basescu ce o fi dat la schimb de a zis prim-ministrul Ungariei la ungurii din RO sa stea acasa si sa nu mearga la vot ?
Ultima oară modificat de alin m pe 01 Aug 2012, 23:06, modificat 1 dată în total.
alin m

Mesajde alin m » 01 Aug 2012, 23:01

modigliani scrie:Pe bune , aloc minute pretioase replicilor catre tine ..... S-o mai fac ?

Daca sint prea pretioase nu le risipi
alin m

Mesajde alin m » 01 Aug 2012, 23:06

patrascu scrie:Realitatea este ca omul Basescu se foloseste de institutia prezidentiala in scop personal si in interesul familiei si catorva lepre care l-au insotit in furt .

Asta da concluzie, desi nu e valabila doar pt Basescu si pdl. De aceea am mai scris ca ''nu m-ar fi deranjat daca venea altul de la pdl presedinte pina in 2014 dar sa fi avut alta optica sau alte idei''
alin m

Mesajde Ioan Guist » 01 Aug 2012, 23:14

alin m scrie:Si daca tot vorbim de drepturi si nu vrei sa zic nimic de Germania uite zic de Ungaria.
dom. Basescu ce o fi dat la schimb de a zis prim-mistrul Ungariei la ungurii din RO sa stea acasa si sa nu mearga la vot ?

Uite ce cred eu.Basescu a avut inspiratia, siretenia politica suficienta ca sa inteleaga nescesitatea relatiei cu minoritatile.Minoritatile voteaza la pachet de regula.La tigani a jucat la masa.chiar daca si-a pus presa in cap.La mare la soare, a ingenunchiat cu o tiganca neinputita la joc.LA maghiari in secuime a mancat gulas nu o data.Astia maghiarii , UDMR adica , a fost rupt in doua.Cine a sustinut miscarea? Maghiarii au fost secatuiti de atila veresteoy si borbely & co.Deci si la ei sunt destui caini.Cu astia batrani , nici macar ungaria nu se mai intelege.Era nevoie de o reprezentare noua.Ca si in celalalte partide .
Cat despre predarea Ardealului de catre ...cineva, numai WC tudor poate gandi.Genul asta de afirmatii are priza de regula in afara arcului Carpatic.In interior, acilea adica,mai stim niste lucruri.Anume si acela ca ...nimeni si nicecum nu poate lua Ardealul.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde ioanpuiu » 01 Aug 2012, 23:28

Ioan Guist scrie:Echipa, este astazi , suparata.Ca liderul -El maximo, adica basescu a luat tidula cu pensile si a taiat la intamplare.a secatuit tara.Ca presedinte e atat de bou incat sa se incarce cu astea? Nu mai bine stai in banca ta departe de acest gen de masuri? E greu sa lasam patima deoparte si s aincercam sa privim nitel si din celalalt colt al camerei?

Legile austerităţii au fost votate în Parlamentul Romăniei.
Le-au votat inclusiv deputaţi şi senatori care sunt azi în USL - respectiv UDMR , UNPR , minorităţi, "transfugi"
http://www.ziare.com/politica/lege/redu ... eo-1024903
Au trecut apoi de CCR
http://www.ziare.com/ccr/decizii/ccr-a- ... or-1027727
Mihai Tanasescu (la vremea aia): Decizia de reducere a pensiilor si salariilor e corecta. Noi nu suntem constienti de grandoarea acestei crize mondiale
http://economie.hotnews.ro/stiri-finant ... ndiale.htm

Noi am uitat şi acum sunt în cîrca lui Băsescu.
Ultima oară modificat de ioanpuiu pe 01 Aug 2012, 23:38, modificat 1 dată în total.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE