Nu credeam sa mai retraiesc clipe de comunism. Dupa atatia ani, inca nu si-au uitat obiceiurile. Inca mai sunt cei cu palarie, cravata si costum. Daca esti doar in bluza nu esti bun.
Degeaba Pupe, ei sunt mai buni latraii.
Donbazil scrie:Asa ca inca o luna jumate e la Cotroceni altcineva decat baselu.....Nu conteaza cine!....
Mircea_63 scrie:Donbazil, nu sunt eu chiar fata mare, pudica la un cuvant. Mata judecai scrisa ziaristului pe baza faptului ca e evreu.
Sa zicem ca l-as cunoaste si m-ar intreba: " -De unde-i Donbazil asta? - Manastur! - Ah, clar , nu e nevoie sa-mi zici mai multe." Desigur, dialogul e imaginar, dar reflecta un mod de gandire cu fracturi de logica, un fel de ce are sula cu prefectura si un mod de gandire extremist.
Ai auzit matale de teoria aia a relativitatii...Da-o `ncolo ca e scrisa de un evreu![]()
Cuvantul in sine n-are nimic...
In rest, sa traiesti bunicule si butoaie pline. Vezi ca tra sa fii putin jidan cand le vinzi!
ioanpuiu scrie:Încă o lună şi jumătate de tensiune, e cea mai proastă soluţie şi cred că îi va scîrbi pe mulţi care azi sunt entuziaşti.
Dacă se păstreză acest termen pentru pronunţare, pierderile financiare pe care le va suferi populaţia, se vor întoarce împotriva lor.
E jenant - din punct de vedere al performanţei profesionale - pentru guvernul actual să schimbe cifra alegatorilor după ce au anunţat-o în scris şi în declaraţii televizate ... şi nu este nici legal.
Dar ce dracu mai e legea în ţara noastră ?
ioanpuiu scrie:Am evitat să ajung la urne.
Dila Daniel scrie:daca aceste fapte se dovedesc adevarate,sa raspunda penal cei ce le-au facut.Dar simplul fapt ca spui tu ca asa stau lucrurile,nu inseamna ca este adevarat.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori