Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde Dila Daniel » 03 Aug 2012, 00:27

stiai tu dinainte ca va fi hotie ca sa nu participi?...hai Dragos... fi matur...
La hotia din 2009 de la prezidentiale de ce ai votat?...ca veneau hotii tai la putere?
Dar la alte alegeri unde s-a furat de ce ai fost prezent?
Chiar nu gasesti alta scuza la lasitatea si\sau perversitatea ta nu gasesti? :))
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde ioanpuiu » 03 Aug 2012, 00:28

Dila Daniel scrie:In neregula a fost impunerea unuiu prag
in neregula a fost boicotarea
In neregula este mocirla listelor electorale in care s-au scaldat toate puterile ce au condus tara pana in ziua referendumului acesta.

Primele două nereguli sunt legale !
Listele elctorale permanente de la referendum sunt aceleaşi cu cele de la alegerile locale.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Dila Daniel » 03 Aug 2012, 00:31

alta eroare in care sunteti...la locale nu contau cati veneau ci conta ce spunea majoritatea.Daca veneau 3 si 2 ziceau acelasi lucru,ei hotarau.
Deci localele nu au fost influentate de actualitatea listelor.Rezultatul final a apartinut majoritatii celor ce au votat,necontand cei ce au stat acasa.Ceea ce este democratic!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde ioanpuiu » 03 Aug 2012, 00:36

Indiferent ce se votează, listele trebuie să fie corecte.
Aşa spune legea.
ioanpuiu

Mesajde Dila Daniel » 03 Aug 2012, 00:39

perfect deacord,dar asta trebuia la toate alegerile si nu neaparat la localele de acum cand pdl a pierdut putere...
Deaceea i-am inclus pe toti in aceasta culpa ,cea cu listele.
Acum sa refacem alegerile locale,ca nu sunt reale?...atunci sa refacem si prezidentialele din 2009.Personal cred ca frauda mai mare ca atunci...nu a fost si nu stiu daca va mai fi...
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde ioanpuiu » 03 Aug 2012, 00:52

Dincolo de listele electorale, există MAI care are serviciul de evidenţă a populaţiei.
Dacă o persoană moare, rudele solicită certificat de deces, iar cînd un copil se naste , părinţii îl înregistreză.
MAI-ul a dat cifra alegătorilor , iar după o zi a transmis că nu mai este aşa sigur :lol: :lol: :lol:
ioanpuiu

Mesajde Dila Daniel » 03 Aug 2012, 00:56

da,acest lucru il reprosez si eu cu cateva postari inainte...
Dar nu putem nici nega o realitate pentru niste incapabili,aici incluzand pe toti responsabilii sau iresponsabilii,pentru neactualizarea listelor,de la revolutie(unde am iesit in strada-la propriu- sa pot azi vota),pana la referendumul asta...
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde LUCIAN AVRAM » 03 Aug 2012, 01:00

nu va mai agitati atata ca acusi expira banarea lui CI , vine si va explica el cum sta treaba cu politica in Romania , ca de altfel cum sta treaba cam in toate domeniile din tara asta :(

e multi si e destepti :o
LUCIAN AVRAM

Mesajde Dragos2006 » 03 Aug 2012, 01:03

Dila Daniel scrie:stiai tu dinainte ca va fi hotie ca sa nu participi?...hai Dragos... fi matur...
La hotia din 2009 de la prezidentiale de ce ai votat?...ca veneau hotii tai la putere?
Chiar nu gasesti alta scuza la lasitatea si\sau perversitatea ta nu gasesti? :))

La acele alegri s-a furat in mod democratic , la acest referendum s-a furat numai dintr-o parte !

Nu e lasitate , e pragmatism ! Tu cand ma acuzi pe mine de lasitate este ca si cum ai spune ca si David este un mare las in lupta cu Goliat deoarece in loc sa mearga la lupta dreapta a folosit prastia !
daca s-a spus ca base ramane pe functie daca prezenta la vot este sub 50% de ce sa nu folosim acest mijoc ???
NU E LASITATE , E INTELIGENTA , LA FEL CA SI IN CAZUL CU DAVID ! :idea:
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde ioanpuiu » 03 Aug 2012, 01:04

Am vrut să spun că dacă listele electorale pot să fie sau nu actualizate , evidenţa populaţiei sigur este.
ioanpuiu

Mesajde Dila Daniel » 03 Aug 2012, 01:08

Dragos2006 scrie:... E INTELIGENTA ...

da...multa chiar... :D
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde LUCIAN AVRAM » 03 Aug 2012, 01:10

Dragos2006 scrie:
Dila Daniel scrie:stiai tu dinainte ca va fi hotie ca sa nu participi?...hai Dragosi fi matur...

La acele alegri s-a furat in mod democratic , la acest referendum s-a furat numai dintr-o parte !

Nu e lasitate , e pragmatism ! Tu cand ma acuzi pe mine de lasitate este ca si cum ai spune ca si David este un mare las in lupta cu Goliat deoarece in loc sa mearga la lupta dreapta a folosit prastia !
daca s-a spus ca base ramane pe functie daca prezenta la vot este sub 50% de ce sa nu folosim acest mijoc ???
NU E LASITATE , E INTELIGENTA , LA FEL CA SI IN CAZUL CU DAVID ! :idea:

doctore , asa o fi , dar cand 80 % iti spun ca esti beat , ce faci ? te duci la culcare , nu ? ar fi penibil sa ramana in continuare , eu inteleg ca e vb de orgolii , dar tara asta unde o sa ajunga , in final , daca vezi vreun final ................... :(
LUCIAN AVRAM

Mesajde Dila Daniel » 03 Aug 2012, 01:13

ioanpuiu scrie:Am vrut să spun că dacă listele electorale pot să fie sau nu actualizate , evidenţa populaţiei sigur este.

Cum am mai spus,daca este asa,atunci se va vedea,si in functie de asta,decide CCR-ul daca este sau nu valid.
Si daca va fi invalidat,va fi legal dar necinstit si imoral fata de cei ce au votat si fata de un principiu de drept al democratiei.
Adica aia care stau acasa,decid in locul celor ce participa.
Si daca va fi asa,asa va fi si gata.Fiecare traieste mai departe asumandu-si constient sau inconstient,decizia ce a luat-o.
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde patrascu » 03 Aug 2012, 01:19

Oamenii de ONOARE din tarile la care noi salivam le ascultam sfaturile si criticile care de fapt pentru unii sunt dumnezeii nostri au inventat DUELUL lupta cu arme identice.
Cele mai sigure liste eu cred ca sunt cele de la casa de asigurari pentru ca acolo este un contact intre stat si cetateni bazat pe banuti nu pe abureala.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde augustin » 03 Aug 2012, 01:22

Daca va fi validat inseamna ca se schimba regulile in timpul jocului.
Initial s-a cerut 50%+1 dintr-un anumit numar, si acum vii cu un numar mai mic.
Pai treaba-i asta?
De fapt, guvernoiul asta are un singur scop: Jos Baselu.
Si dup-aia?
Oare ce-o fi dincolo de orizontu meu, neamule?
Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima. E doar o chestiune de timp pana cand vei avea dreptate.
augustin

Mesajde patrascu » 03 Aug 2012, 01:27

S-a cerut 50% +1 din nr de alegatori si daca se demonstreaza ca sunt mai putini alegatori decat sunt pe liste si voturile date depasesc pragul mentionat inseamna ca referendumul este valid. Nu s-a schimbat nici o regula doar se analizeaza cu atentie. Nu e democratic asa ?
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE