akmm scrie:Dila Daniel scrie:Daca tu iti permiti sa te minti singur,lasa-ma pe mine sa nu-ti permit sa ma minti.Drept pentru care iti spun ca eu cred ca esti rau de tot,cu vaca in balarii...daca crezi(cred sigur ca nu)sincer ce ai afirmat.
Pentru a nu exista atata infumurare, in numele Lui Hristos intreb: Chiar au fost 8 milioane de persoane la vot?
Inainte sa-mi raspunda cineva, sa reciteasca intrebarea atent.
Ma simt dator sa raspund fiindca m-ati citat
Probabil ca nu.Nu am cum sa stiu.Dar in sinea mea,sunt sigur ca si acum,ca la oricare votare,cine a putut a furat voturi.
Dar SUNT CONVINS,ca indiferent de cate voturi ar fi furat usl-ul acum(asta este ideea pe care vreti sa mergeti),majoritatea zdrobitoarea a romanilor,au fost pentru plecarea lui Base,deci nu au influentat rezultatul final.
Deasemenea,SUNT CONVINS,ca fara furt de voturi,Base nu era reales presedinte...acolo chiar au contat,si rau de tot.
Si eu acum,tot in numele lui Hristos intreb,pentru a nu exista atata sfidare si subiectivism:
Doar paiul se vede?...dar cu barna...ce facem?
inainte sa-mi raspunda cineva,sa reciteasca atent intrebarea ,dar sa si gandeasca inainte de a raspunde,sau de a pune alte intrebari.