aleCS23 scrie:Buna seara
ceea ce spune si arata omul asta in filmulete o sa mai gasiti nu e ceva nou ( mult respect pentru el ca vrea sa aratae mai departe ) eu am facut anul asta un experiment unind familii in felul urmator : am luat 2 familii medii dupa productia de miere de rapita si salcam ( rapita Ioc salcam mai deloc) si am unit , alaturat ,2 cate 2 familii ( defapt 6 ca am facut sa fie 3 mari ) . Familiile care au avut suportul a 2 matci au avut cea mai mare cantitate de miere la extractie .
Acum astea fiind zise si demonstrate , cum facem in pastoral ? Cum salt eu chiar si cu macara 2 stupi independenti ca si CASA dar ca si familie 1 . Se merita , e rentabil ?
Ce ziceti ?
da se mai intampla cand aluneca larva si albinele prelungesc botca da e anomaliejanese scrie:am reluat la citit postarile
si fuga la ruleta...sa vad 50-80mm....eu unul nu am vazut botci de dimensiunile astea in viata mea!....hai maximum 30-35mm...a avut cineva vreodata botci asa de super????
adica o asemenea botca nu ar incapea in colivia nicot???
risti sa treca ghemul la cea cu substanta mai puternica.eu folosesc diafragma etansa de pfl.dar ar trebui matci aprox de aceeasi varsta si schimbate odata ambele.letsoc scrie:A iernat cineva cu 2 matci separate de haneman?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori