Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Democratia a murit!

Mesajde jimm » 16 Aug 2012, 22:17

IO tot nu pricep ... la locale PSD era in extaz si listele bune cu toti mortii, erau pe val si mortii votau cu toate membrele,acu' mortii mas... de liste nu mai e bune.
Mie unu mi s-a cam scarbit de telenovela asta, faca la un fel!
Acu e lupta intre tabere.. unii sunt prea prosti ca nu vad si unii foarte destepti ca au mirosit... nu putea Dumnezeu sa ne faca oameni normali!?
jimm

Mesajde ioanpuiu » 16 Aug 2012, 22:42

Nici tînără da' nici bătrînă - să-i spunem femeie matură - Mona Pivniceru s-a urcat în maşina unui necunoscut.
Şi ce-i cu asta ? atîtea femei se urcă în maşinile unor necunoscuţi.
Maşina bengoasă , şoferu' tinerel, ea neatentă, bine că nu s-a ales cu-n viol.
Acuma ... a avut şi noroc, printr-o şansă mai mult teoretică de 1 la :?: ( hai că nu mai ştiu cum era cu permutările şi aranjamentele) s-a nimerit să fie om bun.

http://www.romanialibera.ro/actualitate ... 73920.html

Gurile rele zic că a fost o înscenare, altele mai spurcate spun că au vîndut-o ceva aliaţi.
Alţii mai realişti spun că deţin interceptări din care rezultă că ar fi implicată într-un complot de acaparare şi subordonare a posturilor cheie din justiţie.
http://www.romanialibera.ro/actualitate ... 73945.html

Şi cînd mă gîndesc ce frumos o prezentase Victor Ponta ... aproape că ajunsese să-mi fie dragă :twisted:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde nae » 16 Aug 2012, 22:53

Telenovela sau nu : -''eu cu cine votez '' ?
Romania (in ochii mei ) e o gara (fara geamuri ,incalzire ,cu tavanul cazut ...) cu doua trenuri care merg nicaieri ...
In trenul PDL-istilor NU URC ; din cel al USL-ului am coborat (am vomitat pe jos ) ; sa ''iau ''un TAXI (DDD/Oprescu ) mie frica de ''maimuta''. :roll:
Ferice de cei care vad limpede .
nae

Mesajde ioanpuiu » 16 Aug 2012, 23:26

Stenogramele discuțiilor din mașina lui Andrei Năstase!

Dovada că Mona Pivniceru, viitoarea ministră a Justiției, nu știa a cui e mașina în care a fost fotografiată cu Andrei Năstase, fiul unui actual infractor român, condamnat la închisoare pentru acte de corpuție.

- Ăolieu, cuanî Alexandriescu, da ci mașînî micî ți-ai luat! Numa chieli-ntrînsa. Tre’ sî hie scumpî rău di tăt.

- Nu-i a mea, doamna Pivniceru, vai de capul meu.

- Vălieu! Credeam că-i a matale, Doamne iartă-mă. Da’ cini mînî? Copchilu’, băietu’, cini-i?

- Un băiat, nu-l știți dumneavoastră, doamna Pivniceru. Andrei Năstase, dar nu aveți de unde să-l cunoașteți.

- Am suori, da’ nu-mi spune nica numili ăsta.

- Vai de capul lui, săracul băiat. E amărît. Cîștigă și el o pîine din șoferie. Are ceva școală, dar degeaba. Nu vedeți în ce țară trăim? Taică-su e la pușcărie, mama lucrează în agricultură. Știți cum e. Mi s-a făcut milă de el și am zis să-l ajut. Mă duce, mă aduce, nu vorbește neîntrebat…

- Șî mașîna di uni-o ari?

- De la taică-su. Au cîștigat-o la bingo, domna Pivniceru.

- Ia zi, uăi beieti, di ci o intrat taticu-tu la tiemnițî?

- Pentru țară. Face pușcărie politică, doamnă, ca Iuliu Maniu.

- Vălieu, da ci-o făcut uăi nebunuli, o muncit?

- Nu, doamnă, ferească Dumnezeu. L-au băgat colegii de la întreprindere.

- Da uni lucra, uăi, dacî nu-s indiscrietî?

- La stat, era bugetar.

- Ghini, lasî, cî și ieu îs bugietarî. Zi-mi uni, ca sî-mi fac o imagini.

- Mi-e rușine, doamnă.

- Zi-i, uăi. Muncea la primării, mătura pi străzi, cără gunoiu’?

- Mai rău, doamnă. Lucra în Parlament.

- Vălieu, săracu’, vai di capu’ lui!

- Doamnă, are 60 de ani. A încercat la patron, dar cine te mai angajează la vîrsta asta. Și fără experiență, fără o cunoștință.

- Terminî cî mi si rupi suflietu’. Mi-o fost de-ajuns sî-mi dau sama că taticu-tu o fuost un uom bun, cumsicadi. Cum îl chiamî pi dumnealui?

- De ce mă întrebați?

- Di curiozitati, așa suntim nuoi muoldovinșili.

- Năstase. Adrian Năstase.

- Stai sî-mi notiez pi cieva.

Se face liniște. Vizibil marcate de povesea dramatică a băiatului de la volan, cele două femei nu mai au puterea să-și zică nimic. Mașina se oprește. Se aud ușile. Șoferul iese primul. Îi deschide ușa Monei Pivniceru și o salută cuviincios. Aceasta îi strecoară 5 lei în buzunarul cămășii și pleacă. Înainte de a părăsi automobilul, doamna Alexandrescu îl trage discret și îi șoptește:

- Băiete, ți-a pus Dumnezeu mîna în cap. Femeia asta va fi ministrul Justiției. Dumnezeu nu doarme.

din Kamikaze
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde nae » 16 Aug 2012, 23:36

Sa traiesti ,nea Ioane ! :lol:
nae

Mesajde mibu » 16 Aug 2012, 23:45

Azi, am revenit de la munte și constat că m-ați așteptat !
Adică ați bătut pasul pe loc ! Adică nici un progres ! Ceva normal la noi !
Mulțumesc ,cu același respect !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde Johny » 17 Aug 2012, 00:14

Ioan Guist scrie:
paul scrie:Vedeti ca asta cu mortii pe liste ii cu dus-intors ... Daca-i scot astia de pe liste s-ar putea sa scada numarul total al electorilor si sa va treziti ca au votat 50%+1 ... Si apoi sa va mai vad ... mistocarind .

Nu e dus- intors clar.Oricum nu incerc s ate conving.Nu am sanse.Scriu doar asa de ...sa umplem si pagina asta.
Sunt pe liste ca sa voteze nu sa stea in coparsee si sa faca viermi degeaba.Mortii sunt buni vii, doar cand fac treaba.Nu si vitzeversa.Cand se ingroapa mortii se incroapa din cei ce au votat.La sigur.

Frate Ioane, asta-i la fele de adevarata ca si evanghelizarea procurorilor lui Kovesi. :lol: ;)
Johny

Mesajde akmm » 17 Aug 2012, 08:22

paul scrie:Vedeti ca asta cu mortii pe liste ii cu dus-intors ... Daca-i scot astia de pe liste s-ar putea sa scada numarul total al electorilor si sa va treziti ca au votat 50%+1 ... Si apoi sa va mai vad ... mistocarind .

Stiti cum ziceau romanii: sa piara tot Pamantul, dar sa se faca dreptate.
Daca in morti sta rezolvarea problemei, de maine poimaine avem liniste in tara.Atat de mult ateptata.Liniste tata.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde daniel66 » 17 Aug 2012, 16:02

Fratilor s-a gasit solutia iesirii Romaniei din criza.Tot au inceput procurorii DNA cercetarea fraudelor de la Referendum,este simplu acum,toti cei care au iesit la vot sa fie condmnati la 30 de ani de munca silnica.Deoarece nu sunt puscarii pentru toti,sa fie pusi sa le construiasca singuri.Acum vine solutia in care statul ofera locuri de munca.Toti cei care nu au votat sa fie angajati sa-i pazeasca pe cei care au votat si astfel se va rezolva problema somajului,problema sanatatii (detinutii vor primii pachetul minim de la casa de sanatate), gardienii nu vor primii asistenta medicala deoarece au bani si vor apela la serviciile medicale private si problema invatamantului
deoarece nu va mai fi nevoie de asa de multi profesori(ca sa practici meseria de gardian nu este nevoie de prea multa scoala).
Iubesc Romania si pe romani fiinca se descurca in orice imprejurare , nu avem nevoie de FMI sau UE solutia este la DNA,poate mai invata si cei din UE ceva de la noi.
daniel66

Mesajde emilchitu » 17 Aug 2012, 19:13

Vorbele tale sunt adevarate, insa in Romania nu se va intampla niciodata acest lucru. Nu o sa condamne nimeni niciodata atat de multi oameni..
emilchitu

Mesajde paul » 17 Aug 2012, 19:41

daniel66 scrie:toti cei care au iesit la vot sa fie condmnati la 30 de ani de munca silnica.................................................................................................Toti cei care nu au votat sa fie angajati sa-i pazeasca pe cei care au votat

Pai daca-i asa macar sa ne lase pe noi vietzashii sa ne alegem ... reeducatorul :oops:
Uite , eu de exemplu , ii prefer ca reeducatori pe Ioan Puiu sau pe Ioan Guist ... :P
Pe Ioan Puiu ca ma va tine la curent zilnic cu ce scrie Scanteia , pardon Evenimentul Zilei ,si s-ar putea sa ma reeduc ... :roll: Are DOMNUL Ioan un stil ... persuasiv !
Pe Ioan Guist ca ar avea timp in 30 de ani sa-mi explice cum sta treaba cu Base si pdl , portdrapelul democratiei in Romania , cum ne scapa ei de cizma ruseasca si ... multe altele . Eu fiind mai prostut de felul meu , pricep mai greu niste lucruri si cred ca in fro treijdani oi intelege si eu cum sta treaba ... :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde echo » 17 Aug 2012, 21:15

mibu scrie:Azi, am revenit de la munte și constat că m-ați așteptat !
Adică ați bătut pasul pe loc ! Adică nici un progres ! Ceva normal la noi !
Mulțumesc ,cu același respect !

Io recunosc ca special nu am scris nimic, fiind in totala pana de idei, v-am asteptat sa veniti sa ne dati solutia....
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde MIHAI BALS » 17 Aug 2012, 21:46

ioanpuiu scrie:
balasbebe scrie:
MIHAI BALS scrie:ce handicapati!

Cuvantul "handicapat" nu ar trebui folosit. Poate avem pe aici colegi care cu adevarat sunt afectati de o boala, cu un oarecare grad de invaliditate.

Nu cred că Mihai-Bals-Olt s-a referit la colegii lui de forum.
Probabil ştie el ce ştie despre ce şi cum acolo în Olt, unde se petrec lucruri de-a dreptul incredibile şi probabil a vrut să spună handicapaţi mental în sensul de idioţi.
E greu să defineşti altfel populaţia unei localitalităţi care şi-a schimbat orientarea politică în procente de 95% - 90% - 184%, în funcţie de cea a primarului lor.

În Colonești, Olt, boierul e deputatul traseist Nicolae Stan, zis Bulă. El se mișcă rapid de la un partid la altul, iar satul votează cu sfințenie după dansul lui. În vara lui 2008, 95% dintre cei cu drept de vot puneau ștampila pe PSD, în culorile căruia candida Bulă la primărie. Câteva luni mai târziu, scorul se inversa: peste 90% votau PDL la parlamentare. Secretul? Bulă schimbase taberele.

Boierul s-a întors acum în PSD și la referendum a reușit să scoată din case 184% dintre sătenii cu drept de vot.

toată povestea aici:
http://casajurnalistului.ro/alegeri-pe-mosia-lui-bula/

dragutule,basistule,stuparule hai sa stabilim neste lucruri.
in primul rand am ceva aparte pentru toti stuparii.
apoi am ceva de doua ori aparte pentru TOTI stuparii forumisti.
pur si simplu,intr-un fel, fac parte din viata mea.
adevarul pe care l-am exprimat trebuia sa fie la singular dar pentru unele motive l-am pus la plural.
si era legat de un interviu si se referea la cineva care e si fizic si mental.
in alta ordine de idei colind cat de cat tarisoara asta a noastra ROMANIA.
mai mult cand sunt obosit ca sa ma destind.
daca n-ai venit prin OLT pot sa-ti sa-ti spun ca nu sunt diferente semnificative intre OLTENIA si alte regiuni.
iar telenovela de mai sus cred ca e valabila la nivel national.
MIHAI BALS

Mesajde Ioan Guist » 18 Aug 2012, 07:13

Dupa ultimele declaratii ale presedintelui ...actual si interimar, propun sa se sesizeze cineva in parlament si sa demareze procedurile de suspendare.
Referendul se poate face pe aceleasi buletine de vot de la precedentul referend, pentru scaderea costurilor.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 18 Aug 2012, 20:51

Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde modigliani » 18 Aug 2012, 21:04

Cand vrei vorbim despre INFECTELE mineriade ale iliescului . Vazute si traite "live" ce catre un amarat de sergent pompier care primise ordin sa alimenteze masina direct din CET Grozavesti cu apa de ..... 80 de grade ( !!!!! ) cu care trebuia sa stropeasca multimea de "golani" , de manifestanti , de la Universitate ..........

Sfaraia vopseaua pe tancu' masinii , Nelule ! ........ Am varsat jumate din apa-n Dambovita , am realimentat rapid si ne-am prezentat la datorie cu "fo" patru'j de grade-n tanc . Pana i-am vazut pe mineri cum lovesc o gravida in fata PNTCD cu racoardele de la conductele miniere ...... Ne-am pisat pe ele de ordine si-am "schimbat macazu'"...... Am batut la ei "ca la Vadu' Lat" ! ..... Ne-am luat toti ( inclusiv subofiterii ) ...... o ora de arest . P-orma ne-au scos iarasi in misiune ..... Tot cu apa oparita .....
Ne-am oprit in fata Academiei Militare si-am taiat toate anvelopele cu baioneta . Am "dat" prin statie :" Acropola 13 - incapabila de interventie" ........

Nu stiti , fratilor , ..... nu va dati seama de ce-a fost aici , in Bucuresti ! Televizoru' v-a dat crampeie !

................................

Culmea : Ne-au gasit merituosi dupa acele misiuni ( cu toate ca i-am sabotat flagrant ! ) si au gasit de cuviinta sa ne trimita in Kuwait , la sonde . ......... Pentru ca-n tara tocmai se anchetau la Procuratura Generala evenimentele "golaniadei" . Trebuiam "ascunsi" undeva pana "trece valu' " ........

Dupa 8 luni de misiune ( care coincid cu inchiderea dosarelor ) , cu toate ca aveam contract de 18 luni , ..... intr-o dimineata am fost anuntati ca " AZI PLECAM ACASA !!!!!! "
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE