Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Putin ajutor!

Mesajde csaa » 26 Aug 2012, 14:22

paul scrie:Domnule csaa sau doamna csaa ... nu ati procedat corect ! Probabil regina familiei respective e usor expirata si probabil familia ar fi incercat un schimb linistit . 7 celule cu trantori nu sunt o problema la aceasta data calendaristica Era suficient doar sa stimulezi si sa lasi familia in pace .

Incerca un schimb linistit? Scuze, nu am precizat ca intr-un stup de 10 rame avea 4 rame pline cu miere (capacita in proportie de 70%) 5 rame cu puiet in diferite faze (de la ou la puiet capacit) si o rama goala in care incepuse sa bage miere.
Multumesc pentru promptitudinea raspunsului!
P.S. - nu conteaza daca domn sau doamna, sa zicem "incepator".
csaa

Mesajde laur1 » 27 Aug 2012, 01:01

nu va cere in casatorie,vroia sa stie cum sa se adreseze! ;)
Daca voi nu ma vreti,eu va vreu!
laur1

Mesajde csaa » 27 Aug 2012, 17:00

Prietene chiar daca la stuparit nu am experienta sa sti ca in rest nu sunt asa de "prospat". Eu as aprecia mai mult sfaturile pentru remedierea problemei expuse de mine (daca este intradevar o problema) decat discutiile sterile pe marginea semanticii.
csaa

Anterior

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR