cobi scrie:Nea Janese, probabil Andrei se referea la o cantarire aproximativa la mana, adica o inclinare usoara intr-o parte, ca nu ridica nimeni stupul pana la urechi. Metoda n-am incercat-o dar cred ca se merita (poate mai mult la sf lui septembrie); la mine merge mai greu ca am si familii in cutii orizontale si acolo ma cam inclin eu, nu lada.
Andrei, dar metoda de stimulare continua sau mai bine spus sustinuta (periodica) nu o agreezi? bine, probabil la peste 100 de familii se cam incurca treaba, cu siropel la 3 zile (aici vorbesc de zona fara nectar in natura, la ora actuala). Din ce vad eu la tine hranirea este mai mult de completare. Apropo, prietenul tau din Franta, ce sirop foloseste? face stimulari in august-septembrie?
Numai bine!
janese scrie:ce sa cantaresti ma la mana??pai daca zici ca are si cat...si mai e si negru de albina...pai ala are 30-40 de kile....cum ii ridici pe toti 40-80-120????esti si solid al dracu de fortzos!!!!
lucky5strike scrie:Serios, nu merge 141 daca ai proiect pe maxim la 112? Unde se poate vedea asta?
Nu stiam.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 44 vizitatori