sIMA , ..... esti neam-prost :
marian sima scrie:Mai dute-n trosi matimari
Niciodata , dar absolut niciodata , indiferent de relatia noastra care-a debutat nasol dar pe care m-am straduit s-o aduc pe un taram al unei prietenii ( ciudate , e adevarat ! ) nu ti-am vorbit in felul asta .....
marian sima scrie:Baa norocul tau ca ti-e prieten Marele Sef
Nu sIMA..... NOROCUL TAU ! Daca eu nu aveam o relatie bazata pe respect cu Mare Sef ma indoiesc c-ai mai fi scris vreodata aici ceva . Daca mi-a facut un singur "favor" a fost sa mi te aduca inapoi , si evident asta presupune in primul rand sa ai iarasi acces la forum si la discutiile tematice ( si nu sunt sigur ca datorita mie ai primit "verde" . N-am gasit necesar si suficient de important sa vorbim despre tine )
Ca sa lamurim si relatia mea cu domnia sa : la venirea mea aici a fost conditionata din ambele parti conduita mea . Nu scriu decat in Cafenea ( IN TOPICURI NETEMATICE ) , respect regulamentul de postare ( altfel ma supun regulilor tuturor userilor ) . Cum bine-ai vazut probabil ,mi-au "alunecat" nervii de vreo doua ori si pentru asta am fost banat ca oricine , penalizat raportat direct la greseala mea . Lucru care fireste m-a enervat pentru moment dar care face sa ilustreze perfect profesionalismul si impartialitatea cu care sunt tratat si cu care coabitam pe acest forum . N-am cerut , nu vreau si nu mi se fac favoruri . Imi pot foarte elegant gestiona contul si interventiile . Eu cu Mare Sef ne vorbim pe nume . Eu aici sunt un simplu cont , o identitate electronica : Modigliani . Daca nu poti face diferenta ..... ai o problema .
marian sima scrie: moasisa pe gheata
Aici iarasi esti "taran" .....
marian sima scrie: atunci cind el o cind intelege natura
Daca as mai avea vreun dram de placere din a discuta cu tine ti-as mai deschide , sIMA , inca un topic : "Meditatii de iubit si respectat natura" . Din tot ce-ai vazut in timp la mine referitor la natura , mediu , etc , ..... iarasi imi esti la degetul mic . Sunt , ca sa zic asa ( si ca sa te enervez , normal ! ) , ...."masterand" la acest capitol . Dar nu poti tu asimila , procesa si intelege ce fac eu referitor la natura ...... oricat ti-as povesti .
marian sima scrie:Poate sa o dea in nefilimi ,in pescuit la degete si alte alea .
O dau sIMA , o dau ! Ca pot ! Si nu bat campii , si stiu ce spun . Multe altele decat vei putea tu vreodata macar sa afli despre existenta lor pe lume .
Referitor la veleitatile mele artistice , sIMA , nu esti tu cel mai in masura sa ma critici . Ocupa-te , te rog , de "arta" turnarii stalpisorilor in forme si-a sobelor "cu leduri" care sunt puse pe colt . Unde , crede-ma , nu ma pricep si ma abtin .
Una peste alta , ma repet , esti neam-prost privind la tot ce ti-am scris , la care adauga faptul ca m-ai "atacat" in mod perfid si total nepotrivit in timp ce nu-ti puteam replica . Am facut-o acum . Si asa ramane .