E.... anul asta iar am batut drumurile olteniei de la sud si pina la nord si mia facut o mare si deosebita placere cea ce am vazut .....frumoasa tare furumoasa este romanica noastra !!!.....Dar sa ne intoarcem la albinele noastre .asa ca iatama ajuns in luna mai cu stupina la salcam 2 pe meleaguri gorjenesti .... aici ma fratilor !!! salcam cat vezi cu ochiii !!!
iarba verde ,alte floricele si vreme buna .... eee si atunci ce trebuie sa faca un stupar bun care iubeste frumoasa albina ... sa creasca Matci ... asta facui si eu dar nu asa ori cum domnule ci in sistem intensiv adica cum sar spune am crescut un numar mai mare de matci pentru nevoile mele personale oparte..... dar si pentru celanti apicultori incepatori care au dorit sa isi mareasca stupina si celorlanti apicultori profesionisti dar care nu au avut timp pentru aceasta lucrare care necesita prezenta apicultorului in stupina un timp mai indelungat si nu numai !!! .... Le-am putut oferi matci bune (sa nu zic atent selectionate )dar pot sa spun ca provin dintr-un material biologic corespunzator si mai pot spune ca pana acum nu sa plans nimeni cu toate ca o parte din matci au trecut perioada de proba si au intrat in productie !!!!