ms de poze bonzo, este cert ca freza asa cum o ai tu iti este foarte utila si isi face traba indiferent de sistem, fie ca este cu distantiere de 0,5 sau ca este mobila , este vorba doar de usurinta si rapiditatea cu care o reglezi p cea mobila . ti-ar usura munca . oricum e bine, sanatate multa si spor la lucru, iar albinutele sa-ti rasplateasca munca ce tu o depui pt ele.
Astazi sunt foarte fericit, am vazut pentru prima data o rama ouata. Pe 20 am pus o rama la cladit, iar astazi cand am vrut sa o schimb cu alta am vazut oua. Am pus alte doua rame cu fagure artificial de-o parte si de alta a cuibului, sper ca este bine. Salutari
Imi inchipui satisfactia si multumirea pe chipul tau cand ai ridicat-o. Iti doresc de asemenea sa fi rasplatit si cu un "strop" de miere din primul tau stup. Mult succes!
bine ai venit si felicitari pentru alegerea facuta... daca i-l ai ca mentor pe david nick si sfatuitor pe adi hodis, noi ceielalti nu putem decat sa te incurajam si sa-ti urmarim ascensiunea in lumea apicola... toate cele bune si HRISTOS A INVIAT !
Am revenit. Cu zambetul pe buze. Roiul mutat in lada noua este cel mai puternic roi al meu, are puiet pe 5 rame. Nu-l mai verificasem de mult timp. Am vazut-o si pe doamna, mama tuturor albinelor mele, regina familiei cumparate in primavara, familie pe care am impartit-o in patru dupa salcam.