FLORINELU scrie:dupa ce am terminat cu siropul am scos hranitoarele si albinele le curata. binenteles ca seara pentru a se evita furtisagul.
la tipul acesta de hranitoare,acesta este dezavantajul ca nu-l put curata bine cand este pus si aceasta este una dintre metodele de curatat.
FLORINELU scrie:saptamana aceasta o sa le fac inca un tratament antivarroa si in functie de rezultat(recolta de paduchi) si existenta puietului,urmeaza sa hotarasc daca voi mai face sau nu unul in toamna aceasta.
nu am folosit pana acuma benzi din acelea antivarroa si as vrea sa le incerc.da ca poate sa-mi spuna cineva un minim de informatii despre ele din proprie experienta,cand trebuiesc puse ,cate cum si unde,ce fac ele si ce efect au![]()
![]()
![]()
![]()
multumesc anticipat.
dogvet scrie:FLORINELU scrie:dar am avut si o altfel de recolta de care sant multumit.
Salut Florinelu !Poti sa-mi spui si mie cum se numesc tufele de flori albastre din planul indepartat al fotografiei ?
ves.lucian.zabrani scrie:cred ca am pus recent si eu poze cu aceasta floare !!!![]()
![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori