Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

UN TRECATOR IN NOAPTE !!!!!

Mesajde gerulla77 » 06 Oct 2012, 16:49

Se pare ca am inceput sa devin "incomod" :lol: asa ca imi voi face CV ca sa stie colegii mai multe despre mine si sa poata sa-mi vada caracterul "marsav si tradator".Sunt nascut pe 7.noe.1960 (deci sunt scorpion) in Buc.la Gara de Nord (deci sunt rapidist,chiar daca nu unul fanatic).Scoala generala in cartier,apoi prima treapta(adica clasa 9 si 10) la Lic. Gh. Lazar,si treapta a 2-a (clasa 11-12)la Lic. de stiinte ale naturii nr.1.Am plecat de la Lazar pt. ca eram la uman si se desfiintase sectia iar matematica mea era tare schioapa.La Lazar am devenit si UTCist.Visam sa urmez biologia si sa studiez etologia (stiinta studierii comportamentului animal si uman).La Lic. de stiinte ale naturii am picat la examenul de treapta cu 8.60(majoritatea celor care au luat examenul in acel an sunt medici in tara sau strainatate).Puteam sa ma duc la Liceul apicol dar atunci nu ma interesau albinele(desi taica-miu avea albine din 1970 iar eu il mai ajutam cateodata).Dupa liceu am dat examen la Fac. de biologie Buc.si am picat.Am facut armata tot in Buc unde l-am cunoscut pe maiorul Cotuna si am avut o relatie placuta cu el (desi era CI-istul nostru)-mort in fata Ministerului Armatei din Dr Taberei impreuna cu col.Trotca.Dupa armata am dat la Medicina Veterinara si am picat din nou.M-am angajat la Institutul Pasteur in 1980,apoi am trecut la un alt institut care in prezent se numeste ROMVAC unde lucrez si in prezent ca tehnician-laborant.Acolo producem biopreparate pt.medicina veterinara (chiar si pt. albine)Deci am 32 de ani in aceeasi firma(o fi bine,o fi rau,nu stiu ce sa spun).In 1987 am inceput cu un coleg de la serviciu sa crestem albine si de atunci am tot avut albine,cand mai multe cand mai putine.In 2000 am inceput sa studiez diferite tehnici energetice (REIKI,PRANANADI,REFLEXOTERAPIE),iar in 2007 am inceput sa urmez cursurile Fac de psihologie,pe care am terminat-o in 2010.Doream sa fac psihoterapie combinata cu tehnici energetice dar nu am mai avut suficienti bani(a inceput fi-mea facultatea si am trecut pe locul 2)Politic vorbind am fost secretar de UTC la firma unde lucram 2-3 ani apoi am facut parte din BOB al PCR,pana in1989.Dupa Revolutie am fost lider sindical 3 ani si apoi m-am retras,este greu sa fii lider sindical la patron,nu ai decat 2 posibilitati,ori te certi mereu cu el ori il lingi in c..Eu am ales sa ma retrag.In 1987-1989 am urmat cursurile unei forme de invatamant la Stefan Gheorghiu.Am participat la Revolutia din 1989,am mancat bataie de la mineri pe 15 iunie 1990,urmaresc cu interes viata politica desi de multe ori ma scarbeste.Sunt un scorpion indaratnic (exista oare scorpioni docili :lol: ) care prefera sa gresasca pt. ca a facut ceea ce a crezut ca este bine decat sa regrete ca nu a facut ceva.Nu regret nimic din ceea ce am facut si consider ca fiecare etapa din viata mea m-a adus aici unde sunt acum.Maine voi fi in alta perioada a vietii,poimaine voi fi in alta pana cand "ma voi urca in trenul care ma va aduce ACASA",in ENERGIA PURA unde ne ducem cu toti dupa ce incheiem socotelile cu aceasta viata.Am uitat sa spun-sunt casatorit,am 2 copii,un baiat de 28 de ani si ofata de 20.
gerulla77

Re: UN TRECATOR IN NOAPTE !!!!!

Mesajde teinegru64 » 06 Oct 2012, 19:28

gerulla77 scrie: .Nu regret nimic din ceea ce am facut si consider ca fiecare etapa din viata mea m-a adus aici unde sunt acum.Maine voi fi in alta perioada a vietii,poimaine voi fi in alta pana cand "ma voi urca in trenul care ma va aduce ACASA",in ENERGIA PURA unde ne ducem cu toti dupa ce incheiem socotelile cu aceasta viata. /i]

Trenul nu duce niciunde......nici liftul nu merge des la etajul nouă :lol:
Ultima oară modificat de teinegru64 pe 06 Oct 2012, 19:32, modificat 1 dată în total.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde gerulla77 » 06 Oct 2012, 19:31

Putem discuta subiectul in rubrica noua dar nu cred ca trebuie luat in derizoriu,oricum ajungem cu totii acolo indiferent daca suntem adeptii acestei idei sau nu.
gerulla77

Mesajde Dila Daniel » 06 Oct 2012, 19:44

gata?...v-ati facut curaj? :)
Bun venit!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde dorindafi » 06 Oct 2012, 20:21

,,sunt casatorit,am 2 copii,un baiat de 28 de ani si ofata de 20.''

sa va bucuratzi unii de altzii
vatra stupinei unde ai zis ca este , :shock: in VIETNAM :lol:
dorindafi

Mesajde gerulla77 » 06 Oct 2012, 20:56

[i]Pe aproape,in judetul Olt la 11 km de Scornicesti (peste dealuri,pe drum sunt vreo 3-40 de km).Nu de curaj am nevoie,ci de timp sa scriu,sunt un scriitor cam neindemanatic si imi ia ceva timp. :lol: i]
gerulla77

Mesajde catalin_vl » 06 Oct 2012, 20:59

te salut, spor in tot ce faci.
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''
catalin_vl

Mesajde paul » 06 Oct 2012, 22:19

Te salut pe pagina ta si sa stii ca nu-mi esti incomod deloc ! Te consider colegul meu , cum dealtfel ii consider pe toti de aici ! Chiar daca colegii mai discuta uneori in contradictoriu si se mai ... inteapa . Cum altfel sa fim ... on forum ! :P
Iti spun ... BINE AI VENIT !
Conteaza pe faptul ca ...sunt un bun coleg !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde nae » 06 Oct 2012, 22:52

Multa sanatate !
Sa va traiasca copiii !
nae

Mesajde Cristian IONITA » 07 Oct 2012, 17:48

"colegu" - am o rugaminte .... nu mai scrie aplecat .... nu de alta dar imi fug ochii cand "te citesc", amu eu zic ca-mi fug din cauza ca e scris aplecat si nu din cauza a ceea ce scrii ....

Multumesc anticipat,
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde gerulla77 » 07 Oct 2012, 20:42

Stai aplecat si vei citi drept.
gerulla77

Mesajde LUCIAN AVRAM » 07 Oct 2012, 20:58

gerulla77 scrie:Stai aplecat si vei citi drept.

8-)
LUCIAN AVRAM

Mesajde Cristian IONITA » 07 Oct 2012, 21:05

gerulla77 scrie:Stai aplecat si vei citi drept.

ha ha ha .... probabil ca ai impresia ca ai fi si hazliu, de fapt observ ca sunt unii care chiar te considera hazliu .... lucru care spune multe .... dar nu neaparat de bine.

Pozitia "aplecat" imi vine cumva incomoda .... ce sa-i faci nu toata lumea e obisnuita cu asta ( a se citi ca nu toti avem mentalitate de sclavi).

In fine .... era doar o rugaminte .... nu vrei nu vrei .... eu de obligat nu am cum sa te oblig .... in schimb imi pot confirma anumite pareri facute despre tine .... inclusiv cele referitoare la demnitate si caracter.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde LUCIAN AVRAM » 07 Oct 2012, 21:09

crezi tu ca toti sunt facuti pentru o treaba ca asta ? 8-)
asta ca sa-ti dau apa la moara , :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde gerulla77 » 07 Oct 2012, 22:49

Sigur nu toti sunt facuti pt. asa ceva.Trebuie sa ai calitati pe care eu nu stiu daca le am,dovada ca acum fac altceva. :P
gerulla77

Mesajde proapi » 08 Oct 2012, 16:05

O intrebare legata de apicultura: In afara de, parca ii zice apiprotect ( e vorba de amadovirol) se mai fabrica ceva la ROMVAC.
Cunosti ceva teste pe albina la acest produs, mai aprofundate?
proapi

Următorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?