Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pictoru' ! Cu lanseta printre stupi .....

Mesajde paul » 06 Oct 2012, 11:42

Crisan Dorel scrie: consider ca mai ai ceva de spus ! Gresesc ?
Te astept ca de acum incolo sa schimbam ... amabilitati !

DORELE ... ESTI UN MARE DOMN !!!
RESPECTUL MEU !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde teinegru64 » 06 Oct 2012, 15:42

Chiar daca ma repet ...pictoru..are rolul sau in aceasta piesa...Si de pe alte forumuri a plecat la fel ...si e activ.Unii nu pot trai fara el.Si ii respect...In memoria lui nea Gica...care cindva a telefonat..si a zis ...,,ignora-l pe pictor ....taci si iti povestesc eu cand ne intalnim...” Nu a mai apucat sa spuna...a murit a doua zi...... ????
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde kamy » 06 Oct 2012, 21:04

domnule administrator si domnilor moderatori,
intai de toate trebuie sa recunosc ca locul gunoiului e la tomberon si nu pe un forum respectabil!
dar odata cu gunoiul s-a intamplat sa aruncati tot in acelasi tomberon un drept legal garantat de constitutie,legitime aparare sau in cazul de fata dreptul la replica!
fiindca actiunea se petrece in curte la pictor io cred c-ar fi mai potrivit sa mutati gunoiul in arena inainte de a fi aruncat ,altfel lasa loc la interpretari cum ca unchiu valter chiar si la remiza datorita suspendarii meciului a terminat cursa in pozitia de favorit!
e-o parere personala si cred ca veti avea intelepciunea de a lua hotararea cea mai buna!
o seara placuta tuturor!
kamy

Mesajde Ruben » 06 Oct 2012, 22:26

kamy scrie:fiindca actiunea se petrece in curte la pictor io cred c-ar fi mai potrivit sa mutati gunoiul in arena inainte de a fi aruncat ,altfel lasa loc la interpretari cum ca unchiu valter chiar si la remiza datorita suspendarii meciului a terminat cursa in pozitia de favorit!

Si io cred ca era normal sa fie mutate postarile la Battlefield, si nu sterse.

De exemplu cea cu "ineptiile pictorului" a stat bine-mersi acolo, nestearsa, nemodificata, pana a reactionat modi. Atunci au fost sterse postarile, dar postarea originala a lui Valter a fost doar modificata.

Io nu am nimic cu valter, dimpotriva, il consider un stupar serios.

Dar daca l-o atacat iar pe modi, trebuia mutata discutia la battlefield.

Parerea mea.
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde iunicu » 06 Oct 2012, 22:36

kamy scrie: datorita suspendarii meciului a terminat cursa in pozitia de favorit!

De acord insa, jucatorul care loveste sub centura este depunctat. Asadar nu poate fi socotit castigator.
Cei doi ar trebui sa se infrunte pana ajung la un numitor comun sau pana cand unul abandoneaza lupta. Stergerea postului este precum maturarea mizeriei sub pres. Pare ca e curatenie dar defapt mizeria cloceste ascuns.
Dupa neimportanta mea parere, discutia trebuie mutata la aria BATTLEFIELD - CAMP DE LUPTA sau aria asta trebuie desfintata intrucat nu isi justifica menirea.
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde paul » 06 Oct 2012, 22:47

Mai ... eu chiar nu pricep nimic !!!
Are cineva bunavointa sa-mi explice si mie ce s-a intamplat ???
Din ce pricep eu , s-ar putea sa pricep gresit ,unchiu' lu' Kamy ," venerabilul "domn Valter si-a exprimat intr-un limbaj de Ferentari , "adulatia" fata de pictor , aici in casa lui !
Domnule Admin si domnilor moderatori ... In cel mai prost caz trebuia mutat diferendul in aria Battle ! Daca unchiu' lu' Kamy a intrat cu bocancii plini de noroi pe covoarele pictorului trebuia lasat aici sa le spele ... Cu periuta de dinti , cum ii placea sa puna racanii .
Pentru unchiu' lu' kamy , de aici din casa pictorului ... Mai nene , nu-i obligatoriu sa-ti placa de pictor , de mine sau de ... nepot ! Daca nu-ti convine prezenta noastra in acest spatiu public , n-ai decat sa-ti cumpere mamica forum ! Pe care sa-l intitulezi ... valteritul ! Dupa modelul binecunoscut ... gainaritul , stuchitul , fustaritul ! Jargoane pe care le foloseai predilect pe api..deal !
Domnilor moderatori si domnule administrator , va rog , in spiritul corectitudinii si a transparentei sa repostati unde veti considera de cuviinta postarile sterse , astfel incat pictorul sa nu fie nedreptatit ! Va multumesc !
@ Acum am vazut postarile colegilor si vad ca suntem in asentiment !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ruben » 06 Oct 2012, 23:03

Paul,

Intru ieri pe la 3-4 dupa amiaza pe forum ca sa mi relaxez putin capatana. Si cand intru, zic: hai pe pagina lui modi. Trec io pe la cateva poze de pe malul Dunarii, si ajung la ultima pagina. Acolo, surpriza: Valter cu dintii in gatul lui modi. Zic: "Nu se poate! Valter si-o cauta cu lumanarea" :( Stiam faza cu "ineptiile pictorului" si m-am gandit ca s-o lasat de lupta dupa ce moderatorii or sters frumusel luptele de acolo.

Bineinteles ca modi l-o luat la scarpinat pe valter. vre-o 2-3 postari care, presupun, ar fi continuat pe aria corespunzatoare. Nu-i placeau nici lui luptele pe pagina personala, banuiesc...

Ei bine, cand am intrat seara trecuta, am vazut mesajul lui modi.

Io zic ca s-or grabit nitel domnii moderatori, dar nu o fost o chestie personala. :)
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde Ruben » 06 Oct 2012, 23:07

Modi, daca or venit aici si Teinegru si Dorel si te cheama inapoi in felul lor, HAI!
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 07 Oct 2012, 02:11

- Modi, aminteste-ti de drumul spre granitza si...revino-ti !
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Cristian IONITA » 08 Oct 2012, 09:11

bha .... ce-am ratat .... deci vreau sa stiu ca altfel dau in ulcer .... care pe care a injurat ? ... si ce ce? (de mama, de sfinti, de etc)

@Pictore - nu fi copil .... nu ne pedepsi pe noi toti pentru "impuls"-ul la unu singur .... hai te rog frumos
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 08 Oct 2012, 09:45

Cristi, sa umblu cu para sau barfa...? Valter l-a facut albie de porci pe Modi, din senin si fara a fi provocat cu ceva. Modi i-a promis ca se va tine de el in stilul lui, pana isi va cere scuze sau va pleca de pe forum.

Apoi a disparut totul!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Cristian IONITA » 08 Oct 2012, 09:55

Foarte urat din partea lui Valter .... si foarte bine ca moderatorii si-au facut treaba si au sters mizeria .... sunt adeptrul unei arii in care exprimarea sa fie mai libera .... dar nici de necenzurat .... si in plus aici nu e aria respectiva .... deci cu atat mai mult nu vad de ce ar sta mizeriile. Banuiesc ca Valter a si fost penalizat. Cam asa procedeaza pe un forum care nu e sat fara cainii .... de aia isi iau moderatorii leafa ca sa nu ramana forumul poluat.

Asta partea lui Valter ... observ ca nici Pictorul nu e total ingeras .... am mai vazut la dumnealui tendinta asta de a se tine ca scaiul de om .... e major si banuiesc ca si vaccinat deci nu trebuie sa-i spuna cineva ce si cum sa faca .... totusi eu imi permit sa apreciez ca nu e nici pe departea treaba lui ce si cat sta un om pe forum .... nu are de ce sa ameninte si nici sa-si propuna excluderea cuiva de pe forum.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 08 Oct 2012, 15:36

Cristian IONITA scrie:... observ ca nici Pictorul nu e total ingeras .... am mai vazut la dumnealui tendinta asta de a se tine ca scaiul de om .....

Intradevar, si eu am observat ca nu numai Pictorul are tendinta de a se tine ca scaiul de om :lol:

Valter l-a injurat de mama! Pentru Modi, mama e ceva sfant si nu poate accepta asa ceva, asa ca poti sa-i dai cu ciocanul in cap si el tot nu-ti da drumul de beregata!

Intr-o discutie particulara, Pictoru` m-a rugat sa va multumesc in numele lui, tuturor "scriitorilor" de pe forum -forum pe care chit ca n-are inca albine, il iubeste- si sa va transmit ca i-a fost draga compania noastra. Totodata ne roaga sa-l intelegem. A fost ranit in ceva sfant si peste care nu poate trece doar asa, fara sa riposteze, iar fara cele sterse ar parea un dificil care ii cauta bai in mod gratuit lui Valter.
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 08 Oct 2012, 15:56

Cum o familie de albine trebuie sa scape de varooa asa si forumul trebuia sa scape de pictor . Valter a fost doar pe postul de varachet.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 08 Oct 2012, 16:25

Dragos2006 scrie:Cum o familie de albine trebuie sa scape de varooa asa si forumul trebuia sa scape de pictor . Valter a fost doar pe postul de varachet.

:lol: :lol: :lol: si eu care credeam viewtopic.php?f=43&t=2741
Mircea_63

Mesajde modigliani » 08 Oct 2012, 16:27

Dragos2006 scrie:Cum o familie de albine trebuie sa scape de varooa asa si forumul trebuia sa scape de pictor . Valter a fost doar pe postul de varachet.

Ca mai sunt sau nu p-aici , Dragos , te rog IESI AFARA DIN PAGINA MEA PERSONALA !!!

Puti a transpiratie , iti "pute gura" , si ai handel pe ghete ! ....... DA-I DRUMU' D-AICI !!!! ....... IESI , "tarfa" cu doua fete !!!!!!!!!!

..........................................

Am prea multi prieteni de compania carora sa ma lipsesc ( vezi bine , doctor agramat , cati sustinatori am ) si prea putini inculti ca voi doi - tu si Valter - ca sa va pot lasa sa va bucurati fericiti de plecarea mea !

..... App , Dragos ! ..... Te-ai "scos" ! Ma-ntelegi ? E scrisa simplu , in Sfanta Limba Romana , am pretentia c-o poti citi , procesa , intelege !!!
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?