Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: UN TRECATOR IN NOAPTE !!!!!

Mesajde gerulla77 » 08 Oct 2012, 17:11

Apiprotectul a fost testat de cel care a vandut patentul,cel putin asa am auzit eu.Se pare ca a mai fost produs la Iasi si comercializat acolo.Mai mult nu pot spune.Am primit si eu produsul in urma cu 3-4 saptamani sa-l testez.L-am testat pe 2 familii,dar este un pic cam tarziu ca sa mai vad altceva decat ca nu le-a otravit. ;)
gerulla77

Mesajde gerulla77 » 08 Oct 2012, 17:15

Mai sunt 2 produse dar care sunt in testari,vorbim despre ele la primavara daca reusesc sa fac dosarul si sa obtin aprobarilor.Eu sunt responsabil cu ele. :lol:
gerulla77

Mesajde proapi » 08 Oct 2012, 17:40

Cel cu amadovirolul (denumire comerciala apiprotect) este dr. Enache, nu stiu daca mai este la ANSVSA. La Iasi a fost tot in testari.
Ce se spune despre el, creste prolificitatea matcii, viabilitatea puietului si longevitatea albinei, in final da familii puternice.
L-am testat si eu acum cativa ani, se pulverizeaza pe fiecare rama cu albina.

Loturi de cate 10 familii. Analize inainte si dupa, la albina si puiet.
Rezultatele au intrat pe maini potrivnice si testul a luat sfarsit. Am avut vreo 10 bidoane de produs!

Eu zic sa tii legatura cu noi, icdapicultura.ro, si pentru celelalte produse in testare.
proapi

Mesajde gerulla77 » 08 Oct 2012, 18:10

Stiu ce se spune,am si prospectul.Sa vedem ce face.Mie mi se pare ca face cam multe. :lol: Da si eu vreau sa discut despre produsele pe care le am in cap dar mai intai sa le pun la punct.
gerulla77

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?