Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Mai bine mort decat sa-i votez

Mesajde Dragos2006 » 25 Oct 2012, 18:16

paul scrie:
-taierea aia "mica"de 10,4 miliarde de euro se datoreaza "profesionalismului"..

Paule tu stii pe ce lume traiesti ? e vorba de ce se va intampla daca USL va castiga alegerile ! numai un ... ( nu mai scriu ce ) poate pune in carca PDL nenorocirilor care se vor abate asupra noastra din cauza monstruoasei cualitii.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde kamy » 25 Oct 2012, 18:46

da uite ce bine ne mere decand e base revenit.euro a scazut e mai mic decat leul am intrat in sengen,io cre ca ar trebui sa schimbam constitutia sa-l punem pe base tatuc pe viata!
la asa tara asa presedinte!
kamy

Mesajde paul » 25 Oct 2012, 18:49

Dragos2006 scrie:
paul scrie:
-taierea aia "mica"de 10,4 miliarde de euro se datoreaza "profesionalismului"..

Paule tu stii pe ce lume traiesti ? e vorba de ce se va intampla daca USL va castiga alegerile ! numai un ... ( nu mai scriu ce ) poate pune in carca PDL nenorocirilor care se vor abate asupra noastra din cauza monstruoasei cualitii.

Dragoselu' ... de ce-ti place sa anticipezi ??? Ai ramas corigent la ... povestea cu drobul de sare si ca sa treci ti-ai insusit-o astfel incat a devenit a doua ta natura ?
Deocamdata ... maretele infaptuiri ale PDL-ului cu multiubitul (de catre foarte putini) conducator ... LE-AM TRAIT !!! Urmeaza sa traiesc si pe cele ale uslasilor . Pana atunci ... sa nu anticipam !!!
Apropos ... sa vezi lucrul dracului in casa popii. O sa votez cu PDL , pentru ca fostul primar PDL , un adevarat OM , candideaza pe aceste liste ! Tre' sa votez si cu Flutur , pentru tot ce-a facut pentru judetul Suceava ! Vezi ca pot sa fiu ... OBIECTIV ??? Vezi ca recunosc meritele acolo unde sunt ??? Chiar daca ii consider ca fiind cel mai corupt si veleitarist partid ... tre' sa le dau votul meu , datorita personalitatilor locale pe care le promoveaza !!! :idea:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dragos2006 » 25 Oct 2012, 18:52

Pe ce lume traiti ? politica economica o face guvernul si cum la palatul Victoria nu mai sunt oamenii lui Base acesta nu mai are nici un cuvant de spus pe aceasta tema . Sa vezi dupa alegeri cand leul se va prabusi cu 20 % , tot Base va fi de vina pt. prostiile produse de monstruoasa coalitie.
Dragos2006

Mesajde jenica67 » 25 Oct 2012, 19:04

Ce sa se mai intample ? PDL a furat fara numar. Oameni din PD fura din 90 in coace. Este o gasca de masoni care are in plan sa distruga toata economia Romaniei. Roman a zis ca industria Romaniei, este un morman de fier vechi ? A adus-o in acest hal si a facut sa dispara, bucata cu bucata. Base a reusit sa se ocupe de flota Romaniei pana a disparut ? A reusit. Muntii de marmura au reusit sa ii fure ? Au reusit. Ce a facut Basescu cu trupa lui sa faca pentru Romania in 8 ani de guvernare, de il sustii in asa hal ? Ne-a saracit. Euro era la 3,2 lei, benzina era 3 lei, mancarea era la pretul de sub jumate de acum, iar salariile au ramas aceleasi. Uni au mai si pierdut din ele. Pensiile s-au blocat, pentru astia cu sub 1000 lei, pentru aia cu peste 4000, au crescut. Ce hoti a prins, in afara de politia politica, pentru adversari ? Pai ti se pare ca Macovei, trupa de judecatori de la curtea suprema si DNA, judeca ceva obiectiv si corect ?? Care sunt meritele lui base, in afara de a suge p...a la licuricii mari ? Si-a rezovat averea fetelor, pe cateva generatii ? Ce a facut pentru tine ?
jenica67

Mesajde Dragos2006 » 25 Oct 2012, 19:10

Am gasit vinovatul suprem : MASONORIA ! nu ca noi suntem un neam de alienati mintal , nu tata , nu , masoneria e de vina !!!
Dragos2006

Mesajde paul » 25 Oct 2012, 19:11

Dragoselu' ... da' ia te rog si scrie cu subiect si predicat ce monstruozitati a facut "monstruoasa coalitie " si eventual cele pe care o sa le faca !
Nu de alta , da' sa ai motiv sa-mi dai cu ele in cap ... cand o sa se produca ! Treaba cu picajul leului e bagata de femeI cu dichis , sa se apuce actualii guvernanti sa faca ceea ce pedeleii au tratat ca vaca buna de muls ! Adica , sa restructureze regiile de stat ! Apropos ... misto salariu avea ... soferul ... de la Hidroelectrica ! Aflata sub director pdl ,acesta apartinand de ministerul domnului Videanu , uns ministru de ... "Cappo del tutti cappi" !!! Ala care s-a lacomit la ... leutii batranilor !
Scuze ... am uitat sa precizez ... Hidroelectrica aia , care-i acum in insolventa ! Din cauza "baietilor destepti" de la PDL !
Cam asa au procedat peste tot si acum ... "monstruosii" sunt nevoiti sa scoata castanele ! :idea:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 25 Oct 2012, 19:54

Paul prietene, asadar ati intrat in era gigitala :lol: ...evolutie dom`le!

Predomina sentimentul ca cei care sunt mai scarbiti de adversarii lui Base, ar fi... simpatizanti ai lui. Cautand punctual, niciunul nu e fara pacate. Ce apreciez la "regimul" Base, sunt miscarile pozitive ca principii.

Exista insa si efecte inverse. Una dintre cauze este campania murdara si desantata, plina de ura, dusa de antene si Realitati, impotriva lui. Lacomia si perfidia de care sunt in stare USL-istii ma dezgusta si instinctiv incerc sa-i iau partea lui Base.

La cainii si pisicile mele, daca le dau ceva de mancare si uit sa le pun separat, nu se bat in asemenea hal cum fac astia. De la ce se trage ura asta crancena??
Guvernu` Tariceanu era din opozitie. Guvernul Ponta la fel! Doar guvenul Boc a fost de-al lui Base. Ce au vrut sa faca si nu i-a lasat Basescu?

La urma urmei, Base nu mai candideaza...

Daca fruntea UE nu-l băga in seama...era bai, ca nu-i bun. Daca astia il apreciaza...e vandut.
Tu...simpatizant al taranistilor...ai uitat spiritul Pietii Universitatii. Ai ajuns sa-i doresti pe comunisti inapoi? Poanta si cacarau sunt doar marionete...in spatele lor e haita hamesita.
Ziceai de Petre Roman...ca e comunist, evreu alea, alea. Pai de ce a fost asa de repede si nedrept inlaturat de comunisti?

Si eu vreau sa fie bine in tara asta, numai ca in USL sau cum se mai cheama acum, n-am nici cea mai mica incredere. Nu ca asa as avea mare incredere in ailalti.
Nu vad decat circ in numele binelui poporului. Nu vreau sa votez circari! Astia nu lupta nici pentru mine nici pentru tine, ci doar pentru ei.

Industria era in mare masura invechita. Ceausescu oprise importurile si in multe privinte industria ramasese in urma. Cand a spus cine a spus ca e morman de fier vechi...n-a spus neaparat ca trebuie dusa la fier vechi ci reutilata, modernizata.
Cand ai stupii vechi, nu dai foc stupinei sau o vinzi pe nimic, ci iti faci lazi noi.

Totusi...care presedinte a fost mai bun? Iliescu, Constantinescu sau Basescu? Hai sa-l punem la socoteala si pe interimarul cacarau...
Judecatii dupa fapte, nu dupa cat de chior e unul sau de frumos altul!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nae » 25 Oct 2012, 20:19

Va rog sa ma impuscati !Urasc:-tv manipuleaza /Base anticomunist --- sunt prost dar urat nu .Da ,tv /ziar /vecinul/preotul ... pot manipula si manipuleaza ,ce nu pricep e ca pot sa trec strada - minunea dracu' .
Paule , scopul meu in viata nu-i sa-l conving/manipulez pe D2006 /Ion G sa-l VADA pe Basescu ,nu vreau si mai corect nu pot dar am o rugaminte pt tine : -''Eu cu cine votez ?''
Base/PDL ... NU pot, asta sa fiu elegant ;
Liberali (am votat ) +F Verde +Placinta +Becali =am urticarie +vomit
USL =PDL cu alta culoare = CIOLAN
PPDD = ma lasi !?
Daca nu votez ...
Deci ?
nae

Mesajde ioanpuiu » 25 Oct 2012, 21:11

Despre contractele aşa-numiţilor "băieţi deştepţi" cu Hidroelectrica s-a mai scris aici pe forum dar ... degeaba.
Antipatia faţă de un partid sau un om politic nu poate fi o scuză pentru orice.
paul scrie:Scuze ... am uitat sa precizez ... Hidroelectrica aia , care-i acum in insolventa ! Din cauza "baietilor destepti" de la PDL !
Cam asa au procedat peste tot si acum ... "monstruosii" sunt nevoiti sa scoata castanele !

" In consecinta, prima "tinta" a administratiei au fost "baietii destepti", adica contractele directe de vanzare a energiei, considerate a fi cele mai paguboase pentru companie. Acestea au fost incheiate de Hidroelectrica intre 2001 si 2003 si expira in 2014, 2015 sau 2018. "
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde paul » 25 Oct 2012, 21:16

Ioane , tu esti convins ca ficioru' lu' Pinalti o incheiat contractu' in perioada 2001-2003 ? :oops:
paul

Mesajde nae » 25 Oct 2012, 21:28

A denuntat PDL-ul contractele cu baietii destepti si nu stim noi ?
nae

Mesajde ioanpuiu » 25 Oct 2012, 21:52

Paule, mă contrezi din inerţie sau te-ai documentat ?

Despre acele contracte găseşti informaţii ... cîte vrei.
Energy Holding
http://www.adevarul.ro/financiar/Contra ... 5768.html#

În alte cuvinte, toată şefimea Hidroelectrica a bătut palma cu Energy Holding de câteva ori pe an. Număraţi actele adiţionale: în 5 ani s-a renegociat cu Energy Holding de 19 ori! Subiectul – preţuri şi cantităţi.

4) Orice fraier şi-ar fi putut da seama că aceste contracte se renegociau des, numai că acum avem şi dovada. Până acum aveam numai suspiciunile de bun simţ. Când negociezi un contract pe 10 ani şi care implică cel puţin 2-3 miliarde de euro, din care se sifonează jumate, n-are nimeni bani – şi nici curaj – să dea toată şpaga dintr-o dată. Şi atunci, logic, se face o clauză prin care ambele părţi se asigură că depind una de cealaltă pe toată durata contractului şi trebuie să se întâlnească să discute din nou.

5) Nimeni, absolut nimeni, n-a vrut să renunţe până acum la aceste contracte. Din nou, genială mişcarea asta cu renegocierea periodică – Energy Holding s-a asigurat că contractul va rămâne în vigoare indiferent de schimbările de guvern (fiecare prelua contractul de la predecesorii şi mai făcea o mică renegociere pentru a-şi trage partea). Niciun partid n-a vrut să publice acest contract ca să dea vina pe greaua moştenire – era mult mai profitabil să continue aranjamentul anterior. De când s-a încheiat contractul iniţial (ianuarie 2004) şi până azi am avut toate partidele la guvernare, PSD, PNL, PDL. Nimeni n-a vrut măcar să încerce să spună: băi Energy Holding, eu de la anul nu-ţi mai dau 4,7 TWh, îţi dau 1 MWh, ce-o să-mi faci? Poate se ajungea la un proces – dar mă îndoiesc că Hidroelectrica ar fi pierdut din cine ştie ce penalităţi pe care i le-ar fi dat instanţa sutele de milioane pe care le-a pierdut continuând aceste contracte un deceniu.

http://www.hotnews.ro/stiri-contributor ... -teapa.htm

... după cum vezi, de la Hidroelectrica au supt toţi. Şi nu e singurul contract.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde marius.gj.apic. » 25 Oct 2012, 23:01

Mai mult sau mai puţin , toţi au supt , toţi au furat ... indiferent de partid , de guvern ...
Dar ca să-i vezi pe unii mai imaculaţi ca "Alba ca Zăpada" iar pe alţii nişte ASASINI diabolici , mi se pare o NESIMŢIRE de cea mai joasă speţă . Şi asta fără să luăm în calcul cine a distrus prin subfinanţare în ultimii ani laboratoarele şi instituţiile care trebuia să producă vaccinuri .
Care au fost ASASINII în urmă cu nici aproape un an care au "torturat" bolnavii de cancer prin lipsa morfinei , au "umilit" diabeticii prin lipsa insulinei , au închis 67 de spitale (majoritatea fără datorii şi în care tocmai se investiseră milioane de euro) au umilit personalul medical decimându-l în ultimul hal ?
Ca să nu vezi toate astea trebuie "să fi a/dus cu pluta" ... să le vezi şi să nu recunoşti toate astea , trebuie să ai mari interese meschine ... să fi supt ... mult de tot ...

Bravii eroi care de ani buni luptă cu corupţia , se laudă şi la ora actuală cu marele şi singurul trofeu (AL CALITĂŢII) : ADRIAN NĂSTASE .

Din punctul neu de vedere , Năstase trebuia să ia ani mulţi de puşcărie dar nu pentru penibilitatea asta de dosar . Iar acolo în puşcărie , să-l fi întâmpinat o întreagă gloată PDL-istă printre care şi consăteanul meu Marcel Hoară care-l "bate" pe Năstase şi la case şi la jepp-ane şi la ce vrea el ...
Asta arată totodată incapabilitatea pretinşilor "luptători împotriva corupţiei" ...
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde Mircea_63 » 25 Oct 2012, 23:10

Marius, pot sa-ti spun un mic amanunt pe care il cunosc: soacra mea a plecat dintre noi in 2001, in urma cancerului. Nu se gasea morfina nici atunci!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde marius.gj.apic. » 25 Oct 2012, 23:19

Mircea_63 scrie:Marius, pot sa-ti spun un mic amanunt pe care il cunosc: soacra mea a plecat dintre noi in 2001, in urma cancerului. Nu se gasea morfina nici atunci!

Dumnezeu s-o odihnească .

Totuşi ... măcar atât "merită" şi ei cât mai au zile ...
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE