Paul prietene, asadar ati intrat in era gigitala

...evolutie dom`le!
Predomina sentimentul ca cei care sunt mai scarbiti de adversarii lui Base, ar fi... simpatizanti ai lui. Cautand punctual, niciunul nu e fara pacate. Ce apreciez la "regimul" Base, sunt miscarile pozitive ca principii.
Exista insa si efecte inverse. Una dintre cauze este campania murdara si desantata, plina de ura, dusa de antene si Realitati, impotriva lui. Lacomia si perfidia de care sunt in stare USL-istii ma dezgusta si instinctiv incerc sa-i iau partea lui Base.
La cainii si pisicile mele, daca le dau ceva de mancare si uit sa le pun separat, nu se bat in asemenea hal cum fac astia. De la ce se trage ura asta crancena??
Guvernu` Tariceanu era din opozitie. Guvernul Ponta la fel! Doar guvenul Boc a fost de-al lui Base. Ce au vrut sa faca si nu i-a lasat Basescu?
La urma urmei, Base nu mai candideaza...
Daca fruntea UE nu-l băga in seama...era bai, ca nu-i bun. Daca astia il apreciaza...e vandut.
Tu...simpatizant al taranistilor...ai uitat spiritul Pietii Universitatii. Ai ajuns sa-i doresti pe comunisti inapoi? Poanta si cacarau sunt doar marionete...in spatele lor e haita hamesita.
Ziceai de Petre Roman...ca e comunist, evreu alea, alea. Pai de ce a fost asa de repede si nedrept inlaturat de comunisti?
Si eu vreau sa fie bine in tara asta, numai ca in USL sau cum se mai cheama acum, n-am nici cea mai mica incredere. Nu ca asa as avea mare incredere in ailalti.
Nu vad decat circ in numele binelui poporului. Nu vreau sa votez circari! Astia nu lupta nici pentru mine nici pentru tine, ci doar pentru ei.
Industria era in mare masura invechita. Ceausescu oprise importurile si in multe privinte industria ramasese in urma. Cand a spus cine a spus ca e morman de fier vechi...n-a spus neaparat ca trebuie dusa la fier vechi ci reutilata, modernizata.
Cand ai stupii vechi, nu dai foc stupinei sau o vinzi pe nimic, ci iti faci lazi noi.
Totusi...care presedinte a fost mai bun? Iliescu, Constantinescu sau Basescu? Hai sa-l punem la socoteala si pe interimarul cacarau...
Judecatii dupa fapte, nu dupa cat de chior e unul sau de frumos altul!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)